Recover Anmeldelser 373

4,3

Vi hadde en forsikringssak hvor Recover kom inn for å bytte taket på min sønns rom. Takstmann kom, skaden ble evaluert og saksbehandler var veldig hyggelig og ryddig. Men det som forbløffet... Vis mer

Kundebehandling; RECOVER følger ikke opp arbeidet sitt. Hjemme hos meg står det en helt ny varmtvannsbereder klar til avhenting og masse sammenbrettede pappesker etter å ha levert tilbake ting o... Vis mer

1. Vannskaderenovering
  2. Rengjøring
  3. Brannskaderenovering

Recover hjælper private, boligforeninger, offentlige kunder og industrivirksomheder on- og offshore med skadeservice, værdiredning og industriservice rengøring. I tilfælde af eksempelvis vand- og brandskader, er Recover fremme inden for 60 minutter, fra vi er tilkaldt, og hjælper med at tage hånd om skadelidte, samt udføre effektivt skadeservice/skadestop, værdiredning af både bygninger, maskiner og indbo i øvrigt. Vi iværksætter omgående affugtning af bygningskonstruktioner, lige som vi iværksætter nødvendig nødvaskning af bygninger og inventar efter brand. Vi sørger for den nødvendige dokumentation til dit/jeres forsikringsselskab, således at din skade bliver behandlet effektivt og hurtigt, og vi hjælper med den videre dialog i nødvendigt omfang. Er du bygningsejer, og har udfordringer med dit indeklima, tilbyder vores Indeklimaafdeling at være behjælpelig med at identficiere geneårsag, samt fremkomme med forslag til varig forbedring heraf. Til virksomheder med produktionsfaciliteter tilbyder vi specialrengøring af både procesanlæg og bygninger, med dokumentation for renhedsgrad. Hospitaler, medicinalvirksomheder og lignende med særlige rengøringskrav hjælpes tilsvarende med 0-stilling og high-end-rengøring og desinfektion. Kig ind på vores hjemmeside recover.dk eller kontakt os - vi tager telefonen døgnet rundt på +45 70 100 888. Vi sidder klar til at hjælpe i hele Danmark, Norge og Sverige.

4,3

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Svært misfornøyd

Svært misfornøyd

14. november 2024

Hej Kristian,
Jeg tænker at det er Recover i Norge du anmelder? Det kan du med fordel gøre her: https://no.trustpilot.com/evaluate/recover.no

Jeg vil gerne tage imod klager ind mod Recover i Danmark, men har ikke noget med Recover i Norge at gøre, hvorfor jeg håber at du lige vil "flytte" din anmeldelse.

Såfremt du ønsker at jeg skal hjælpe dig, skal jeg bede dig om at sende mig en mail på jesper.nielsen@recover.dk med din skadeadresse, forsikringsselskab og en beskrivelse af din klage.

Så sender jeg den gerne videre til Recover i Norge, så de kan hjælpe dig.

Jesper Nielsen, Salgsdirektør Recover Danmark

Kundebehandling;

Kundebehandling;
RECOVER følger ikke opp arbeidet sitt. Hjemme hos meg står det en helt ny varmtvannsbereder klar til avhenting og masse sammenbrettede pappesker etter å ha levert tilbake ting og tang fra å ha tømt oversvømt kjeller. Det mangler også viktige deler fra bl.a. bokhyller som gjør at jeg ikke får montert de opp igjen.
Når jeg henvender meg til Recover kommer jeg ingen vei, samtalen blir brutt..
Dette er helt elendig kundebehandling!
Ståle Straume, Hellaveien 18, 2030 Skjetten

28. mars 2025

Hej Diem / Ståle,
Jeg kan se på din adresse, at du bor lige uden for Oslo, og din anmeldelse derfor vedrører Recover i Norge, som du skal anmelde på "recover.no".

Jeg sender din reklamation videre til Norge, men håber at du lige vil adressere din reklamation til Recover i Norge, da vi er adskilte imellem Danmark, Sverige og Norge.

bh. Jesper Nielsen, Salgsdirektør Recover Danmark.

