Snelle levering en goed verpakt. Mooie materialen zijn gebruikt en prachtig afgewerkt. Chapeau! Alleen de wierook ruikt naar mijn mening nergens naar. Alleen naar verbrand papier. Dat was jammer. Vand... Vis mer
Se hva andre synes
Hele mooie en stevige canvastas “enjoy today” en prachtige sleutelhangers. Dezelfde combie gemaakt als Katja op de website. Omdat ik voor 80 euro had besteld, kreeg ik er tevens een mooie gratis borre... Vis mer
Selskapet har svart
Alleen maar complimenten. De armbanden zijn waanzinnige eyecatchers, de levering razend snel, goed verpakt en met leuke katoenen zakjes geleverd. En het leukste, het geld gaat naar diegene die de prod... Vis mer
Selskapet har svart
De website is overzichtelijk. Het lukte mij niet meteen om een cadeaubon in te vullen bij het afrekenen. Na mailcontact (met snel antwoord) kwam er een duidelijk advies. De levering was ook snel en de... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Return to Sender zet zich in voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Een eerlijk loon staat bij ons voorop. Hierdoor kunnen de vrouwen met wie we werken met hun gezinnen, en vaak de gehele community, ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede. Samen met de makers werken we aan een prachtige collectie van handgemaakte home deco, interieur, cadeau en fashion producten. Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen uit het land en de kennis van kleuren en vormen van onze designers. Op deze manier komen twee werelden samen in één uniek product: handgemaakte producten met een bijzonder verhaal.
Kontaktopplysninger
Arlandaweg 92, 1043 EX, Amsterdam, Nederland
- support@returntosender.nl
- returntosender.nl
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ruime keus voor leuke cadeautjes
Ruime keus voor leuke cadeautjes met eerlijke beloning voor de maker. Mooie armbanden. Pakketje snel ontvangen.

Svar fra returntosender.nl
Het is een prachtige armband ben er…
Het is een prachtige armband ben er heel blij mee

Svar fra returntosender.nl
Snelle afhandeling van order en snelle levering
De order was snel en correct afgehandeld.
Armbanden waren snel binnen.

Eerlijke producten, prima levering
Producten precies zoals omschreven en volgens mooi Return to Sender-principe. Levering voldeed ook aan de verwachtingen.

Goede producten
Goede producten, snelle levering, mooie visie

Mooie kwalitatieve producten
Mooie kwalitatieve producten, tegen een eerlijke prijs. Nette verzending. Mijn bestelling van een armband zat in een apart linnen tasje.
Update van verzending, kartonnen envelop, wat past door de brievenbus

Tevreden klant
Ik heb een armbandje en een tas besteld, super leuk allebei, zeer blij mee. De artikelen zijn goed verpakt en bovendien ook nog snel geleverd. Erg tevreden!

Prachtig bijzettafeltje
Prachtig bijzettafeltje. Nog mooier dan verwacht. Goede en snelle service.

Svar fra returntosender.nl
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.