Eerlijk, constructief dat was deze ervaring. Goed geluisterd en mij geïnformeerd. Mij een plan van aanpak gegeven waar ik ook om vroeg. Mij gezien in de situatie die ik omschreef en teruggekoppeld naa... Vis mer
Se hva andre synes
Ze luisterde, begreep mijn hulpvraag, zocht het uit en kwam met advies en bood ook deskundigheid als het ging om juridische ondersteuning in de casus. Zeer tevreden.
Mijn eerste telefoontje, gelijk al een vriendelijke, kalme meneer die mij op een rustige manier mijn verhaal liet doen en mij daarna van goed advies heeft voorzien. Ook op geen enkele manier gepusht g... Vis mer
Ik werd vriendelijk te woord gestaan door juridisch medewerker die serieus aandacht besteedde aan mijn vraag om een zo goed mogelijk advies te geven. Als eerste advies en oplossingsrichting was dat vo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
De Rechtstelefoon heeft als sociaal-maatschappelijke missie om laagdrempelige toegang tot onafhankelijke juridische hulp aan alle particulieren en ondernemers te bieden. We doen dit onder andere door u met één telefoontje een direct advies te geven. Door een deskundige jurist die voor u opkomt.
Kontaktopplysninger
Binckhorstlaan 36, 2516 BE, Den Haag, Nederland
- 0900 1966
- rechtstelefoon.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 5 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed advies gegeven.
Goede en belangrijke instelling
Goede en belangrijke instelling die helder advies geeft bij (mogelijk) juridisch conflict!
Meerdere malen gebruik gemaakt van deze service en ben tot nu toe altijd vriendelijk te woord gestaan door kundig personeel. Petje af voor de medewerkers van de rechtstelefoon!
Er werd goed geluisterd en naar…
Er werd goed geluisterd en naar aanleiding daarvan bruikbare informatie gegeven. We wisten niet dat na 30 minuten de verbinding automatisch werd verbroken.
Vriendelijke begripvolle dame…
Vriendelijke begripvolle dame gesproken. Goed advies gekregen waar ik iets mee kan
Ik leg mijn probleem uit
Ik leg mijn probleem uit. Hun gaan naar de afdeling waar hun denken dat goed is. En komen daarna terug met goede antwoorden. Ik word altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen.
Ik had vragen over erfrecht
Ik had vragen over erfrecht. Ik ben heel netjes en duidelijk geholpen.
Zeer vriendelijke juristen
Zeer vriendelijke juristen. En doorgaans vrij snel én duidelijk advies.
De damen gaf een duidelijke uitleg
Helder en profi
Ik voelde me serieus genomen en meneer…
Ik voelde me serieus genomen en meneer heeft mij echt goed geadviseerd
Naar mij geluisterd en advies gegeven.
Zou graag gehoord hebben dat ze zich er…
Zou graag gehoord hebben dat ze zich er meer in wilde verdiepen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.