Se hva andre synes
Goede dag Ik heb gehoord dat het gaat stoppen daarom Willen we graag alles van jullie over nemen.
Wel een leuk bedrijf dit. - Bas / Keano kijken overal naar toe met een positieve wijze. Ik heb express een ticketje gemaakt en beetje kritiek gegeven met onzin dingen erin toch kijken hun e... Vis mer
Selskapet har svart
Beste hosting Website die ik tot nu toe heb gezien! Enorm snelle reactie op tickets, en zijn vriendelijk! En ik ben enorm tevreden met de prijzen van alle producten! En de kwaliteit is ook... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
KvK: 83673059 BTW: NL003856202b79
Kontaktopplysninger
Poolsestraat 44, 5161 AM, Sprang-Capelle, Nederland
- keano@razorhosting.nl
- razorhosting.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede dag
Goede dag
gestopt zijn
we zouden zeer graag raze hosting willen over nemen
Hmmm
Vroeger oke recentelijk veel downtime is plots verkocht ofzo ik zit gelukkig elders
Slechte Hosting
Dramatisch, hosting ligt er 6/10 keer uit. Het enige pluspunt is dat de servers snel opstarten maar dat is het enige... support duurt ook dramatisch lang... Slechte ervaring dus.
Complimentje
Ik wil Bas en Keano een compliment geven hoe ze dit bedrijf runnen! Nooit downtime, nooit problemen, weinig support nodig, en mocht je het toch nodig hebben krijg je zeer snel professionele hulp. en de slogen genaamd "Kwaliteit, Dat Wil Je" die maken ze voor 100% waar. zeker een aanrader van budget gameserver tot dedicated server het is allemaal geen probleem!
Hier helpen je ze altijd bijna 24/7
Hier helpen je ze altijd bijna 24/7. De support die ze hier geven vind je bijna nergens. De servers zijn ook altijd top in orde dus dit is echt een aanrader!
Service
Bij ieder probleem word je snel geholpen in de discord.
Beste hosting en support !
Zeker aan te raden!
Razorhosting 🎖
Beste hosting Website die ik tot nu toe heb gezien!
Enorm snelle reactie op tickets, en zijn vriendelijk!
En ik ben enorm tevreden met de prijzen van alle producten!
En de kwaliteit is ook perfect!
Groetjes Edwin,

Svar fra RazorHosting
Dit is een goede hosting
Dit is een goede hosting! Ze antwoorden behoorlijk snel op tickets/klachten. De hosting zelf werkt super goed! Nooit problemen gehad tot nu toe! MVG OldenzaalRP

Fantastische wijze!
Wel een leuk bedrijf dit.
- Bas / Keano kijken overal naar toe met een positieve wijze. Ik heb express een ticketje gemaakt en beetje kritiek gegeven met onzin dingen erin toch kijken hun ernaar met wat hun vriendelijkheid nog meer verbeterd kan worden. Heel goed dit
- Support:
- De support / reactie op tickets zijn ook enorm snel.
- Product:
- Hier kan ik niet zo goed over oordelen omdat ik maar 1x hier een product had (Die ik op dit moment nu niet meer heb). Toen ik de product had alles werkte wel goed.

Echt Aanrader
Goede Host + Hele Snelle Support En Mooie + Goede Kwaliteit

Svar fra RazorHosting
Geweldige hosting goede en snelle…
Geweldige hosting goede en snelle support En snelle servers

Svar fra RazorHosting
Goeie service goeie hulp krijg je de…
Goeie service goeie hulp krijg je de servers zijn goed heb zelf een fivem server niks vekeerd opgemerkt.

Goeie host
Eerst wennen aan de host, maar daarna een prima host. Owner helpt me ook graag.

Beste server hosting
Beste servers, geen lag en wij hadden wat problemen in onze file's (onze eigen schuld) maar werden meteen geholpen door 1 van de medewerkers.

Top klanten service
Ik had support nodig werd meteen geholpen zeker een aanrader!

Altijd een super goede
Altijd een super goede, snelle support

Svar fra RazorHosting
De Beste servers die ik heb gekregen
De Beste servers die ik heb gekregen, abnormaal. Haal hier dus je dingen maakt niet uit in welke omstandigheden ze helpen je altijd met alles!

Svar fra RazorHosting
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.