Fantastisk dyktige og hyggelige…

Fantastisk dyktige og hyggelige Håndverkere , Kjempeservice

27. februar 2025

Svar fra Recover

Mange tak John, for din fine anmeldelse.

Bedste hilsner fra Jesper Nielsen, salgsdirektør Recover

Useriøse folk med null peiling!

Totalt useriøse folk som kom på befaring. Tidligere evaluering via bilder og mail ble redusert til et minimum. Brannskader ble erklært som dårlig malejobb. En elendig takst som ikke hjelper meg noe som helst. Skygg unna Recover Fauske!!!

27. januar 2025

Kære May-Liss,

Er du sikker på at din anmeldelse vedrører Recover i Danmark?

Send mig gerne en mail med skadeadresse, forsikringsselskab og dine kontaktoplysninger, så sender jeg den videre til rette land, og sørger for at der bliver taget hånd om din klage.

Hvis din klage går på taksatoren - tror jeg bedst at det giver mening, at du skriver til dit forsikringsselskab.

Pfht. Jesper Nielsen, Recover Danmark
jesper.nielsen@recover.dk

MITT VERDENS VERSTE SELSKAP

ER KUN 1 ORD Hold derre una dette selskapet hvis derre har lyst og sove om natta og ha familien i behold.Som skal hjelpe derre i ein Forsikring sak hold derre lang una bytt hvis derre for guds skyld kan.

19. april 2024

Svar fra Recover

Hej Øystein. Jeg vil gerne hjælpe med at sende din henvendelse videre til Recover i Norge, så der kan blive taget hånd om din utilfredshed.

Vi har mere end 80 afdelinger i Norge, og mere end 1000 ansatte, så jeg håber du lige vil sende mig en mail med fulde kontaktoplysninger, skadeadresse, og hvad din utilfredshed går på, så skal jeg sørge for at der bliver taget hånd om denne via mine norske kollegaer.

Skriv til jesper.nielsen@recover.dk. På forhånd tak, Jesper Nielsen, Salgsdirektør Recover Danmark.

Advarer mot og bruke Recover Stavanger…

Advarer mot og bruke Recover Stavanger (Norge)som resultat av vannskade 08.08.23 etter dårlig utført arbeid etter brann i 2022. Recover har ikke vert samarbeidsvillig på noen måter. Har nå regressavdeling fra forsikringsselskap, og egen advokat på saken, hadde Recover Stavanger gjort jobben sin, så hadde dette ordnet seg på en saklig måte. Ledelsen oppfører seg uprofesjonelt og useriøst på alle måter, har dessuten hatt flere alvorlige reklamasjoner i arbeidet som ble utført i 2022 da de jobbet her. Ser ut som denne saken må gå videre i retten nå. Har ellers vert nærmest umulig og få kontakt med Recover på alle måter, både Recover hovedkontoret og Recover Stavanger. Har og rapport fra taksmann som bekrefter at vannskade kommer fra arbeid utført av Recover.
Leser her på Trustpilot om flere saker om Recover Stavanger.

8. august 2023

Hej Johnny,
Selv om du skriver en norsk anmeldelse på Recover Danmark Trustpilot, vil jeg gerne bringe din klage videre til Norge. Enhver reklamation bruges til at rette fejl, og uddanne personale.
Jeg håber du vil skrive en mail til jesper.nielsen@recover.dk med skadeadresse og forsikringsselskab? På forhånd tak, med venlig hilsen Jesper Nielsen, Salgsdirektør Recover Danmark

Svarer aldri på telefon

Svarer aldri på telefon, når først jeg fikk kontakt. Ble jeg skjelt ut av prosjektleder.

