Renata`s wood work Anmeldelser

4,8

Vi bestilte et træskilt på 140 cm til vores kolonihave. Der var supergod kommunikation, dialog og vejledning om bl.a skrifttype, vægt, visuelt udtryk, vedligehold mv. Vi er yderst tilfreds med skilt... Vis mer

Kendte ikke hjemmesiden, da den poppede op som reklame på Instagram, så var meget spændt på hvad jeg egentlig modtog. Men WAUW for nogle fine bordkort. De er ALT hvad min teenager drømt om til h... Vis mer

1. Skiltbutikk
  2. Laserskjæring
  3. Moroartikkelbutikk
  4. Trykkeritjenester

Renata’s Wood Work designer og producerer personlige produkter i træ og akryl til både private kunder og virksomheder. Alle produkter laves på eget værksted i Danmark med laserskæring og UV-print, hvilket sikrer høj kvalitet og stor fleksibilitet i designet. Vi laver blandt andet skilte til bryllupper, konfirmationer og andre festlige begivenheder samt personlige skilte til hjemmet. Derudover producerer vi firmaskilte, logoskilte, prislister og dekorative skilte til caféer, butikker, klinikker, saloner og andre virksomheder. Hos Renata’s Wood Work handler det ikke om standardløsninger. Mange produkter designes i tæt dialog med kunden, så materialer, farver og udtryk passer til både anledning, rum og stil. Resultatet er unikke produkter, der både fungerer praktisk og samtidig skaber stemning – hvad enten det er til en fest, en virksomhed eller et personligt minde. Hos os finder du blandt andet: • Skilte i træ og akryl • Bryllups- og festartikler • Personlige gaver og dekorationer • Firmaskilte og logoskilte • Specialdesignede løsninger • Laserskæring og UV-print på eget værksted

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

43 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Renatas wood work får mine varmeste…

Renatas wood work får mine varmeste anbefalinger. Jeg kontaktede hende på Instagram en sen aften og få timer efter var der allerede et svar. Jeg havde et ønske om at få en speciallavet medaljeholder der passede til min sport - og Renata forstod med det samme hvad jeg ønskede og efter få tilpasninger modtog jeg det smukkeste resultat. Uden tvivl ikke sidste gang jeg handler hos Renata! Varmeste anbefalinger herfra!

28. april 2026

Smukkere bordkort fås ikke

Men WAUW for nogle fine bordkort. De er ALT hvad min teenager drømt om til hendes konfirmation. Smukke, enkle & glimtende.

Derudover kommer de i den fineste indpakning, så man kan se der både er lagt tid og kærlighed i at lave og pakke vores bestilling.

Bestemt ALLE pengene værd 🥰🙏🏻

9. april 2026

hurtig levering

hurtig levering , flot ting med en masse gode leve sætninger

18. mars 2026

Tak for din anmeldelse 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for både levering og resultat.

Renata

En rigtig sød gave jeg fik af min mor…

En rigtig sød gave jeg fik af min mor som bestilte hos jer, hun synes det hele var i top!

11. desember 2025

Svar fra Renata`s wood work

Tak for din søde anmeldelse 😊
Det gør mig virkelig glad at høre, at både du og din mor er tilfredse.

Mega god service

Mega god service, de giver sig tid til at hjælpe og svare på eventuelle spørgsmål også selv om de har travlt.
Kundevenlighed og imødekommende på deres hjemmeside til 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2. desember 2025

Tak for de flotte ord 😊
Jeg gør mig umage for at være tilgængelig og hjælpsom hele vejen – så det er virkelig rart at høre.

En super fin og god oplevelse.

En super fin og god oplevelse.
Der blev spurgt præcist ind til, hvordan jeg ønskede mine bestilte varer.
God kommunikation.
Den rette hjælp.
De flotteste skilte.
Jeg er meget glad og SÅ tilfreds. 🍀

20. november 2025

Tak for din anmeldelse 😊
Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds – både med dialogen og skiltene.

Renata

I have ordered three times!!

I have ordered three times from Renata’s Wood Work and have been extremely satisfied every time! She is quick to respond, honest when I ask for suggestions or opinions, and reliable with the deadlines. I will always come to her for future projects! Thank you for your amazing work!

28. november 2025

Svar fra Renata`s wood work

Thank you for your lovely review 😊
I’m so grateful for your continued trust – it means more than you know.

Rigtig flot resultat

Rigtig flot resultat. Yderst tilfreds.

Renata var meget hjælpsom i processen med valg af skilt og typografi.

Kan varmt anbefales.

27. oktober 2025

Svar fra Renata`s wood work

Tak for din skønne anmeldelse! Jeg er rigtig glad for, at du er tilfreds med resultatet ✨

Træ skilt til gender reveal

Vi bestilte et smukt træ skilt til vores gender reveal fest hos Renatas Wood Work, og det blev simpelthen så flot! Designet var elegant og præcist som ønsket – man kan virkelig se, at der er lagt kærlighed og håndværk i arbejdet.

Kommunikationen var hurtig og super nem, og leveringen kom endda før forventet. Vi bestilte også nogle små trædetaljer til festen, og alt passede perfekt sammen.

Kan varmt anbefales til alle, der ønsker noget unikt og personligt i høj kvalitet! 💛

1. mai 2025

Tusind tak, Lea! 🤍
Jeg er så glad for, at både skiltet og detaljerne passede perfekt til jeres store dag.
Tak fordi I valgte mig til noget så særligt ✨