Spiste frokost på Restaurant Kongemosen. Betjeningen var god og nem at få fat i. Maden smagte, kvaliteten af råvarerne sad i skabet. Generelt en rigtig fin oplevelse. Glad for at der er... Vis mer
Min kone og jeg holdt vores diamantbryllupsmiddag på Kongemosen lørdag d. 6. Juni 2026, sammen med vores familie og venner, et større selskab. Bordet var flot pyntet, servering, meny og vine var helt... Vis mer
Total skuffende oplevelse efter varm anbefaling af kollega. Flæsket var tørt og branket. Sovsen smagte af grønsagsboulion og var løbet tør for rødbeder. Dog var den unge tjener flink ved at finde en... Vis mer
I slutningen af juli måned var jeg sammen med cirka 20 andre, inviteret til studentergilde, hvor den stod på tre retters menu og fri bar. Alle tre retter smagte fremragende. Lækker lakseret til forret... Vis mer
Kongemosen 1, 2765, Smørum, Danmark
- restaurantkongemosen.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Vildt schnitzel …
Var forbi igår efter vi ikke havde været der i flere år pga at kvalitet og pris ikke hængte sammen. Det er der så ikke lavet om på med de nye ejer vi fik en vildt schnitzel som havde været i den gyldne gryde hvis man ikke har tid til at pandestege den når der kun er 20 gæster på en aften så tage den af kortede
Helt fantastisk mad
Helt fantastisk mad, lækker mad og kvalitet i top, skøn kaffe, dejligt personale , vi sad på Terrassen og her var skønt, lækkert hjemmelavet brød
Alle pengene værd , de nye ejere har virkelig styr på hvad de laver👏🏻
Vi har lige holdt sølvbryllup for 60…
Vi har lige holdt sølvbryllup for 60 gæster på Kongemosen. Vi fik super lækker mad (og rigeligt af den), god vin, og god betjening. Vores gæster var begejstrede for både mad og stemning. Skøn fest og Henriette (ejer) var meget lydhør overfor vores ønsker og sørgede for en uforglemmelig aften for os.
Meget små portioner
Meget små portioner. Vi bestilte en forret til deling og fik 2 kammuslinger til 150kr. En lille bitte oksemørbrad og en hvid fisk til hovedret til 250kr styk. Lidt skidt når man går fra en restaurant sulten… hvis det så bare havde været en stor smagsoplevelse, men det var meget middel. Kommer ikke igen.
Havde bestilt bord til 8 Pers.
Havde bestilt bord til 8 Pers., 85 års fødselsdag. Pga. personalemangel kunne vi ikke få forret og kun 2 desserter at vælge imellem. Oksemørbrad var fin, men serveret med en klat kartoffelmos og 2 asparges, var det ikke 275kr værd. Vi var alle skuffede over oplevelsen. Betjeningen var heller ikke i top. Kommer ikke igen
Alt for dyrt smørrebrød ift størrelse
MEGET dyre stykker smørrebrød ift størrelse og det er ikke godt, at rugbrødet er ristet. Kommer der ikke igen
Tak for lækker brunch 👍😊
Det var en super lækker brunch…
Det var en super lækker brunch veltilberedt og god service. Skal helt sikkert tilbage og prøve frokosten. 😊
God service og god mad
Den 19. januar 2024 afhentede vi 4 x hovedret og 4 x dessert "ud af huset" for at fejre min fars 95-års fødselsdag. Vi er meget tilfredse med smidigheden ift. at vi kunne få mad med hjem og vi er meget tilfredse med maden. Det kan anbefales:-)
Merete og Torben Andersen
Kedelig anretning, tør stegt
Bestilte wiener snitzel, blev serveret på tallarken med løse grønne ærter kartofler i skål og smørsovs i kande. Dyrt og kedeligt
Super service
Super service
Og ikke mindst maden og vinene
Super kok og personale
Kan anbefales på det kraftigste
Så lækkert mad og ditto betjening
Så lækkert mad og ditto betjening. Glæder os til, at komme tilbage.
Spiste brunch en søndag og maden var…
Spiste brunch en søndag og maden var fin. Der var presset så mange borde ind, at det var ulideligt at være der. Ingen plads og ubehageligt højt lydniveau. Betjening kunne ikke komme til ved bordet, og når vi skulle rejse os og gå til buffet, måtte man skubbe til gæster ved de andre borde og de skubbede til os.
Spiste til aften på kongemosen i går en…
Spiste til aften på kongemosen i går en lørdag aften. Maden var fin men vi sad lidt over en halv time og ventede på maden. Det var lidt for langt tid at vente. Da vi skulle betale kunne den ene i selskabet ikke betale med sit visadankort. Hun forklarede de havde fået en billigere dankort terminal da den anden var for dyr. Og nogen gange virkede den ikke. Og de havde en dag haft et stort bryllup hvor de blev nødt til at komme igen dagen efter og betale fordi den ikke ville gå igennem da de skulle betale. Det kan da ikke være rigtigt. Jeg havde da godt nok ikke tænkte mig at komme igen dagen efter og betale fordi de har fået en dårligere betalings anlæg. Nu betale en anden i selskabet for den der ikke ville gå igennem. Så en helt god aften var det ikke. 🤔🤔😬😬
Den ramte i lige i måsen - tak for mad!
Stegt flæsk ad libitum - masser af GOD mad og engageret og høflig betjening. Det nye ejerskab af Restaurant Kongemosen skal have de største anbefalinger med herfra. Tak for mad. Vi kommer snart igen!
God oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse på restaurant Kongemosen.
To af os fik en Wienerschnitzel, en kæmpeportion, og til dessert Kongemosens jorbærdrøm.
Vi fik en rigtig god betjening, og det var godt vejr 😎
Den kvindelige tjener viste os terrassen ud til søen, hvor de holdt grillaften, og om søndagen var der brunchbuffet 😋
Vi fik maden hurtigt, og hun var meget opmærksom og smilende 👍🏻
Det var igen en dejlig oplevelse
Det var, som altid, en dejlig oplevelse at besøge Restaurant Kongemosen.
Vi valgte, endnu en gang, deres fantastiske wienerschnitzel, som ingen kan lave bedre. Kæmpe stor, mør og med det helt rigtige tilbehør😘
Placeringen midt i den skønne natur til lille sø, hvor svanerne sejler stille forbi deres fantastiske terrasse.
Kan absolut anbefales😊😊😊
Dårlig mad i smukkeste omgivelser.
Dårlig mad i smukkeste omgivelser.
Laksecarpaccio smagte af "fisk". Dejlig tomat- og løgsuppe, men ligesom hovedretterne, blev intet serveret varmt. Wienerschnitzler/skosåler kom med indtørrede ærter og smagsløst tilbehør. Oksefileten var ikke andet end fedt og sener. Da vi gør opmærksom på, at maden ikke ikke var tilfredsstillende, bliver vi bedt om at forlade restauranten og om ikke vise os igen.
God fornøjelse...
Var til forårs grillbuffet,og det var…
Var til forårs grillbuffet,og det var noget af det mest kedelige mad vi fik, især når man tager 369 kr. pr.kuvert,der var ikke meget kød at vælge imellem,det må kunne gøres bedre,til den pris.
Vi har lige fået Oksemørbrad 200g
Vi har lige fået Oksemørbrad 200g. med grove pommes frites og bearnaisesauce.
Det var dejligt mørt og fin service. Fem stjerner fra os.