Har inte fått min vara som jag beställde för 5 veckor sedan. Fick inte heller något bekräftelsemail när jag beställt och betalat varan. Luktar väldigt bränt om det här företaget! Kommer aldrig beställ... Vis mer
Selskapet har svart
Mycket bra produkt - en av få mobilhållare jag är nöjd med. Enda negativa är att det fortsätter att öppna/stänga så länge mobilen inte är på plats. Men väl på plats så sitter den säkert och går enke... Vis mer
Jag såg en Annons om ett USB minne som man kan koppla in på mobilen och sen bara föra över foto. MEN man måste ha en APP som kostar 150 kr i månaden.... Detta uppgavs inte i annonsen..... Ja... Vis mer
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
The product did not work, but I got all my money back. I am satisfied with the solution.

Svar fra Redveno
Detta uppgavs inte i annonsen.....
Jag vill skicka tillbaka produkten och jag har skrivit flera gånger till er och inte fått något svar.
Kommer jag inte få hjälp så kommer jag i mitt arbete berätta hur ni LURAR människor på detta viset.
Jag heter Patric Johansson
brännaregatan 24
26740 Bjuv
Sverige
mobil: 0708616069

Svar fra Redveno
Jag köpte ett par glasögon och fick ett par med styrkan +4. Det var alldeles värdelöst då jag vill ha +1. Det erbjöd sig att skicka ett andra par och jag kunde behålla de jag fick för returfrakten var dyr. Inget hände och olika kundservice skrev olika saker men ingen hade något ansvar när kundservice finne i olika länder, Ett uruselt scamföretag men dessa finns i hundratal på Facebook som ser en god inkomst i att tillåta bedragare annonsera och struntar i de som blir bedragna.

Svar fra Redveno
Värdelös. Den gick sönder nästan på en gång

Svar fra Redveno
Scam Scam Scam..no way every bottle is 50 to 75% off.

Svar fra Redveno
Beställde 2 bärbara stolar med myggnät för 598kr vilket jag ansåg vara ett rimligt pris. Fick orderbekräftelse med rätt beskrivning. Vad jag fick var 2 myggnät!
Kontaktade företaget - vilket var lätt via mejl. Kontaktade även Klarna då betalning gick genom dem.
Efter massa tjafs så får jag en återbetalning på 419kr. Jag måste alltså betala 179 kr för något värdelöst! Men får väl vara glad att inte mista hela summan.
Nu när jag googlat hittar jag en till köpare som råkat ut för samma sak. Oerhört irriterande!

Svar fra Redveno
Skriver att min beställning är obetald två gånger efter varandra varje gång jag får mail från dom
Har överhuvudtaget aldrig köpt något dom

Svar fra Redveno
Fel sorts tyg i klänning och motsvarade inte alls bilden. Ingen passform.

Svar fra Redveno
Ingen kontakt och svar på mina frågor på flera veckor.Jättedåligt

Svar fra Redveno
Beställ inte från denna företag varorna stämmer inte alls med bilderna
Beställt tätning på spray, men det kom i vanlig flaska med pensel
Is there anyway I can cancel and get a refund I can’t see any information about the order and also there is no delivery date at all .
Fick aldrig min beställning. Kundservice svarade till en början men när jag ville ha pengarna tillbaka så slutade svaren komma på mejlen.
Varan var inte alls lik det som syntes på bilderna
Har beställt varor vid två tillfällen men ingen leverans!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.