1. Kosttilskuddsbutikk
  2. Trening og ernæring

Reta247.nl is een online leverancier van researchproducten binnen Europa. Wij zijn opgericht met een duidelijke focus: betrouwbare producten aanbieden tegen eerlijke prijzen, met transparante informatie en een professionele service. Bij Reta247 geloven we dat kwaliteit en efficiëntie hand in hand kunnen gaan. Door een gestroomlijnde supply chain en een directe aanpak kunnen wij onze producten scherp geprijsd aanbieden, zonder concessies te doen aan consistentie en betrouwbaarheid. Onze klanten waarderen vooral: ✔ Duidelijke en transparante productinformatie ✔ Snelle en discrete verzending ✔ Betrouwbare service ✔ Scherpe prijzen door een efficiënte werkwijze Wij werken continu aan het verbeteren van onze service en waarderen feedback van onze klanten enorm. Jouw ervaring helpt ons om onze dienstverlening verder te optimaliseren en andere klanten een beter beeld te geven van Reta247.nl. Heb je een bestelling geplaatst? Dan horen we graag hoe je ervaring was.

4,3

Enestående

Ik heb een positieve ervaring...

Ik heb een zeer positieve ervaring met deze firma. Zowel de bestelling als de levering zijn telkens vlot en correct verlopen. Wat voor mij echt het verschil maakt, is hun uitstekende service wanneer er zich toch eens een probleem voordoet. Ze nemen dit meteen serieus, gaan er actief achteraan en zorgen voor een snelle en correcte oplossing.

Ook als er iets niet helemaal in orde is, staan ze onmiddellijk klaar om te helpen. De communicatie verloopt bijzonder vlot: zowel via e-mail als WhatsApp zijn ze gemakkelijk bereikbaar, en meestal krijg je binnen het halfuur al een duidelijk antwoord.

Ik heb zelf één klein probleem meegemaakt, maar dit werd zeer professioneel en efficiënt opgelost. Alles verliep nadien opnieuw vlekkeloos. Dit soort aanpak zorgt ervoor dat je vertrouwen opbouwt in een firma. Door die positieve ervaringen ontstaat er een wederzijds vertrouwen, wat mij zeker motiveert om hier in de toekomst opnieuw te bestellen.

Kortom: een betrouwbare firma met een sterke klantgerichte service
Groeten, Andy

25. april 2026

Ik heb hier nu al meerdere keren…

Ik heb hier nu al meerdere keren besteld.spullen worden echt mega snel geleverd en het is echt top kwaliteit!vooral reta is merkbaar beter dan andere shops naar mij idee.en hun service is top binnen een uur meestal reactie op je vraag echt top!!

24. april 2026

Svar fra Reta247

Bedankt voor de top review. We zijn tevreden als jij tevreden bent!

Prima webshop

Alles is keurig bezorgd zoals afgesproken. Reageren doorgaans snel als je vragen hebt. En het is ook keurig geleverd.

19. april 2026

Svar fra Reta247

Bedankt voor het vertrouwen! Tot een volgende bestelling.

Zeer tevreden

De bestelling kwam wat later, maar dat werd op voorhand meegedeeld. Ik kreeg daardoor ook 20% korting. Ik kreeg ook goede info over het doseren. Spijtig genoeg liet ik het flesje vallen en was er wat uit, maar dat is uiteraard mijn fout. Het product (tirzepatide) lijkt zijn werk te doen. Vermageren doe ik niet meer, maar ben dan ook op gewicht. Ik gebruik het eerder om op gewicht te blijven. Net als bij de echte Mounjaro heb ik totaal geen zin in snoep. Ik bestel zeker weer bij reta247.nl!

18. april 2026

Svar fra Reta247

Wat fijn dat het product bevalt. Balen van het flesje. Als je een nieuwe wilt app ons even, krijg je 50% korting. ;)