Momenteel is ons kindje helemaal gek van het Baby Einstein speelgoed zoals het boodschappenmandje. We lenen het een maandje en dan wisselen we het weer om voor iets anders. Baby blij, wij blij. Lid zi... Vis mer
Wij hebben een heel fijne ervaring. Het speelgoed is van goede kwaliteit, goed onderhouden en leuk voor verschillende leeftijden. Het is fijn om steeds te kunnen afwisselen, waardoor het speelplezie... Vis mer
Ik vind RePlayClub echt een super concept. Zeker voor ouders die bewuster met speelgoed om willen gaan, maar bijvoorbeeld geen speelotheek in de buurt hebben. Ook scheelt het enorm veel spullen in h... Vis mer
Het betaalbare en duurzame alternatief voor het kopen van speelgoed. Eindeloos speelgoed plezier. Altijd iets nieuws te ontdekken. Gratis verzending en swap. Vanaf € 27 p/m.
Oderweg 1, 1043 AG , Amsterdam, Nederland
- info@replayclub.nl
- replayclub.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Wat een fantastische concept dit
Wat een fantastische concept dit! Me kids en ik zijn er erg blij mee. Heb zelf lekker veel eigen speelgoed weggegeven waar me kinderen niet meer naar omkeken en me aangemeld voor replayclub zodat me kinderen elke maand weer iets nieuws hebben om mee te spelen. Service is ook erg goed, ze reageren meteen en erg behulpzaam, Hartstikke bedankt team replayclub!

Tof speelgoed
Tof speelgoed, ruime keuze en duurzame manier om kinderen met verschillend speelgoed te laten spelen! Netjes verpakt en fijn contact.

Wat een uitkomst!
Wat een uitkomst is dit!! Het leukste is dat je zelf het speelgoed kunt uitkiezen. Zodra mijn dochter klaar is met spelen, ruilen we het om voor iets nieuws. Alles is in topstaat en schoon en de speelgoedbibliotheek blijft steeds nieuwe dingen toevoegen. Het is echt ideaal en bespaart ons een hoop geld!

Svar fra RePlayClub
Ideaal voor onze kleine woonkamer
Replay is ideaal als je niet heel veel ruimte hebt of geen zin hebt om speelgoed waar je kind op uitgekeken is te bewaren in een doos op zolder. Verzenden en retourneren is gratis en snel. De klantenservice reageert vlot. Soms is er een wachtlijst voor een bepaald item, maar (ook met een klein abonnement) is er genoeg keuze. Speelgoed wordt netjes en schoon geleverd.

Echt een aanrader
Super, heb het al veel aanbevolen bij vrienden met kleintjes.

Geweldig idee!
Geweldig idee! Ik hou ervan om te kiezen uit de enorme selectie van speelgoed, mijn jongens vinden het leuk om nieuwe en verschillende dingen uit te proberen. Ook nog beter is dat ik ze niet in mijn huis hoef te hebben rondslingeren als ze er genoeg van hebben! Win win! Een echte aanrader!