1. Vindusvask
  2. Rengjøringsbyrå

RENMUUSMANN RENGØRING & VINDUESPOLERING Vinduespudser i Viborg, Skals og Holstebro Hvis du søger et professionelt og erfarent vinduespoleringsfirma, så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder ikke bare en grundig og skinnende ren vinduespudsning, men også en service med et smil. Vi har mange års erfaring i branchen og ved, hvordan vi får dine ruder til at skinne, uanset om du har brug for polering af private hjem eller erhvervsejendomme. Vores ruter har altid plads til flere huse, så hvis du ønsker at møde et venligt ansigt, hver gang dine vinduer trænger til en opfriskning, står vi klar til at hjælpe. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi sørger for, at du bliver tilfreds med resultatet – hver gang. Lad os sørge for, at dine vinduer altid ser perfekte ud, så du kan nyde udsigten uden striber og pletter. For at få det største udbytte fra dine solceller er det vigtigt at de bliver holdt rene. Støv, pollen og skidt forhindre solen at komme igennem til solcellerne og derfor hæmmer det produktionen af strøm. Jeg anbefaler at du får rengjort dem minimum en gang om året for at sikre den bedst mulige effekt af dit solcelleanlæg Hos RenMuusmann renser jeg solcelleanlæg for både private og erhverv, og det er en investering, der hurtigt er tjent hjem Vores kunder henvender sig primært fra disse områder når de skal bruge en solcellevask: Solcellevask Viborg Solcellevask Skals Solcellevask Holstebro

4,5

Enestående

Vi er normalt fuld tilfredse med udførelsen.

Jeg var ikke hjemme, da vinduerne blev vasket, det plejer at være hel i top, men d. 30/4 var der et par vinduer , hvor der var et par helligdage på. Vinduerne var også utroligt snavsede efter flere storme, og der var også gået 10 uger, mod normal 8 uger, siden sidste vindusvask.

Svar fra Renmuusmann

Mange tak for din anmeldelse🙏
Næste gang så ring eller skriv endelig til mig, jeg kommer altid og retter tingene hvis der er nogen som ikke er som det skal være.
RenMuusmann

Strålende og skinnende rene vinduer…

Strålende og skinnende rene vinduer hver gang. Reelt og omhyggeligt arbejde. Information om næste besøg

Svar fra Renmuusmann

Tusind tak for din anmeldelse🙏
Vi er glade for du er tilfreds med vores service

Vinduerne bliver rene

Vinduerne bliver rene, og til en fornuftig pris
Han har i øvrigt et godt betalings system, der gør det nemt at betale

Svar fra Renmuusmann

Mange tak 🙏 er glad for du sætter pris på vores service og det vi gør for at det skal være så nemt som muligt.

Rene vinduer

Rene vinduer, kan regne med aftalerne, prisen fornuftig.

29. april 2026

Svar fra Renmuusmann

Jeg er glad for du sætter pris på at vi gør hvad vi kan for at overholde det vores aftaler 🙏

Kommer som lovet

Kommer som lovet, gør vinduerne rene og er søde til at hjælpe med de lidt vanskelige vinduer...
Ok pris
Miljø venlig

28. april 2026

Tak for din anmeldelse 🙏
Den er værdsat, vi er glad for at du er tilfreds med den service vi leverer.