Se hva andre synes
vriendelijk en duidelijke uitleg. Maar het resultaat ging ongeveer 1 jaar zijn echter na 2 weken zag ik geen verschil meer dan voordien.
Ik had onmiddellijk veel vertrouwen in de dokter en het resultaat mag er zijn. Ben heel tevreden.
De laserbehandeling is professioneel door dokter Dudovic zelf uitgevoerd en ik heb stap per stap uitleg gekregen wat er gaat gebeuren en dat is belangrijk. De behandeling zelf was niet erg pijnlijk.... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Als esthetisch arts met meer dan 7 jaar ervaring geloof ik dat schoonheid het mooist is wanneer ze natuurlijk aanvoelt. Mijn doel is niet om iemand te veranderen, maar om de beste, meest frisse versie van jezelf naar voren te brengen — met respect voor de eigen anatomie en persoonlijkheid. Ik vind het erg belangrijk te luisteren naar de wensen en verwachtingen van mijn patiënten, zodat elke behandeling volledig op maat kan worden afgestemd. Dankzij mijn perfectionistische instelling en oog voor detail streef ik naar harmonieuze en subtiele resultaten die passen bij wie jij bent. Een open gesprek, een eerlijk advies en een natuurlijk resultaat, dat is waar ik voor sta. Dr. Amintas Dedovic
Kontaktopplysninger
Rumbeeksesteenweg 459, 8800, Rumbeke, Belgia
- +32 479 48 56 41
- info@rejuvenis.be
- rejuvenis.be
Heb al verschillende behandelingen…
Heb al verschillende behandelingen gedaan door Amintas . Altijd vriendelijk en eerlijk , hij gaat geen behandelingen doen als het niet nodig is dat maakt hem een uitzondering op vele anderen . Hij heeft oog wat voor je goed is en zorgt dat het natuurlijk blijft . Super tevreden !
Ik had onmiddellijk veel vertrouwen in…
Ik heb mijn glimlach terug.
Heldere en duidelijke uitleg.
Ik voelde mij op mijn gemak en kon er met al mijn vragen terecht.
Betrouwbaar, resultaatgericht en fantastische resultaten!
Ik heb inmiddels al verschillende behandelingen laten uitvoeren bij dr. Dedovic en ben telkens opnieuw zeer tevreden.
Elke patiënt krijgt hier een individuele aanpak, wat voor mij echt het verschil maakt. Er wordt goed geluisterd naar je wensen en je krijgt altijd duidelijke uitleg en eerlijke, realistische feedback.
Wat ik bijzonder waardeer, is dat dr. Dedovic heel nauwgezet opvolgt. Als ik, als patiënt, anders reageer op een bepaalde behandeling, neemt hij meteen de tijd om dit bij te sturen en zorgt hij voor een correctie om altijd het gewenste resultaat te bereiken. Dat geeft enorm veel vertrouwen.
Daarnaast is hij ook heel makkelijk aanspreekbaar, wat de drempel laag maakt om vragen te stellen of bezorgdheden te bespreken.
Wat ik het meest waardeer, is zijn oog voor natuurlijke resultaten. Je bent hier in goede handen!
Neemt zijn tijd om te luisteren
Neemt zijn tijd om te luisteren , het delen van zijn eerlijke mening wat nodig is en wat niet . Legt alles zeer goed uit .
vriendelijk en duidelijke uitleg maar resultaat blijft maar 1 week van mij
Kwaliteit en vertrouwen in 1 praktijk.
Je merkt dat er met precisie en passie wordt gewerkt.
Uitstekende zorg en natuurlijke resultaten.
Deskundig, eerlijk en professioneel.
Echt een aanrader, zeer tevreden!!
Heel goeie dokter
Heel goeie dokter, werkt super natuurlijk.
De arts gaat zeer professioneel te…
De arts gaat zeer professioneel te werk, bekijkt elke patiënt individueel en behandelt met de nodige voorzichtigheid
De beste die er is
Zeer tevreden met alles wat hij doet,dokter luistert wat je wensen zijn en vult deze ook aan. Ik ben al jaren blije klant door hem zie en voel ik me veel jonger bedankt dr. amintas
Zeer goede specialist en goede informatie qua behandeling
Één echte aanrader qua behandeling
Zeer veel uitleg gekregen .
Zeer veel uitleg gekregen .
Professionele begeleiding en advies .
Kan absoluut niets verkeerd zeggen .
Niet twijfelen !
Vriendelijk ontvangst.Altijd gehoor…
Vriendelijk ontvangst.Altijd gehoor voldoende uitleg en antwoorden op u vragen.Tevreden over het resultaat.
De sfeer in de praktijk is rustgevend
De sfeer in de praktijk is rustgevend, wat meteen een gevoel van vertrouwen geeft. Dokter Amintas is zeer deskundig en weet met minimale uitleg exact te begrijpen wat de bedoeling is.
De laserbehandeling is professioneel…
De behandeling zelf was niet erg pijnlijk. Ook na de behandeling werd ik opgevolgd en gerustgesteld voor de nazorgen thuis.
Top 👌
Top ! Correcte en gerichte info. Vriendelijk, vlot en resultaat zoals vooraf besproken.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.