28. juli 2023

Hej Marianne,
Kan det passe at din sag vedrører Recover i Norge?
Jeg vil gerne hjælpe dig med at din frustration kommer til rette, og der bliver taget læring / action herpå. Du skal naturligvis ikke have skæld ud, som du skriver, når du ringer.
Vil du sende mig en mail med din skadeadresse og kontaktoplysninger til jesper.nielsen@recover.dk - så skal jeg hjælpe dig så godt jeg kan.
Med venlig hilsen Jesper Nielsen, salgsdirektør Danmark

Anbefaler ikke å bruke Recover Norge

Anbefaler ikke å bruke Recover Norge, avdeling Bardu. Vi har forsikring i Fremtid forsikring. Da vi var uheldig å få en parafin lekkasje i uke 10, var det Recover som skulle gjøre jobben. De startet, men så ble det helt stille. Ingen arbeidere å se, og etterhvert helt umulig å komme i kontakt med dem. Forsikringsselskapet har forsøkt å purre på Recover, men det skjer ikke noe. Vi er selvsagt fortvilet og forbannet over at vi nå etter 12 uker fortsatt ikke kan bo i huset eller vet noe om når arbeidet starter opp igjen. Dersom det er mulig, bruk et annet firma enn Recover!!

1. juni 2023

Kære Rita,
Jeg kan se at din anmeldelse vedrører Recover i Norge. Hvis du sender mig en mail med dine kontaktoplysninger, skal jeg sikre mig at du bliver kontaktet af rette person.

Skriv til jesper.nielsen@recover.dk.

Mvh. Jesper Nielsen, Salgsdirektør Danmark

Anbefales ikke å bruke Recover

Anbefales ikke å bruke Recover. Recover ga en frist på 4 uker for utbedring av skader etter brann. Nå har dem brukt over 8 uker og er enda ikke ferdig. Ila perioden har vi hatt 3 ulike personer å forholde oss til og dem hadde dårlig kommunikasjon i mellom seg. Dem møtte opp svært sjeldent til avtalt tid. Dem avtaler å komme 08.00 men kommer 10.30 UTEN å informere om at dem er forsinket.
Og når dem først kommer jobber dem
I ca 2t så går dem. Dem holder oss heller ikke oppdatert underveis. Recover bruker toalettet vårt som er helt greit, men dem rengjør ikke seg etter bruk. Det er avføringsrester på do skåla, og urin på gulvet. Jeg har tatt bilde av dette for å sende inn klage.
Er overhode ikke fornøyd med Recover og deres arbeid.

1. februar 2023

Kære Sind Siva
Jeg antager at din sag relatere til Recover i Norge.
Jeg vil gerne hjælpe med at bringe din klage videre, så der kan blive taget læring af din sag.

Vil du sende mig en mail til jesper.nielsen@recover.dk med oplysning om skadeadresse og tilknyttet, - så sender jeg denne videre til min norske kollega og beder om at de svare dig direkte.

Jesper Nielsen, salgsdirektør Danmark

Forferdelig service

Huset vårt brant 25.januar 2023.
Recover fikk oppdraget fra fremtind forsikring.
De var veldig på når de begynte, de holdt ikke ut lenge før de ikke dukket opp. Prosjektlederen skulle oppereres og da stod det helt stille. Det kom noen for 10 minutters jobb og maks 1 time, helt til det Ikke kom noen. Slik holdt de på i 2,5 mnd før vi tok kontakt med forsikringen og meldte om at de ikke jobber. Det kom først en fyr og sa det ikke luktet og vi mente det ikke luktet. Det kom senere en annen mann som skulle se på det utvendige og han kom inn og mente det luktet.

Vi fikk høre at denne mannen vil være stedfortreder inntil videre. Senere ble det en dame, men det gikk veldig tregt. I begynnelsen fikk vi vite at de er ferdige før mars. Vi hadde leid inn en som skulle male kjøkken frontene når alt dette skjedde. Han rakk å ta grunning på noen av skapene før det brant. Vi hadde avtalt at han skulle komme tilbake 23. mars da vi tenkte å reise. Mannen som skulle male har nå reist og er ikke ledig før september.
Forsikringen mener de ikke dekker for oppgradering, men dette er arbeid som ble forsinket grunnet brannen.
Recover mener det har tatt tid pga lukten og det stemmer ikke! Det har ikke vært noen hjemme og jobbet! De har selv beklaget og nå bruker de det som en unnskyldning.
Vi fikk en dame som hadde ansvaret for innbo og hun ville fortest mulig bli ferdig. Hun sa i begynnelsen at de skulle fikse malingen, men det nekter dem nå.

