Reliasweden Anmeldelser 32

2,8

En mycket bra dialog med David som svarade snabbt och var mycket hjälpsam. Jag har ärligt talat svårt att förstå kritiken här men alla har sin upplevelse. Jag är i alla fall helnöjd 5/5

Mycket bra :) Jag hade ett problem gällande en beställning som dom löste snabbt åt mig. Dom lovade att dom skulle skicka paketet på måndagen och det gjorde dom. Trots att det är semester tider oc... Vis mer

Köpte ett armband till en klocka. Låset gick i sönder efter 14 dagar. Skrev direkt till Relia Sweden och bifogade bild. Fick som svar att "ärendet ska granskas, tack för ditt tålamod" - sen blev det... Vis mer

2,8

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

En mycket bra upplevelse

Jag är i alla fall helnöjd 5/5

8. juli 2025

Måste trycka en stjärna för att ens…

Måste trycka en stjärna för att ens kunna skriva,betalat för en begagnad iPhone telefon,besked att den är på väg,när jag mailar så blockas du direkt,betalade i november 2024 nu är det juni 2025.rena bluff företaget 😡😡😡köp inget hos dom(tagit kontakt med Apple sweden,hoppas dom sätter dit dom

9. juni 2025

Rekommenderar EJ denna hemsida!

Beställde ett klockverktyg från denna hemsida och efter 2-3 veckor kom det till slut i posten.
Men då visade det sig att det hade skickat ett trasigt verktyg som inte går att använda.
Försöker nå dem på mail och telefon, men ingen svarar.
Rekommenderar ingen att beställa från denna sida.

24. november 2023

Handla aldrig från de

Bestälde 2 st spring till min armband. Kommer aldring det jag bestälde uton ett meil att min bestälning är här. Vad är detta för feretag?? Handla alldrig från såna idioter

30. mai 2023

Ingen vara mottagen

Ingen vara mottagen, fick ett arrogant svar på mail vid första kontakt men sen slutade de svara på mina mail. Detta var för flera veckor sedan. Går inte att nå dem över telefon. Håll er borta.

10. april 2023

Beställde för 14 dagar sen

Beställde för 14 dagar sen. Efter 5 dagar kom ett mail att min order var slutförd. Alltså att den ligger i posten. Blev irriterad av det enbart… 5 dagar. Nu har det gått 14 dagar och inget har dykt upp. Har skrivit 2 mail men får inget svar… blir polisanmälan på detta om det inte dyker upp med nästa postgång.

20. april 2023

Köper aldrig mer något från denna oseriösa butik…

Beställde viklås till klockarmband 5/10. Tog lång tid innan det kom och när den väl dök upp 18/10 var den defekt varpå jag reklamerade dagen efter. Fick svar direkt om att jag skulle filma felet. Detta gjorde jag och skickade 20/10. Sedan dess, tyst som i kyrkan. Har skickat två mejl till och försökt ringa men utan framgång. Hur svårt ska det vara att bara skicka ny produkt eller betala tillbaka pengarna? Har aldrig varit med om sämre kundbemötande.
Håll er borta från denna oseriösa butik.

5. oktober 2022

Har försökt nå R.ELIA Sweden i 2 dagar…

Har försökt nå R.ELIA Sweden i 2 dagar nu gällande min order som jag gjorde för 1 vecka sedan.

De svarar varken på mail eller i telefon och mailen de skickar ut säger absolut ingenting....

Måste säga att detta är en riktigt dålig kundupplevelse och jag kommer varken handla hos er igen eller rekommendera er,

30. august 2022

Mycket bra :)

Mycket bra :)

Jag hade ett problem gällande en beställning som dom löste snabbt åt mig. Dom lovade att dom skulle skicka paketet på måndagen och det gjorde dom. Trots att det är semester tider och att det tydligt står att det är längre leveranstider nu, så löste dom det åt mig. Vill även tacka för att jag fick en rabattkod av dom när jag gjorde min beställning. Kommer att handla härifrån fler gånger :)

Mvh Kristian

24. juli 2022