Onlangs 12 zonnepanelen laten plaatsen door Recharged BV. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen: komen van te voren schouwen, dus geen nare verrassing qua prijs nadien, goed en eerlijk advies, heel sch... Vis mer
Selskapet har svart
Recharged is dé professionele installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen, airco’s, laadpalen en warmtepompen. En dat is iets waar wij trots op zijn: Ons hart gaat namelijk sneller kloppen van verduurzaming en het afleveren van werk tot in de perfectie bij onze klanten. Bij Recharged geloven we dat de aanschaf en plaatsing van duurzame installatietechnieken een zorgeloze ervaring moet zijn. Wij doen er dan ook alles aan om de ervaring van aanschaf tot installatie zo prettig mogelijk te laten verlopen. De kwaliteit die wij leveren wordt onder andere onderstreept door onze uitstekende klantervaringen op Trustpilot (4,8/5) en Google (4,9/5). Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze landelijke erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren. Wij beschikken over een F-gassen certificering. Daarmee zijn wij bevoegd en bekwaam om te werken aan koelapparatuur (airco’s), klimaatregelingsapparatuur en warmtepompapparatuur. Het gaat om werkzaamheden als installatie, service, onderhoud, reparatie en lekkagecontrole.
Nobelstraat 15 BU13, 2693 BC, ‘s-Gravenzande, Nederland
Snelle levering, goed product voor een goede prijs en aardige mensen
Airco laten installeren en ook gelijk wat extra zonnepanelen bijgeplaatst. Prima installatiebedrijf!

Svar fra Recharged BV
Ik was een beetje huiverig voor de installatie, blijft toch wel een dingetje, maar ik moet zeggen, het is me 100% meegevallen, alles van a tot z goed geregeld. Nogmaals bedankt

Svar fra Recharged BV
Goed laten adviseren over de verschillende mogelijkheden om ons huis te verduurzamen.

Svar fra Recharged BV
Een helder advies een snelle offerte en daarna ooknog een erg snelle plaatsing en netjes en goede adviesen gehad van de installateur.

Svar fra Recharged BV
Zelden zo'n goede ervaring gehad. In maart dit jaar zonnepanelen laten plaatsen, en super tevreden al vanaf de eerste schouw. Er wordt hardop goed meegedacht over de beste oplossing (voor nu én later) en helder gecommuniceerd. De installatie verliep snel en vlekkeloos. Zou iedereen aanbevelen om met Recharged in zee te gaan. Na de zonnepanelen ook een offerte aangevraagd voor een thuisbatterij (komt voor ons te vroeg) en nu een laadpaal.

Svar fra Recharged BV
Uitstekende voorlichting en een heldere offerte, daarna een bezoek om de situatie aan huis te beoordelen en vervolgens op korte termijn de installatie. Dit bedrijf neemt de tijd voor de klant, en neemt de klant serieus. Erg prettig om zaken mee te doen. Verder was de prijs erg competitief in vergelijking met concurrenten en hebben de installateurs keurig werk geleverd.

Svar fra Recharged BV
Top 2 sessy's laten plaatsen in het begin was er een probleem maar dat heeft Mike netjes opgelost, vriendelijke monteurs en goed comunicatie via watsapp,bedankt dat is mooie service thx

Svar fra Recharged BV
Sessy thuisbatterij en een multi split airco van Panasonic laten plaatsen. Goed verlopen en installatie was op korte termijn mogelijk.

Svar fra Recharged BV
Ik was op zoek naar een airco installateur bij ons in de buurt. Na een beetje rondzoeken op het internet kwam ik bij Recharged uit. Ze zijn eerst netjes langs gekomen om de mogelijkheden en opties te bespreken alvorens we de offerte kregen.
Na akkoord was de levering en installatie binnen enkele wegen, mooi op tijd voor het warme weer! netjes en secuur gewerkt, helemaal prima.

Svar fra Recharged BV
Na een aanbeveling van een vriend zijn we bij Recharged terechtgekomen voor de installatie van zonnepanelen en een thuisaccu. Twee vriendelijke monteurs zijn langsgekomen in ons huis in het Westland en hebben alles netjes geplaatst. We zijn erg blij met hun werk en het resultaat. Bedankt, mannen!

Svar fra Recharged BV
Ik vond het een hele zoektocht om een geschikt zonnepaneel bedrijf te vinden. Na een paar te hebben gesproken kwam ik uiteindelijk uit op Recharged. Het contact was heel prettig! Ik kreeg een betrouwbaar gevoel en werd voorzien van goed advies. De installatie ging snel en professioneel. Blij met de zonnepanelen en de goede service van Recharged! 🌞

Svar fra Recharged BV
Blij met de snelle plaatsing van onze zonnepanelen, alles is goed verlopen!

Svar fra Recharged BV
Mooi zonnepanelen systeem met 20 stuks laten installeren door Recharged. We zijn ook goed geadviseerd over het beste type omvormer vanwege de schaduwval op ons dak. Tevreden dus!

Svar fra Recharged BV
Aanrader! Prima advies gekregen. Van aanvraag tot installatie wordt er goed en snel gecommuniceerd en gemaakte afspraken worden nagekomen. Werken met eigen installateurs, alles prima verlopen.

Svar fra Recharged BV
Recharged kwam vanaf het begin af aan op mij over als een ervaren installatiebedrijf uit het Westland en dat hebben ze ook waargemaakt. Ze hebben naar volle tevredenheid mijn zonnepanelen en Sessy thuisbatterij geplaatst.

Svar fra Recharged BV
Snelle plaatsing van de zonnepanelen door een eigen installatieteam van Recharged!

Svar fra Recharged BV
Hele traject van advies tot zonnepaneel installatie is goed gegaan. Erg tevreden.

Svar fra Recharged BV
Eerlijk advies over zonnepanelen en thuisbatterijen

Svar fra Recharged BV
Top zonnepaneleninstallateurs. Werken met eigen installatieteams dus we wisten precies wie er langs zou komen. Erg tevreden!

Svar fra Recharged BV
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.