Cena przy zakupie super,ale problem z wypowiedzeniem umowy,bo przez aplikacje rozne opcje wypowiedzenia ale nie ma info Po zakonczeniu umowy,brak maila na jaki trzeba wyslac dok.
Se hva andre synes
Mam doświadczenie bo jestem kierowcą od 50 lat i miałem do czynienia z wieloma ubezpieczycielami.W tym czasie napotykałem drogich lub bardzo drogich ubezpieczycieli.Oferta Redclik obszerna, obejmując... Vis mer
Selskapet har svart
Wybór produktu ( polisy ubezpieczenia samochodu ) był bardzo prosty. Przede wszystkim to cena zachęciła mnie do wyboru tego produktu. Kilkoma kliknięciami myszki można było w prosty sposób dobrać skła... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Redclick chce ulepszyć doświadczenia klientów na polskim rynku ubezpieczeniowym. Firma dostosowuje swoją usługę do najnowszych standardów cyfrowych firm świadczących usługi e-commerce. Za pośrednictwem platformy internetowej Redclick.pl oraz dedykowanej aplikacji na smartfony, kierowcy będą mogli prosto i szybko kupić ubezpieczenie samochodu, motocykla lub samochodu dostawczego. Każde ubezpieczenie będzie można łatwo skonfigurować poprzez różne możliwości dostosowania ochrony ubezpieczeniowej oraz wybór pojedynczych opcji.
Kontaktopplysninger
Italia
- redclick.pl
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Cena przy zakupie super,ale problem z…
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Od 3 tygodni nie otrzymałam żadnej…
Od 3 tygodni nie otrzymałam żadnej odpowiedzi dot. ekwiwalentu za wynajem pojazdu zastępczego. Kontakt z biurem obsługi nic nie wnosi, wysłany mail rowniez. Dziwne o tyle ze przystałam na przesłaną w ciągu kilku dni kalkulację odszkodowania, a taka wydaje sue formalność uniemożliwia mi zakończenie postępowania szkodowego
Edit- firma odpowiedziała po opublikowanie opinii i sprawa zostala załatwiona polubownie. Takze plus, ze nastąpiła szybka reakcja. Teraz pozostaje poczekać na wypłatę odszkodowania, co mam nadzieję nastąpi juz bez zbędnego opóźnienia. Podnoszę więc ocenę z 2 poki co na 3, a mam ze będę mogła dla uczciwości oceny, poprawić na 4.

Svar fra Redclick
Zakup polisy przebiegł sprawnie i bez…
Zakup polisy przebiegł sprawnie i bez żadnych problemów. Oferta przejrzysta, proces prosty, obsługa profesjonalna. Jestem zadowolony i polecam Redclick.

Svar fra Redclick
Bardzo korzystne ceny OC samochodu z…
Bardzo korzystne ceny OC samochodu z porównaniu z innymi firmami gdzie ubezpieczenie wyliczyli mi na prawie 3 tys.
Szybka pomoc również przez Panią z infolinii .
Bardzo polecam

Zakupilem ubezpieczenie po reklamie w kanale 0
Zakupilem ubezpieczenie dzięki analizie materiału i ich na stronie. Skłoniła mnie do tego reklama w k.0. Dość intuicyjnie dobiera się opcje. Trochę bywało mi np informacji, że muszę samemu rozwiązać umowę z dotychczasowym ubezpieczycielem.
PS. Mam nadzieję, że niedługo otrzymam obiecany w reklamie bonus do Allegro. Ciężko doszukać się informacji na ten temat, ale ponoć czeka się 30 dni, mogłoby to działać sprawniej. Tymczasem czekam.

Chore pieniadze
Cóż, OC w innych firmach wynosi między 400 a 480 zł. Red click zaproponował mi zniżkę w wyskokosci 50 zł. Brzmi super prawda? Tak ale od kwoty 1930 zł. Chorzy sa

Svar fra Redclick
Łatwy zakup oraz najbardziej korzystna…
Łatwy zakup oraz najbardziej korzystna oferta

Svar fra Redclick
Nie otrzymałem 100 zł zwrotu za zakup…
Nie otrzymałem 100 zł zwrotu za zakup polisy którą mieliście w swojej ofercie

Svar fra Redclick
Mam doświadczenie bo jestem kierowcą od…
obejmująca wszystkie aspekty ubezpieczenia była nie tylko najtańsza ale Redclick nie żądał ode mnie zdjęć,nie wysyłal swoich inspektorów podejrzewających że moje informacje o samochodzie mogą być nieprawdziwe.

Svar fra Redclick
Ocena rynku co do Ekonomiczności i…
Ocena rynku co do Ekonomiczności i pomocy Kierowcy Pozdrawiam

Svar fra Redclick
Super oferty! Ekspresowa realizacja!
Szeroki wybór bardzo korzystnych ofert dopasowanych do moich potrzeb. Szybka i bezproblemowa transakcja, pełna informacja dot. procesu.

Svar fra Redclick
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.