17. april 2023

Hej Mituraa,
Jeg kan se at din sag relatere til Recover i Norge, og ikke Danmark, som denne Trustpilotside omhandler.

Vil du sende mig en mail på jesper.nielsen@recover.dk med skadeadresse og evt. tilknyttet forsikringsselskab, så skal jeg sende din sag videre til Norge, og sikre at der bliver taget hånd om din sag.

Jesper Nielsen
Salgsdirektør Danmark
jesper.nielsen@recover.dk

Recover avd Stavanger fikk i oppdrag…

Recover avd Stavanger fikk i oppdrag fra Takst Team A/S. Vi fikk beskjed med kontakt person, og evt mail adresse lenger opp i systemet hvis vi var misfornøyd. Recover startet arbeidet med sanering av rotteskader i juni 2021. Arbeidsfolka hadde 2-4 timers arbeidsdager 2-3 dager i uka. Det gikk utrolig langsomt, og lite som skjedde i løpet av sommeren. Når høsten kom, skulle dei sette "all in" og huset ble fraflyttet. Ettersom det ble oppdaget stadig mer skader begynte dei å få "kalde føtter". Det kom plutselig melding om at huset var klart for oppbygging. Det påklaget vi, i og med at det fortsatt var store skader. Når vi krever at oppbygging stanser, setter Recover inn dobbelt mannskap og bygger inn store skader. Takst Team som er hovedansvarlig vet også dette, og dette blir advokatmat. Det kommer inn nye firma og må rive ned alt Recover har utført. Det virker som Recover har mangel på handtverkere som ønsker og gjøre gode jobber. Gjensidige sitter på toppen og gir Takst Team ansvar for jobben som skal gjøres for minst mulig penger. Huset står fortsatt som et skall, Gjensidige i samråd med Takst Team har nå utbetalt ca halvparten av det det koster å sette hiuset i stand igjen.

29. januar 2022

Kære Harald Landa,
Det ser ud til at du har anmeldt Recover i Norge.

Jeg vil gerne bringe din sag videre til rette i Norge, men så skal du sende mig en mail til jesper.nielsen@recover.dk med skadeadresse og kontaktoplysninger, så Recover Norge får mulighed for at dykke ned i din sag og tage læring heraf, samt komme retur med svar.

mvh. Jesper Nielsen, Salgsdirektør Recover Danmark.

Fn fagfolk og uansvarlig selskap

Fn fagfolk og uansvarlig selskap. Det var Vanntett i lofta og etter sno smelting alt vann faller ned på gulvet i lofta, men personen som besøkte huset ga feil rapport til forsikringen grunnen til at min godkjente forsikring nå kansellerte kravet om å fikse problemet med loftet mitt.

3. januar 2023

Svar fra Recover

Hej med dig "mr. Anonymous".

Du skriver på norsk, er det fordi din skade er i Norge, og du har haft Recover Norge til at håndtere denne?

Jeg vil gerne hjælpe dig, men så skal du sende en mail til jesper.nielsen@recover.dk med skadeadresse, og dine kontaktoplysninger.
Du kan også sende mig en SMS på +45 41 89 19 23.

Så vil jeg bede vores norske kollegaer at kigge ind i din sag.

På forhånd tak. Mvh. Jesper Nielsen, Salgsdirektør Recover Danmark

Et useriøst amatørmessig firma

Et useriøst amatørmessig firma. En vannlekkasje som nå har tatt 10 måneder, de er enda ikke ferdig. Det ble lovet at arbeidet skulle være ferdig etter ca 8-10 uker. Jobben Recover så langt har gjort er uflidd og amatørmessig. Håndverkerne kommer ikke til avtalt tid, de møter ikke til avtalt tid, det kan gå uker/måneder uten kommunikasjon. De lover og lyver. Dette gjelder både prosjektleder og håndverkerne. Når håndverkerne først kommer utfører de en amatørmessig jobb. Vi har vært i kontakt med både prosjektleder og avdelingsleder, uten at det har hjulpet.
Vi unner ingen å ha et samarbeid med Recover

22. november 2022

Svar fra Recover

kære Mi, du har skrevet en anmeldelse på Recover Danmark, og jeg kan antager at din skade er i Norge?

Jeg vil gerne bære din kritik videre, for Norge ser ikke din anmeldelse her i Danmark.

Vil du ulejlige dig med at sende mig en mail med relevante kontakt oplysninger, så skal jeg hjælpe med at bære din frustration videre til rette afdeling i Norge.

Med venlig hilsen, Jesper Nielsen, Salgsdirektør Recover Danmark. jesper.nielsen@recover.dk

Gjelder Recover i Norge

Gjelder Recover i Norge: Dette er det mest useriøse firmaet jeg har opplevd. Styr unna. Etter vannskade, som ble dekket av Bygningsforsikringen i Sameiet, skulle Recover stå for utbedring, men prosjektleder i Recover er utilgjengelig og passiv. Jobben med å få fremdrift i saken overlater Recover til kunden selv. Når Recover endelig etter 3 måneder (etter uendelig med purringer) skriver en takst, er beløpet så latterlig lavt at det oppleves som svindel. Etter at Recover har revet opp gulvet og fjernet underlaget, demontert deler av kjøkkenet og latt betonggulvet tørke i 5 uker, presterer Recover å unnlate å oppgi i taksten at det trengs nytt gulv, underlag og folk til å legge gulvet! Hva som er årsaken til dette, vil prosjektleder ikke svare på. Sendte mail den 11. nov til prosjektleder (med kopi til saksbehandler i IF), men verken jeg eller saksbehandler får tak i prosjektleder i Recover. Purret igjen den 15. november, men heller ikke da svarer prosjektleder fra Recover. Prosjektleder i Recover svarer heller ikke når saksbehandler fra If kontakter ham. Nå er det 9 dager siden jeg sendte mailen og Recover har ennå ikke svart. Deler av kjøkkenet er demontert og vannskadet, Halve parkettgulvet i stuen og kjøkkenet ble revet opp og betonggulvet er satt til tørking av Recover selv. I og med at prosjektleder gjør seg utilgjengelig, er der kunden selv som har måttet purre på rørlegger, fuktmåler osv, for at det i det hele tatt skal være fremgang. Det oppleves som at målet for Recover er å kjøre en utmattelseskrig, der de skal være mest mulig utilgjengelige og trege - og håpe på at kunden bare gir opp. Ufattelig at If forsikring velger å samarbeide med et så useriøst firma. Heldigvis er saksbehandler i If Forsikring uenig i Recovers sin absurde takst og If Forsikring har derfor sørget for at jeg har fått utbetalt beløp som sikrer legging av nytt parkettgulv. Håper jeg slipper å forholde meg til Recover i all fremtid.

20. november 2022

Kære Elin,
Tak for din anmeldelse af Recover i Norge. Jeg sender din klage videre, så de kan tage læring af denne. Har du mulighed for at sende mig en mail til jesper.nielsen@recover.dk med din skadeadresse, mail og telefonnummer, så de kan finde din sag? Pfht. Jesper Nielsen, Salgsdirektør

Recover ble hyret inn fra…

Recover ble hyret inn fra forsikringsselskapet våres til å bytte en inngangsdør i Juni. Pga Recover var trege og klarte å surre til med bestillingen så ble det ikke gjort før midten eller slutten av August. Når døren ankommer 1.September så sier Recover at pga sykdom så må de utsette i noen uker. De kommer 2 uker senere for å montere men de klarer å gjøre noe med sylinderen som gjør at åpne posisjon er lukket og motsatt. I tilegg er døren vanskelig å få lukket pga låsen. Det blir bestilt nytt innmat og samtidig begynner døra å bli skjev slik at døra tar i dørterskelen. Det kommer hvit pulver og da ser jeg at det pulveret er fra undersiden døra. Det ble dermed skade på døra. Så kommer det en for å ordne begge feilene på ettermiddagen fredag den 28.oktober og vedkommende mangler en del som gjør at han ikke får låsen til å fungere. Han klarer ikke å montere låsen slik det stod så dermed måtte jeg låse utenfra men ikke innvendig. Han kommer til å utføre resten på lørdagen. Da blir låsen ordnet men han hadde ikke med seg umbrakonøkkel. Han prøver å rette men gjør døra enda mer skjevt og skaden verre. Blir lovet at han skal komme på tirsdag kveld men det skjer ikke. Han møter ikke opp og svarer ikke på telefon. Anbefaler å holde unna Recover. De er useriøse og har heller ikke riktig utstyr. Med andre ord ikke kvalifisert.

1. november 2022

Kære Vijitharan,
Jeg kan se at du bor i Norge - men har skrevet på Recover Danmarks Trustpilot-side.
Jeg vil gerne hjælpe dig alligevel :-) - kan du sende mig en mail til jesper.nielsen@recover.dk med fulde kontaktoplysninger? Så sender jeg disse til Norge, så du kan få et kald, sekundært at Recover Norge kan tage lærring af din oplevelse.
På forhånd tak,
Jesper Nielsen, salgsdirektør Danmark

Dårlig og helseskadelig utført

Det var enkelt å kommunisere med prosjektleder, men jobben som ble utført var altfor dårlig. Recover ble engasjert gjennom borettslaget sin forsikring grunnet en vannlekkasje som skjedde da tidligere eier bodde i bolig. Det var knyttet usikkerhet til når lekkasjen skjedde, men basert på bl.a. naboutsagn under et år som var forsikringsselskapet sitt krav for å ta saken. Jeg oppdaget skadene av vannlekkasjen fordi jeg flyttet inn og hadde en alvorlig allergisk reaksjon. Jeg engasjerte Mycoteam som konstanterte mer mugg enn forventet inne og anbefalte fjerning av det vi da visste var vannskadet bl.a. en vegg i kjeller under kjøkken hvor vannskaden hadde oppstått. Takpanel i kjelleren ble tatt ned og over den satt et svart lag med noe, kanskje en form for papp/dampsperre. Denne var såpass mørk at det ikke var mulig å se om det hadde rent vann på den, men på kjøkkenet over var det vannmerker på veggplater bak kjøkkenbenk som viste at det hadde rent mye vann. I tillegg til taket ble panelen på ene veggen revet av og denne var det synlig mye mugg på og det luktet pyton da den ble åpnet. Takpappen ble bare åpnet til første bjelke. Da forsikringen ikke dekker mugg mente Recover å desinfiserende all muggen med noe guffe, og bare stenge den inne. Forsikringsselskapet anbefalte kontantuttak, hvilket jeg gjorde og benyttet Recover til å rive og sette opp igjen veggen. Det ble klart med en gang at det ikke løste inneklimaproblemene. Da jeg i et forsøk på å finne ut mer om hva som forårsaket inneklimaproblemene rev gulvbeleggene i rommene som var tilstøtende til kjøkkenet fant jeg at vannlekkasjen hadde vært mye mer omfattende enn Recover fant. Jeg klaget til forsikringsselskapet og Recover kom på befaring. På tross av at det var tydelige tegn til at vannet hadde rent ned i kjellertaket mente Recover at det var umulig at det var mugg der. Jeg avtalte med egen håndtverker at han skulle bistå meg med å åpne taket. Da jeg snakket med Recover sin fuktspesialist ble han skikkelig irritert på meg og mente at det kunne jeg ikke gjøre selv for det kunne ødelegge for hva jeg fikk igjen på forsikringen, han sa at han skulle komme på befaring og åpne taket. Jeg avbestille egen håndtverker, fuktspesialisten kom på befaring og nektet da å åpne taket. Før han i det hele tatt hadde vært her mente han at jeg burde vaske (som jeg hadde gjort flere ganger siden det nå hadde gått et par mnd siden de var her at jeg burde drenere, på befarinh mente han at jeg burde installere avfukter, deretter mente han at det var jeg som var sensitiv og ikke kunne bo i gammelt hus, deretter mente han at løsningen var å legge nytt gulv for å dekke over limrestene fra gulvbelegget. Jeg har fra før vifte ut fra kjelleren som jeg antar skaper et lite undertrykk slik fuktspesialisten mente en avfukter ville, sønnen min hoster stadig mer så dette handler ikke om min sensitivitet og jeg la nytt gulv. Da det ikke ble bedre av nytt gulv tok jeg på nytt kontakt, også med vedkommende som er ansvarlig for klager/reklamasjon, men nå har jeg ikke hørt noe mer i fra de. Recover mener at siden forsikringen ikke dekker mugg så har de gjort det de skal, men jeg mener at de for det første har gjort en dårlig undersøkelse og derav så har de endt opp med å sette ny kledning utenpå de områdene som har vannskade og mugg. Det er ikke greit å etterlate en skade som er helseskadelig og deretter kaste råd og påstander ut i hytt og pine. De kan la være å gjøre en jobb fordi oppdraget deres ikke dekker det, men de kan ikke la være å gi meg informasjon om skadeomfanget og deretter dekke over det slik at jeg ikke får gjort noe med det sjøl. Hadde de fulgt sporene av vannet ville vi ikke ha vært i denne situasjonen. Slik saken står nå må jeg rive jobben Recover har gjort og sanere skikkelig. Saken har tatt et halvår, og oppleves som fullstendig bortkastet. Hadde jeg visst dette på forhånd ville jeg heller ha engasjert en lokal håndtverker og tatt regningen og fått løst problemet. Synes det er helt sprøtt at det er meg uten noen som helst byggfaglig bakgrunn som avdekker omfanget og konsekvensene av vannlekkasjen og ikke Recover som omtaler seg som Nordens ledende på vannlekkasjer. I tillegg virker det som om de har veldig liten forståelse av mugg og jeg stiller spørsmålstegn ved praksisen med å spraye desinfeksjon på større områder med mugg og så kle det inn igjen.

1. april 2022

Svar fra Recover

Hej BJ. Du har skrevet på Recover Danmarks trustpilotside. Hvis du sender mig en mail med skadeadresse, så skal jeg være behjælpelig med at sende din klage videre til Norge.

Skriv til jesper.nielsen@recover.dk

ALDRI bruk disse!!!

Helt elendig selskap! Disse vil jeg advare alle mot å bruke og hvis du har et valg gjennom ditt forsikringsselskap ville jeg 100% valgt noen andre. Vi har hatt en sak gående i over 1 år pga en liten vannskade i leilighet. Det er lite og mangelfull kommunikasjon fra prosjektleder, de mangler helt oversikt over saken og vi må oppdatere dem hver gang vi kommuniserer på hva som er avtalt. Arbeidet er rett og slett dårlig utført og tar lang tid (vi har nå ventet i 7 uker på at de skal komme å feste listene) og over et år totalt på å utbedre skaden. Det virker som de lever på forsikringsselskapene og at man som forbruker i noen tilfeller ikke har et valg mtp hvem man bruker! Hvis du ender opp med å måtte bruke disse vær din egen prosjekt leder! Skriv ned alt de lover deg og alle kommunikasjon og legg inn i saken din så du har bevis på hva som er avtalt.

12. januar 2022

Hej Katrine.
Vil du sende mig en mail med din skadeadresse?

Hvis vi har medarbejdere der ikke levere hvad der er aftalt, og der er problemer med en given opgave, vil rette afdelingschef gerne have denne info, så han kan handle herpå.

Vores selskab i Norge udføre skadeservice og genopbygning hos mere end 1.800 forsikringskunder - hver måned, så det sker desværre, at der er sager hvor der kan opstå tvister, eller som ikke håndteres korrekt.

Men send en mail, så skal jeg sende videre til rette i Norge (du har på denne side anmeldt Recover i Danmark). Vi har den største interesse i at ALLE er tilfredse.

Med venlig hilsen Jesper Nielsen, Salgsdirektør, DK.
tlf. 41 89 19 23 eller mail jesper.nielsen@recover.dk

De vasket!!!!

Men det som forbløffet meg mest, var håndtverkerne som kom hit. De byttet taket raskt på totalt 9 timer. De la ut plastfolie på gulvet så de ikke skadet det, gjennom hele huset hvor de tråkket, de ryddet etter seg på dag 1 og på dag 2 så VASKET DE ETTER SEG!!!

Det luktet grønnsåpe i huset etter at noen håndtverkere hadde vært der lissom!! Helt utrolig.

Mens jeg holdt på å plukke meg opp igjen fra gulvet etter å ha falt av stolen, så banket det på døren igjen. Da var det en håndtverker som hadde glemt å tette taklisten med acryl noen steder, så han spurte om han kunne komme inn og gjøre det nå. Wow!

I alle dager, makan til service-minded folk. Dette burde flere i bransjen lære av!

27. oktober 2021

Kære Robert,
Tak for din fine anmeldelse. Denne sender jeg videre til vores norske kollegaer, da det er dem der skal have roserne.

med venlig hilsen Jesper Nielsen, salgsdirektør Recover Danmark

Dårlig erfaring med utbedring av vannskade

Vi hadde en vannskade i mai, og har hatt Recover inne for å utbedre. Nå er det snart november, og arbeidet er enda ikke ferdig. Deler av jobben blir gjort, før de forsvinner og vi må mase til de kommer tilbake. Dette har nå gjentatt seg mange ganger. Opplever at det tas snarveier i stedet for å gjøre arbeidet grundig, og at vi må følge nøye med og passe på at det blir gjort skikkelig. Det har vært tre ulike prosjektledere inne som alle har hatt ulike meninger om hva som skal gjøres. Virker som det er mye fravær i selskapet som gir manglende kontinuitet og kommunikasjonsproblemer. Det har vært veldig vanskelig å få tak i prosjektledere ved behov, og den siste av dem har nå ikke svart på henvendelser til tross for mange forsøk. Vi har klaget til forsikringsselskapet flere ganger. Det eneste positive jeg har å si er at det har vært flere flinke og hyggelige håndverkere inne. Men vil dessverre ikke anbefale Recover dersom andre muligheter finnes.

22. oktober 2021

Kære Kristin,
Tak for din anmeldelse. Jeg har sendt den videre til vores søsterselskab i Norge, men tænker at ledelsen godt vil have lidt flere informationer, så de kan dykke ned i sagen og tage lærring.

Jeg tænker at du skriver i berettiget frustration her på Trustpilot. Bare du er opmærksom på at det er det danske selskab der her får din rating af din oplevelse i Norge.

Du er meget velkommen til at sende mig en mail med fyldestgørende information, så skal jeg bringe den videre på rette niveau, og sikre at du bliver hørt fra rette sted.

Venlig hilsen Jesper Nielsen, salgsdirektør Danmark. jesper.nielsen@recover.dk

Det har nå gått 2 måneder etter en…

Det har nå gått 2 måneder etter en vannskade.Eneste som er blitt gjort er å måle opp antall kvm på kjøkken,laget et hull i en vegg og skrevet en ikke nøyaktig spec liste.Thats it. En times jobb.Har blitt lovet x antall ganger at de skal komme,men intet skjer.De svarer ikke telefon.Kommer til å ta kontakt med mitt forsikringsselskap,og få inn noen andre seriøse aktører.For dette blir bare for dumt.Kan ikke skjønne at forsikringsselskaper bruker Recover i det hele tatt.

15. oktober 2021

Hej Trond,

Din klage her ser ud til at relatere til vores norske søsterselskab?
Til trods herfor, vil jeg gerne hjælpe dig.

Vil du sende mig en mail på jesper.nielsen@recover.dk - så skal jeg sende din henvendelse videre.

For at behandle dig klage hurtigt og effektivt, bedes du skrive det telefonnummer du kan træffes på, samt komplet skadeadresse. Så skal jeg viderebringe til rette i den Norske organisation.

Bedste hilsner Jesper Nielsen, salgsdirektør, Danmark