Der var kompetente svar på vore spørgsmål. Synes dog ikke det skal koste kr 1000 extra for møde på advokat kontoret. Systemet/metoden kræver at man er fortrolig med edb. Men ellers godt tilfreds.
En meget behagelig og effektiv telefonisk samtale med Katrine om udarbejdelse af testamente. Dagen efter kom udkastet pr mail. Kan kun anbefale Replik!
Got til at forklare diverse regler m.m. Har sagt til andre at de også skal prøve jer med fremtidsfuldmagt og evt. testamente.
Replik (FamilieTestamente) er en nytænkende juridisk rådgivningsvirksomhed funderet på klassiske dyder. Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, som er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor hjælper vi danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag. Det giver vished, og vished giver ro. Hos Replik starter vores rådgivning altid med en samtale. For det er først, når vi kender dig, når vi forstår din situation og ved, hvad der er vigtigt for dig, at vi kan hjælpe dig bedst muligt. Replik er til for at skabe juridisk tryghed for familier gennem hele livet. Med dyb faglighed, fleksibilitet og empati stræber vi efter at være Danmarks førende jurister inden for familie- og arveret. Replik kombinerer dyb juridisk ekspertise med stærke formidlingsevner, menneskelig indlevelse og digitale løsninger. Vores specialiserede jurister evner de svære rådgivningsmæssige forløb, mens vores digitale platform gør rummet for samtalen lettere, samtidig med at fleksibilitet og fair priser sikres. Replik tilbyder skræddersyede juridiske løsninger med fokus på familie- og arveret. Vores tjenester inkluderer udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og andre juridiske dokumenter, som beskytter familier gennem alle livets forhold. Vi tilbyder personlig rådgivning, sparring og foredrag, understøttet af en stærk digital platform. Vores mission: Vi ved, at livet er uforudsigeligt. Det, der er sikkert i dag, kan pludselig forsvinde i morgen. Derfor er vores mission klar: At hjælpe danske familier med at træffe vigtige beslutninger om fremtiden allerede i dag.
Danmark
- replik.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Behagelig og effektiv behandling hos Replik
Dagen efter kom udkastet pr mail.
Kan kun anbefale Replik!

Svar fra Replik
Got til at forklare diverse regler m.m.
Got til at forklare diverse regler m.m.

Svar fra Replik
Der var kompetente svar på vore…

Svar fra Replik
Utrolig professionel og kompetent…
Utrolig professionel og kompetent rådgivning.
Kan kun anbefale FamilieTestamente til andre.

Svar fra Replik
Meget kompetent og seriøs rådgivning
Meget kompetent og seriøs rådgivning. Følte os virkelig godt informeret.

Svar fra Replik
Her får man virkelig service for alle…
Her får man virkelig service for alle pengene ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra Replik
Den første henvendelse skete til en…jurist
Den første henvendelse skete til en jurist, som var meget venlig og imødekommende. Da testamentet kom via mail manglede alt det, vi havde aftalt. Juristen undskyldte mange gange og fejlen blev omgående rettet. Igen meget venlig betjening.
Virkelig en god samtale med en fra…
Virkelig en god samtale med en fra familie testamente som var god til og forklare hvad og hvordan det hele kom til og foregå. Har modtaget mit fremtidstestament og alt er ok
Utrolig god orientering på alle nevuer
Utrolig god orientering på alle nevuer, startende på mødet sammen med andre interesserede i Jysk Banks lokaler i Holstbro, telefonisk og pr e-mail.
meget god service
En fint og sikkert service.
God og tydelig information....
Meget bra.Satte seg inn i vår situasjon…
Meget bra.Satte seg inn i vår situasjon hurtig og profesjonelt.Kan anbefales.
Super dygtige folk
Super dygtige folk, behagelige at tale med.
Vi er meget tilfreds .
Vil helt bestemt anbefale dem til andre.
Jeg vil varmt anbefale…
Jeg vil varmt anbefale familietestamente til andre. Meget varm og seriøs behandling og utrolig korrekt med tider og forklaringer. Tak
Kompetent Rådgiver Maria Wenzel Sørensen
God oppfølgning og super service!
God oppfølgning, hurtig og supergod service både på Mail og telefon fra dyktige jurister. Kan absolutt anbefales!