redmijnenergierekening.nl Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Informasjon om virksomheten

1. Forbrukerrådgivning

Skrevet av virksomheten

Als exclusieve aanbieder in Nederland biedt Red Mijn Energierekening de absoluut meest voordeligste vaste energietarieven.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Oplichting

Ik had op de side gekeken en ingevuld. Nog geen dag later gebeld door medewerker die gaf aan veel goedkoper uit te zijn ik kreeg meteen dat bandje dat alles opgenomen werd en hij vroeg heb je nu tijd. Voor je het weet zit je vast aan een ander contract. Hun verdienen hier veel geld aan om mensen voor te liegen en je opzeg boeten hebben zij het niet eens over. Ik vind dat ze dit aan moeten pakken bedriegers zijn het

22. januar 2026

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Ik kreeg een sms en werd een dag later teruggebeld. Binnen 10 minuten alles geregeld.

7. oktober 2025

Super geholpen

Super geholpen! Na mijn aanmelding kreeg ik direct een sms en een dag later werd ik gebeld. Alles rustig uitgelegd en heel duidelijk.

30. september 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Bellen zeggen dat je je gegevens hebt achtergelaten terwijl ze deze verkrijgen op een illegale manier. NIET MEE IN ZEE GAAN.

22. juli 2025

Svar fra redmijnenergierekening.nl

Dank voor uw melding. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u zich zo voelt. Wij werken uitsluitend met geautoriseerde medewerkers en volgen strikte procedures bij het verwerken van gegevens. De laatste tijd hebben wij helaas te maken gehad met nepaanmeldingen, waarvan de herkomst nog onduidelijk is. Dat vinden wij uiteraard erg vervelend, zowel voor betrokken consumenten als voor onszelf. Omdat wij uw klacht niet in onze administratie terugvinden, willen wij dit graag zorgvuldig onderzoeken en samen met u oplossen. Wilt u ons alstublieft een privébericht sturen met uw naam, telefoonnummer en de datum en tijd van het gesprek? Dan nemen wij direct contact met u op. Dank voor uw begrip en medewerking.

Ik word continu gebeld

Ik word continu gebeld, ze vragen of ik een bepaald persoon ben, ik geef aan van niet, vervolgens willen ze weten wie ik dan wel ben. Als ik aangeef dat ik dat niet wens te delen krijg ik de vraag waarom niet. Vreselijk brutaal. Verbinding verbroken, word ik nog 3 keer teruggebeld.

30. juni 2025

Topper

De telefonische informatie was zeer informatief en niet opdringen wat je soms ook weleens kan hebben. Dik tevreden..

20. juni 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben supergoed geholpen door…

Ik ben supergoed geholpen door Redmijnenergierekening. De klantenservice was vriendelijk, duidelijk en professioneel. Alles werd direct geregeld zonder gedoe. Echt top!

16. juni 2025

TRAP ER NIET IN!

TRAP ER NIET IN!!

Wat een belachelijk bedrijf, bellen mij opdringerig op en zeggen dat mijn contract wat ik nu heb niet meer klopt met wat ze mij zouden beloofd hebben, terwijl hun niet eens van dat contract zijn. Vervolgens gooit hij met informatie wat niet klopt, dat ik een opzegboete heb wat niet eens waar is maar gewoon een openstaand bedrag is wat ik nog hèb bij mijn vorige energiemaatschappij van mijn eindafrekening en dat hun dat bedrag binnen 3 weken incasseren, waarop ik antwoord; dat kan helemaal niet want heb een betalingsregeling, dus wat praat jij allemaal? Vervolgens hangt ie meteen op zonder nog antwoord te geven. Stelletje losers meer kan ik er niet van maken. Misselijk bedrijf!

20. juni 2025

Svar fra redmijnenergierekening.nl

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij nemen dit soort meldingen zeer serieus. Onze medewerkers werken volgens vaste richtlijnen en hebben geen toegang tot gegevens van andere leveranciers of betalingsregelingen. De laatste tijd hebben wij helaas te maken gehad met nepaanmeldingen en personen die zich onterecht als onze organisatie voordoen. Dit is ook voor ons erg vervelend, omdat het tot verwarring en onterechte klachten kan leiden.

Wij willen dit graag verder onderzoeken. Kunt u ons alstublieft een privébericht sturen met de datum, tijd en het telefoonnummer waarmee u bent gebeld? Dan kunnen wij nagaan of dit gesprek daadwerkelijk vanuit ons bedrijf heeft plaatsgevonden en passende maatregelen nemen.

Word ongevraagd gebeld

Word ongevraagd gebeld. Gelijk het nummer geblokkeerd. Ik heb zo'n stink site niet nodig. Zit 3 keer boven modaal.

16. juni 2025

Zeer opdringerig

Zeer opdringerig, en voor je het weet zit je aan een ander contract vast. Gelukkig binnen 14 dagen weten opzeggen

28. mai 2025

Wat een oplichterij

Wat een oplichterij! Mensen telefonisch verkeerd voorlichten en met leugens verleiden tot overstappen naar Engie. Uw huidige leverancier stopt met uw vaste contract en dan moet u verplicht over op een variabel contract en dat is heel erg duur. Nee hoor u krijgt geen overstap boete. Nog een leugen want die zou bijna 400 euro zijn. Zoek een eerlijke manier om je geld te verdienen

2. mai 2025

Svar fra redmijnenergierekening.nl

Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons oprecht te lezen dat u zich misleid voelt. Wat u beschrijft, is absoluut niet in lijn met hoe wij werken of willen werken.

Recent hebben wij inderdaad vastgesteld dat één van onze medewerkers zich niet heeft gehouden aan onze strikte verkooprichtlijnen. Deze persoon is inmiddels direct op staande voet ontslagen. Wij accepteren geen enkele vorm van misleiding, en nemen dit soort klachten zeer serieus.

Bij Red Mijn Energierekening staan eerlijkheid, transparantie en klantbelang altijd voorop. Overstappen is bij ons volledig vrijwillig en alleen mogelijk met volledige instemming en juiste informatievoorziening. Eventuele overstapboetes worden uitsluitend vergoed als dit vooraf zwart op wit is bevestigd aan de klant.

We nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen via klacht@redmijnenergierekening.nl, zodat wij uw situatie zorgvuldig kunnen bekijken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Wat zijn.julie op licht dezen berijf…

Wat zijn.julie op licht dezen berijf zet mij vrouw onder druk dat moet over stap haar kost laag.geven nog engie berijf niet paspop dezen berijf hoop mens denk en het ook niet.bel zonder zeg

29. januar 2025

misleidend

deze organisatie heeft mijn moeder laten denken dat zij haar huidige leverancier zijn en een contract van Engie aangesmeerd. terugdraaien? nee dan zijn ze niet thuis.
hopelijk lost Engie het zelf wel goed op...... we zullen zien.

15. januar 2025

Team Red Mijn Energierekening

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv