Rena Hem Anmeldelser 2

2,9

2,9

Middels

Värdelös flyttstädning och obefintlig service

Min kille bokade er för flyttstädning, men det här är utan tvekan den sämsta städfirma vi någonsin haft att göra med. Hur ni ens kan kalla er för en flyttstädningsfirma är helt obegripligt.

Köksluckorna var smutsiga, fläkten var inte rengjord, toaletten var långt ifrån fräsch och skåpen var i princip orörda. Vad exakt var det ni faktiskt städade?

Vi kontaktade er efteråt och visst, ni hörde av er. Men trots att vi tydligt förklarade bristerna valde ni att inte göra någonting åt det. Ingen åtgärd, ingen vilja att rätta till era misstag. Det visar på extremt dålig service och noll ansvarstagande.

Att tre personer skickas för att städa en etta och ändå misslyckas så här grovt är nästan imponerande, fast på helt fel sätt. Resultatet är så dåligt att ett barn hade kunnat göra ett bättre jobb.

Jag rekommenderar verkligen ingen att anlita er. Ni borde seriöst överväga att byta bransch eller se till att personalen får ordentlig utbildning, för det här är inte acceptabelt på någon nivå.

Bilderna talar för sig själva, och det här är inte ens hälften av allt som inte var städat. Att vi dessutom behövde städa själva efter att lägenheten underkänts vid besiktning är helt absurt. Man anlitar ju ett företag just för att slippa det, inte för att behöva göra jobbet själv i efterhand.

29. april 2026

Anlita inte Rena Hem

Oerhört suspekt att Rena Hem har så många 5-stjärniga reviews på Google men bara en negativ, med tanke på hur dåligt de städade min 2:a på 57 m2.

Anlita aldrig Rena Hem för flyttstäd.

Till att börja med så kunde de inte komma förräns ca 6h senare än ursprungligen överrenskommet, så det var en välkommen överraskning i flyttkaoset. Mina fönster var smutsigare efter att de var där än innan. Många ytor såg ut som att de helt enkelt struntat i att damsuga eller torka där. Kylskåpet var fortfarande jätteäckligt. Då nästa hyresgäst skulle in morgonen efter och Rena Hem var färdiga ca 22:00 på kvällen så fick jag nöjet att städa om allting tidigt dagen efter.

Vidare så tog de en kreditupplysning på mig 6 dagar efter att de varit där och städat, och 1 dag efter att de skickat fakturan till mig. Bevisligen behövdes inte kreditupplysningen, men togs ändå.

23. april 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis