Rebel & Rose Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben eerst na een winkel geweest voor de maat en om de kralen armbanden te kunnen zien, in de winkel moesten ze ook besteld worden, dus de volgende via internet besteld.De volgende dag had ik ze t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Armband van uitstekekende kwaliteit en mooi verpakt. Omruilen voor een andere maat ging ook zonder problemen waarbij je op de hoogte wordt gehouden hoe het ervoor staat. Kortom, helemaal top en absolu... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele fijne service, had een hele mooie armband gekregen van collegae i.v.m. pensionering, echter deze was een maatje te groot. Ondanks dat de omruiltermijn al was overschreden, mailte een gestuurd... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had zelf een verkeerde maat armband besteld en retour gezonden. Kreeg daarop een attente mail dat ze mijn vorige bestellingen nagekeken hadden en ik inderdaad eerder een maat kleiner besteld had... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeprodusent
  2. også i
  3. Smykkedesigner
  4. Smykkeforretning

Skrevet av virksomheten

Rebel & Rose, for the free spirits who don’t follow trends but set them Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid. Wij verleggen grenzen, het liefst elke dag. Onze sieraden zijn modieus, inspirerend en vooral helemaal van deze tijd. Het zijn de iconen van onze generatie. Maar uiteraard is Rebel & Rose niets zonder de mensen die onze sieraden dragen en combineren. Het zijn onze dragers die iedere dag de mode opnieuw uitvinden. Zij zijn de echte Rebels & Roses, de trendsetters, de free spirits. Wij leveren slechts de bouwstenen. De bouwstenen van een generatie Free Spirits. De sieraden van Rebel & Rose zijn van hoogwaardige kwaliteit en bijna allemaal handgemaakt. Voor de kralenarmbanden worden in de meeste gevallen edelstenen gebruikt, soms natuurstenen (denk aan lava) of een composiet als edelsteen te duur is. Door de kralen (beads) rijgen we een siliconen koord van hoogwaardige kwaliteit, en het koord wordt via een speciale methode stevig vastgezet in het slot. De meeste leren armbanden worden gemaakt door de beste leervlechters uit Bali en het zilver wordt gemaakt door de beste zilversmeden op dat eiland. Elk stukje zilver is handgemaakt, zelfs de schakelarmbanden worden schakel voor schakel in elkaar gezet. Rebel & Rose is een Nederlands sieradenmerk dat internationaal razendsnel naam heeft gemaakt. Inmiddels wordt Rebel & Rose verkocht bij meer dan 700 juweliers, in meer dan 15 landen, en zijn er al ruim 400.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 88 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

272 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Armbandje besteld

Armbandje besteld, deze was van goede kwaliteit. Mijn vrouw was er ook zeer blij mee. Alleen was het armbandje net iets te groot. Terug gestuurd met het bijgeleverde bon waarop je duidelijk kon aangeven waarom je deze terug stuurde, vervolgens de juiste maat hierop genoteerd. En binnen twee dagen weer terug maar de juiste maat. Prachtig verpakt

24. juli 2026

Bedankt voor je mooie review! 🎁✨
Fijn dat je vrouw blij is met haar nieuwe armband.

Mooie armband,

Mooie armband, snel verstuurd met een mooie kadobox erbij

21. juli 2026

Bedankt voor je mooie review! 🎁✨
Fijn dat de cadeaubox in de smaak valt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering en heel fijne service

Snelle levering en heel fijne service. We hadden zelf een verkeerde maat besteld. Omruilen ging heel gemakkelijk met het bijgevoegde formulier en was super snel geregeld.
Blij met de mooie armbanden!

18. juli 2026

Svar fra Rebel & Rose

Bedankt voor je fijne review! ✨
Fijn dat het omruilen makkelijk ging.🔄

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Toen ik de collectie ontdekte op…

Toen ik de collectie ontdekte op Instagram, was ik direct verliefd op de collectie. Nam al snel kijkje op de website. En m’n eerste bandje was dan ook snel besteld. Foto’s komen overeen met realiteit. Snelle levering met zeer mooi doosje. Tot snel, m’n eerste ervaring is TOP!! 🥰
Kristof - Deinze (BE)

21. juli 2026

Bedankt voor je geweldige review, Kristof! 🤘🔥
Super om te horen dat de armband precies is wat je ervan verwachtte.
Heel veel plezier met je aanwinst en graag tot snel! 💎✨

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duidelijk, snel en een mooie kwaliteit

Alles was duidelijk op de website. De bestelling was snel geleverd en mooie kwaliteit.

Svar fra Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! 👊
Goed om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit.
Heel veel plezier met je aanwinst en graag tot snel! ⚡️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gewoon goed qua levering verpakking

Gewoon goed qua levering verpakking. En de ketting is erg mooi

Svar fra Rebel & Rose

Bedankt voor je mooie review! ✨
Heel veel plezier met je aankoop en graag tot snel! 💫

Great quality bracelet

Great quality bracelet, loved it!

