Guter Händler, jedoch könnte die Website ein wenig überarbeitet werden. Springt immer wieder auf Holländisch zurück. Lieferung ist nach Deutschland kein Problem, dauert meist 3 Tage bis das Paket... Vis mer
Se hva andre synes
We hebben hier inmiddels meerdere keren besteld. De producten werken goed en de levering is altijd snel en netjes. Normaal gesproken schrijf ik eigenlijk nooit reviews, maar deze keer maak ik gra... Vis mer
Ik bestel hier regelmatig van en nog nooit vertraging of een probleem mee gehad. Topkwaliteit en top service, krijg zelfs soms een paar vials gratis bac water mee:)
Super snelle levering! Alles netjes verpakt en je kon alles netjes volgen... We zitten met onze Retamammie in een groepschat waar we onze ervaringen en tips kunnen delen... een echte aanrader zou ik... Vis mer
Kontaktopplysninger
haarlemmerweg 331A, 1051LH, amsterdam, Nederland
- +31 6 26116908
- support@retalabs.nl
- retalabs.eu
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Schnelle Lieferung
Lieferung ist nach Deutschland kein Problem, dauert meist 3 Tage bis das Paket da ist. Produkte sind gut verpackt und gehen auch nicht zu bruch, wenn der Postbote das Paket fallen lässt.
Prijzig maar aanrader!!
Zeer goede kwaliteit van de geleverde…
Zeer goede kwaliteit van de geleverde producten, keurig verpakt en scherp geprijsd. Ik heb meerdere malen bij Retalabs besteld en in de toekomst bestel ik alleen nog maar bij Retalabs. Goede producten uitstekende service!
Trust worthy website
Trust worthy website. Fast delivery. Good product. Happy customer!
Uitstekende kwaliteit peptides
Uitstekende kwaliteit peptides. Snelle en correcte levering. En top-service. Ik ben uitermate tevreden en raad anderen Retalabs aan.
Niks bezorgd! geen klantenservice
Voorheen goed, deze keer bestelling niet aangekomen. Geen whatsapp klantenservice meer beschikbaar, al 3 keer gemaild, en ook het contact formulier ingevuld op de site. Nu al langer dan een week niks teruggehoord.

Svar fra Retalabs
Het pakket is retour gestuurd
Het pakket is retour gestuurd. Heb meerdere malen contact proberen op te nemen, maar heb nog steeds mijn geld niet terug. Krijg al weken geen e-mail/appje terug en wacht na een maand nog steeds op reactie en m’n geld.

Svar fra Retalabs
Betrouwbare leverancier met uitstekende klantenservice
Normaal gesproken schrijf ik eigenlijk nooit reviews, maar deze keer maak ik graag een uitzondering. We hadden een probleem met onze NAD+ en hebben via WhatsApp foto's gestuurd. We kregen direct een reactie en zonder gedoe werd er meteen een nieuwe opgestuurd.
Ook andere vragen worden duidelijk en vrijwel altijd snel beantwoord. Erg goede service, daarom zeker 5 sterren!
Snelle levering en super fijne…
Snelle levering en super fijne contactpersoon die je met elke vraag wilt helpen!
Product net gebruikt, zag er goed uit en netjes verpakt.
Top en goed
Bestellen gaat makkelijk en snel en discreet geleverd .
Werking tot dusver goed!
Top bedrijf
Goede producten.
Snel bezorgd & ook nog eens een goede klantenservice.
Duidelijke website wat ook fijn is!!
Ik ben zo tevreden, ik blijf hier bestellen!
Hervorragender Service
Hervorragender Service, sehr flexibel - sogar mit WhatsApp Betreuung. Produkte sind top. Weiter so!
Ze reageren zeer snel
Ze reageren zeer snel. Bestellingen worden direct verzonden. Ze gaan verantwoord om met onverwachte situaties. Ik raad ze aan.
Klantenservice heeft het uiteindelijk netjes opgelost
Ondanks mijn eerdere ervaring wil ik mijn review graag aanpassen. Ik had destijds een R besteld en na het mengen bleef het water erg troebel. Ik heb hierover contact opgenomen met de klantenservice en hoewel ik aanvankelijk teleurgesteld was in de communicatie, hebben zij uiteindelijk netjes met een oplossing gekomen.
Inmiddels is het probleem naar tevredenheid opgelost en dat vind ik ook zeker het vermelden waard. Fijn dat er uiteindelijk naar mijn klacht is geluisterd en dat ze dit netjes hebben opgepakt! :)

Betrouwbaar
Snelle levering, betrouwbare producten en goede service. Top ik bestel vanaf nu alleen nog maar hier.
Snelle levering!
Snelle levering!
Persoonlijke begeleiding gekregen, kan het alleen maar aanraden!!
Snelle service goed product
Snelle service goed product
Het product werkt goed
Het product werkt goed, en de bezorging en contact was ook heel nice. Het kwam binnen de aangegeven periode binnen, en ik werd snel en duidelijk geholpen. Zeker een aanrader!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.