Vandaag Revahs One Pro complete set ontvangen. Zoals beloofd binnen 24 uur. Ziet er allemaal piekfijn uit; tondeuse zelfs al 100% opgeladen. Zie uit naar het eerste gebruik. Cashback cadeautje natuurl... Vis mer
Se hva andre synes
De Clipper Two doet precies wat ‘ie belooft: razendsnel, strak én pijnloos. Scherp mes, sterke motor en verrassend stil en de Batterij gaat eindeloos mee, en de scherpte blijft behouden zelfs na mee... Vis mer
Mooi degelijk apparaat, snelle levering, goed bereikbare klantenservice. Heb de Clipper One Pro (nieuw model) gekocht met het uitgebreide pakket met € 20 cashback: zeker de moeite waard. Wel even wenn... Vis mer
Ik was best een vervelende nieuwe klant met veel vragen. Elke keer werd er vrij snel geantwoord en werd er duidelijk en beleefd alles uitgelegd. Ik ben over gegaan op het kopen van de Clipper two pro.... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Draadloze heavy metalen tondeuses voor een at-home-barber ervaring. Onze tondeuses zijn draadloos, hebben een lange accuduur van minimaal 180 minuten en tussen de 6500 - 7200 rotaties per minuut.
Kontaktopplysninger
nvt, 8605AA, Sneek, Nederland
- support@revahs.nl
- revahs.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Zeer goede tondeuse voor kort kop
Levering ging voorspoedig. Goede communicatie. Het product Revahs Clipper Two kan zeer aanraden. Mooi design, stevig , ligt goed in de hand en beste tondeuse voor kaal hoofd.
Normaal een 5 maar aangezien er nergens…
Normaal een 5 maar aangezien er nergens een goede uitleg te vinden is van hoe het toestel werkt en hoe je de regelaar kan gebruiken.
Snelle levering- werkt goed
Makkelijk bestellen, snelle levering en apparaat werkt goed!
Top apparaat en superstrak design
Prima apparaat
Ik heb de complete set genomen. Handig lcd-scherm voelt aan als een professionele tondeuse. Geluidsarm. Heel snel geleverd en netjes verpakt. Zeer tevreden.
Revahs Clipper One tondeuse
N.a.v. goede reviews en test even getwijfeld tussen Wahl en Revahs en geen spijt.
Voelt kwalitatief goed aan en ziet er goed uit. Accuduur ook lekker lang.
Het gevoel van kwaliteit bij deze luxe Tondeuse
Luxe Tondeuse geleverd in even mooie verpakking.
Makkelijk instelbaar. Ook makkelijk is de indicator op de display die aangeeft dat er olie op de mesjes moet.
Percentage van de batterij duidelijk zichtbaar.
De tondeuse is door het gekozen materiaal iets zwaarder dan een kunststof versie. Maar voor mij juist een pluspunt. Geeft extra gevoel van kwaliteit.
Erg blij mee.
Scheerapparaat
Scheerapparaat besteld, mooi geleverd met veel extra stukken.
Toestel van hoge kwaliteit en een goede support achteraf.
Top tondeuse
Goede service en een top tondeuse eindelijk een goed en professionele tondeuse.
Ik geeft deze apparaat 5 sterren omdat…
Ik geeft deze apparaat 5 sterren omdat deze apparaat en stille geluid heb en het ligt goed in de hand en het is niet zwaar
De Revahs Clipper One pro set
De Revahs Clipper One pro set besteld en bijzonder snel ontvangen. De set ziet er degelijk uit. De tondeuse zelf snel uitgeprobeerd. Ligt wat zwaarder in de hand en voelt zeer degelijk aan. Of je een kappersexemplaar in je handen hebt. De messen scheren ook de korte haartjes eenvoudig weg. Hoop nog lang met dit apparaat te kunnen doen.
Scheerapparaat
Ik had mijn scheerapparaat besteld en binnen enkele dagen lag het al in huis. Mooi verpakt, degelijke kwaliteit. Het is een fijn in de hand liggend scheerapparaat, mooie zware uitvoering met een grote retro aan en uitschakelaar. Buiten dat hij er.mooi uitziet werkt hij goed. Dik tevreden
Keurig geholpen met vragen via de mail .
Mooie kwaliteit en doet zijn werk goed
Fraaie tondeuse
Fraaie tondeuse. Ziet er mooi uit en ligt lekker in de hand. Enig minpunt is dat hij moeite heeft met dikkere (baard)haren, hier komt hij wat lastiger doorheen. Voor het scheren van je hoofdhaar is het echter een topper!
Mooie professionele tondeuse met…
Mooie professionele tondeuse met opzetstukjes!
Top super scherp
Gekocht vanwege de goede review op een…
Gekocht vanwege de goede review op een site werdt de tondeuse op plek 1 gezet,ziet er uit als kwaliteit mooi verpakt en compleet,even het haar weet laten groen en dan kan ik m gebruiken.geluid is mooi stil en al compleet vol geladen.
Premium kwaliteit, zeer compleet
Tondeuse net binnen gekregen. Mooie premium kwaliteit en zeer compleet uitgerust. Heb het apparaat nog niet gebruikt. Maar als de tondeuse het net zo goed doet als dat 'ie eruit ziet, dan zal ik er vast veel plezier van gaan hebben.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.