Super rare at snakke med. Hjælp mig over telefonen, angående et andet firmas installation. De brugte tiden på at fortælle og guide påtrods af det ikke var en opgave de fik penge for

1. Elektriker

Ren EL-Teknik er en autoriseret el-installatør virksomhed som har eksisteret siden 2022, Vi er beliggende i det centrale københavn og kører i hele storkøbenhavn. Opgaverne er mange og forskellige. Hos Ren EL er vores fokus primært: - El-tjek af din bolig, samt udbedring af dette. - Renovering af lejlighed/Hus - Energi optimering - Servicering af foreninger - Service opgaver der strækker sig fra A-Z - EL til din tilbygning

4,7

Enestående

Top karakter

Vi renoverede køkken, bad og entre i 2025 og fik monteret nyt el i alle rum ( lejlighed fra 1880 ) Ren El-teknik stod for udførelsen og hele vejen igennem har det været et fantastisk samarbejde. Top professionelt udført, rigtig go kommunikation, alle aftaler overholdt. Jeg vil til en hver tid anbefale Almu og hans dedikerede team. Tak for godt samarbejde!

11. mars 2026

Super rare at snakke med

9. mars 2026

Fik trukket nye ledninger og monteret…

Fik trukket nye ledninger og monteret en kogeplade til kogeø. Elektrikeren Almu mødte op til tiden, arbejdede hurtigt og ryddede pænt op efter sig. Alt virker som det skal, og arbejdet blev udført professionelt. God kommunikation hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

27. februar 2026

Hurtig og hjælpsom

Efter at have forsøgt at få hjælp fra flere andre elektrikere, var jeg lidt ved at opgive håbet. Vi skulle have trukket strøm til en udendørs sauna, og sat en ny gruppe på eltavlen. Fik fat på Nicolai, som var meget hjælpsom og kunne komme ud at se på opgaven kort tid efter. Kan klart anbefales.

10. mars 2025

Professionel og ordentlig

Jeg havde først haft en anden elektriker til at lave et el-tjek og give et tilbud på udbedringer. Tilbuddet var meget højt, og han var samtidig langsom til at vende tilbage med konkrete tider for udførelsen.

Derfor fandt jeg Nicolai fra Ren-El online, og allerede fra start virkede det hele professionelt og ordentligt. Jeg kontaktede dem med listen over de fejl og forbedringer, som var fundet ved el-tjekket, og de vendte hurtigt tilbage med et meget fair tilbud. Samtidig havde de mulighed for at udføre arbejdet allerede ugen efter.

De mødte op som aftalt, arbejdede effektivt og professionelt, og hele forløbet var en rigtig god oplevelse — hvilket desværre ikke altid er en selvfølge med håndværkere. Når man oplever så professionelt et firma, er det vigtigt også at anerkende det, og derfor skriver jeg denne anmeldelse.

Senere opstod der et mindre el-problem i min nye lejlighed, og jeg kontaktede dem igen. Problemet blev løst hurtigt og nemt via et videoopkald.

Kan klart anbefales.

21. januar 2026

Top professionelt el-arbejde

RenEl har hjulpet mig med mit køkkenprojekt. Det var så god en oplevelse, at jeg vender tilbage til Nicolai og Almu igen og igen. De er top-professionelle, virkelig pålidelige og helt utroligt behagelige mennesker. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.

3. desember 2025

fantastisk!

Vi havde en rigtig god oplevelse med Ren EL-Teknik! Det var upåklageligt og uden besvær. Jonathan lavede stikkontakter og satte lamper op hos os, og han er super dygtig og sød!:-) kæmpe anbefaling fra os!!

4. november 2025

Professionel elektriker

Har lige haft besøg af elektrikeren og han fiksede alt hvad jeg havde af el problemer. Jeg kan kun anbefale dem og vil med sikkerhed bruge dem igen, næste gang der opstår behov.

20. oktober 2025

Very professional and helpful

Very professional and helpful. Rasmus took extra time to explain everything to us in detail. He also wanted to make sure we ended up with the best finished look possible regarding where to locate plugs in the kitchen etc.

12. september 2025

Super service og grundigt arbejde

Super service. Ny el og spots skulle installeres på et badeværelse, og Ren-EL klarede det hurtigt og grundigt. Efter kort tid gik den nye ventilator desværre ud, men Ren-EL var hurtige til at få skiftet den ud - uden bøvl.

Kæmpe anbefaling herfra.

1. september 2025

Ren el kom ikke til den tid vi havde…

Ren el kom ikke til den tid vi havde aftalt. Efterfølgende sendte de en regning for at have været kørt forgæves. De mente vi havde givet dem en anden adresse end den vi havde fremsendt på vores mailaftale.

9. januar 2025
Logoen til Ren EL-Teknik

Svar fra Ren EL-Teknik

Kære Lene Meister,
Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre om dine oplevelser og vil meget gerne sagen nærmere, vi har desværre samtidig også modtaget en anmeldelse vedrørende en helt anden hændelse under dit navn for en uge siden.
vi vil meget gerne undersøge begge sager nærmere, så vi kan bringe klarhed og finde en passende løsning.
Da vi desværre ikke kan finde hverken din booking eller kan genkende oplysninger fra Google-sagen i vores system, vil vi bede dig om at sende os følgende informationer på info@ren-el.dk:

• Fulde navn på den, der bestilte besøget
• Ordrenummer
• Den adresse, du havde oplyst til os
• Eventuel korrespondance (f.eks. e-mails), hvor aftalen fremgår

Når vi har modtaget disse oplysninger, vil vi gennemgå begge sager hurtigst muligt og vende tilbage med en afklaring og evt. kompensation, hvis det viser sig berettiget.
Vi beklager de ulejligheder, du har oplevet, og ser frem til at få opklaret det hele.
Venlig hilsen
Ren El-Teknik ApS