Excellent prices, nice service. For the items I've purchased in the last 6 months (Lenovo, Jabra), the prices have consistently been better than the competition's.
Se hva andre synes
Bestelling met DHL verstuurd die het pakket in de zogenaamde 'vakantiebox' gedaan (bezorgen nu pas na 21-8). Daar kan Redable niets aan doen, maar omdat alleen verzender een klacht kan indienen bij D... Vis mer
Prima aanbod. Zocht een bepaald soort switch welke zij als enige in voorraad hadden voor een nette prijs. Netjes order-, inpak-, en verzendbevestiging mails gekregen en pakket kwam netjes volgende da... Vis mer
Ik bestelde: Logitech Slim Multi-Device Wireless Keyboard K580 - 920-009274. Blijkt het een toetsenbord voor Skandinavische landen te zijn, ik kon er mijn wachtwoord (i.v.m. speciale tekens) niet e... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Wij zijn Redable. IT-leverancier met de harddisk op de juiste plek.
Kontaktopplysninger
Oosterveldsingel 45, 7558PJ, Hengelo, Nederland
- 085 - 760 88 16
- klantenservice@redable.nl
- redable.nl
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ben net zakelijke klant geworden en nu…
Ben net zakelijke klant geworden en nu al dik tevreden, fijne medewerker gesproken en account aangemaakt, bestellingen gaan rap op de post en met 1 dag in huis!
TOP
trage bezorging door DHL
is ook een kwestie van goedlezen, maar ik verwachtte voor 17.00 besteld de volgende dag geleverd. Maar helaas er staat voor 17.00 besteld vandaag verstuurd. En met DHL weet je het dan wel, dat duurt dagen....
Aankoop sodimm ram
Het aangekochte materiaal voldeed aan de verwachtingen, de verpakking was in orde en de levering op tijd.
Duidelijk website
Duidelijke website, bestellen ging soepel!
Snel geleverd
Snel geleverd. Daarnaast werkt de Trust Bayo II muis erg fijn. Goede ondersteuning, klikt en scrolt lekker
Goede Service met snelle verzending!
Goede Service met snelle verzending!
ik had een spoedlevering nodig en ze hebben hier alles aan gedaan om dit zo aangenaam mogelijk te maken met duidelijke communicatie! TOPPERS!
Misleiding
Misleiding. Ondanks meerdere negatieve reviews, blijft 14 dagen bedenktermijn op de site misleiding voor alle zakelijke klanten. Retourneren mag namelijk niet bij opening van de doos.
We hebben netjes gebeld en de situatie uitgelegd, maar de oplossing is meer dan 100 euro kosten voor retour zending van 1 scherm.
Onze nieuwe bestelling voor het juiste product gaan we ongeopend retour sturen, want samenwerking met deze partij past niet bij ons. Kortom, mijn advies: ik zou hier niet bestellen. Als zakelijke klant en ook niet als consument (want dit is een verschil bij Redable)
Duidelijke website en gemakkelijke…
Duidelijke website en gemakkelijke afrekening.
Fast order !
Pas net besteld
Net besteld maar vergeten om twee sfp inserts mee te bestellen.
Hierdoor nieuwe bestelling met toegevoegde verzendkosten.
Geen wereldbedrag maar alsnog meenemen in de bestelling lukt helaas niet.
Als alle spullen binnen zijn zal ik de review updaten.
Makkelijk registreren en bestellen…
Makkelijk registreren en bestellen product is wel in backorder, dus nog even afwachten op levering, maar ok zeer goedkoop.
Bijzonder slechte communicatie
Bijzonder slechte communicatie. Niet kloppende levertijden, vervolgens slechte oplossingen en fouten. Proberen hun problemen bij klanten neer te leggen.
Vanzelfsprekende website
Vanzelfsprekende website, gemakkelijk te volgen.
Zeer onbetrouwbaar
Zeer onbetrouwbaar. Vooraf telefonisch contact gehad om leverdatum te verifiëren. Hierna besteld. Het artikel zou er binnen ca. twee weken zijn, maar was er na meer dan twee maanden nog niet. Vervolgens annuleren ze de bestelling maar. Inmiddels is het artikel bij andere webshops stukken duurder, maar ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid om je hiervoor te compenseren. Inhoudelijk op een mail reageren is ook te lastig voor de medewerkers.

Svar fra Redable
I changed the product multiple times…
I changed the product multiple times before the purchase, and they cooperated with me.
Snelle veilige levering
Snelle levering goede mailing omtrent aankoop en levering. Keurig verpakt en persoonlijk door postbezorger afgeleverd
Gewoon prima levering
Gewoon prima levering 1 dag na bestelling
5 maart besteld
5 maart besteld
6 maart om 7.00 uur aangekomen in depot Meppel (DPD)
10 maart 23.30 uur: nog niets ontvangen!
Pluim voor medewerker
bestelling: 440701
De firma Redable heeft mij telefonisch en met geduld goed en duidelijk geadviseerd, en bestelling volgens afspraak uitgevoerd, dus ook vandaag besteld morgen in huis!
Heb alles geinstaleerd en ben tot nu toe zeer tevreden.
Met speciale dank aan telefonische medewerker.
Mvgr Ewald
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.