17. juli 2026

Svar fra Rebel & Rose

Thank you for the awesome review! 💎 So glad to hear you love the quality of your bracelet.
Enjoy wearing it and see you next time! 🔥

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Na vele bestellingen altijd naar…

Na vele bestellingen altijd naar tevredenheid had ik nu een keer een item die defect was maar ook dit werd perfect en snel opgelost.
Top service.

16. juli 2026

Svar fra Rebel & Rose

Bedankt voor je trouwe support en deze top review! ✨
Heel veel plezier weer met je sieraden en graag tot snel! 💎

Great service!

The bracelets were a bit too big. I got in touch via e-mail, and R&R then resized them for me. The e-mail communication was very friendly - truly excellent, great service.

Svar fra Rebel & Rose

Thank you for the fantastic review! ✨ So glad to hear our team could resize the bracelets for you quickly and smoothly.
Enjoy wearing them and see you next time! 💎

Gewoon super!

Na wat onduidelijkheid, super goed geholpen! Echt super service!

Svar fra Rebel & Rose

Bedankt voor je fantastische review! 🙌✨
Super dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen.
Heel veel plezier met je sieraden en graag tot de volgende keer! 💎

Prachtige kwaliteit

Op mijn vragen per mail ontving ik vlot en vriendelijk elke keer duidelijk antwoord en de armbanden zijn van prachtige kwaliteit. Heel blij mee!

13. juli 2026

Svar fra Rebel & Rose

Bedankt voor je prachtige review! ✨
Heel veel plezier met je aanwinsten en graag tot de volgende keer! 💫

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie armbandjes en bedankt voor de pet

7. juli 2026

Bedankt voor je review! ✨
Super om te horen dat je blij bent met je sieraden (en de pet!🧢).
Heel veel plezier met je aanwinsten en graag tot de volgende keer! 💎

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie kwaliteit en prima service na…

Mooie kwaliteit en prima service na probleem met armband! Top en aan te raden leverancier!

3. juli 2026

Svar fra Rebel & Rose

Bedankt voor je geweldige review! ✨
Heel veel plezier ermee en graag tot de volgende keer! 💎

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede kwaliteit en erg mooi

Ik vind de producten erg mooi en kwalitatief heel goed ik vind ze wel heel erg prijzig, zeker omdat hecgraag combineert wordt het al heel snel heel duur

6. juni 2026

Svar fra Rebel & Rose

Wat ontzettend fijn dat je onze producten zo mooi en kwalitatief goed vindt! We stoppen veel liefde in de kwaliteit zodat je combinaties extra lang mooi blijven. Super bedankt voor je review en heel veel plezier met mixen en matchen! ✨💎

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had en vraagje aan de klanten…

Ik had en vraagje aan de klanten service of ik mocht mijn dochter ze niet mooi vinden kan ik ze naar 25 juli gewoon nog ruilen wat ik niet denk ze zijn echt heel mooi

1. juni 2026

Svar fra Rebel & Rose

Neem voor deze vraag gerust even contact op via info@rebelandrose.com, we helpen je graag verder! Bedankt voor je bericht. 💌

Goed en snel!

Duidelijk bestelproces en erg goed geholpen bij de omruiling. Mooie producten ontvangen die ook nog eens snel geleverd werden.

26. juni 2026

Svar fra Rebel & Rose

Wat fijn dat we je goed konden helpen bij de omruiling! Bedankt voor je review. 👍

Rebel and Rose

Rebel and Rose
Mijn eerste set gewoon bij de juwelier aangekocht. Daarna via de brochure ontdekt dat er veel meer keuze in kleuren en varianten. Vervolgens blijken de prijzen gelijk aan die bij juwelier, dan is er geen reden meer om de vervolgwensen niet via internet aan te schaffen. Dus nieuwsgierig naar de nieuwe seizoen varianten.

25. juni 2026

Svar fra Rebel & Rose

Wat leuk dat je onze collectie via de brochure verder hebt ontdekt! Bedankt voor je review. 👍

Wat een geweldige service

Buiten dat het een mooie collectie is om uit te kiezen, geeft dit bedrijf de meest fantastische service.
Toen GLS zomaar uit het niets besloot het bestelde niet te leveren op de afgesproken dag, stuurde Rebel & Rose het armbandje gewoon nog een keer!
En kwam dat wel op tijd binnen.
Uiteraard is het armbandje retour gestuurd.
Nogmaals suuuuperbedankt

25. juni 2026

Svar fra Rebel & Rose

Wat fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen toen GLS niet meewerkte! Bedankt voor je review. 🚀

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv