Raw Organics Ltd Anmeldelser 637

4,8

1. Apotek

Raw Organics was established in 2017 and is a distributor of CBD products, which is derived from European grown industrial hemp. All products are of the highest quality obtainable and third party tested free of pesticides, solvent residues and heavy metals – just as Mother Nature intended,

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Gode produkter og god service.

Gode produkter og god service.

20. august 2025
Logoen til Raw Organics Ltd

Svar fra Raw Organics Ltd

Tusind tak for din fine anmeldelse, Else 🌿
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både produkter og service.
Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang 🙏

De bedste hilsner
Team Raw Organics

Topp service

Topp service. CBD oljen hjelper på plager, den kurerer ikke alt men jeg vil heller bruke naturlige stoffer en mye annet bs.

6. november 2024
Logoen til Raw Organics Ltd

Svar fra Raw Organics Ltd

Tusind tak for feedback.
Det betyder meget at kunne hjælpe dig.

Noe lindrende på muskelskjellettplager

Hei
Synes CBD har noe lindrende effekt på muskelskjellettplager ved å ha en lett muskelavslappende og noe smertestillende virkning men på en subtil måte. Vet ikke om det er placeboeffekten eller cbden men jeg har tro på at det muligens kan være cannabidioleffekten. Har brukt CBD for kort tid til å kunne vurdere virkningen fullt ut men synes det har en generell positiv effekt. Det er ihvertfall mye bedre å bruke et naturprodukt fra planteriket mot endel fysiske,psykiske og psykosomatiske plager enn mye av de syntetiske legemidlene fra en grådig og korrupt farmasøytisk industri,selv om mange av deres produkter selvfølgelig har hjulpet mange mennesker og dyr f.eks blodtrykksmidler, antibiotika osv. Tror nok mye av heksejakten/ propagandaen mot cannnabis generelt har sammenheng med at den farmasøytiske industrien ønsker å selge sine egne produkter til tross for at mange av dem gir bivirkninger og er farlige stoffer. Dermed har de lykkes bra med å påvirke/ kjøpe politikere/ regjeringer i sin kampanje mot CBD osv.
Kanskje også noe beroligende effekt på angst/ stressymptomer men igjen på en subtil måte etter noen ukers jevnlig bruk. Har ikke merket noen bivirkninger av preparatet rent subjektivt så tror det er trygt å bruke.
Lurer på om CBD er avhengighetsskapende og kan gi abstinenssymptomer ved brå avslutning av behandling ? Det sto 10 % CBD men ikke hvor mange mg det tilsvarer pr 10 ml flaske, lurer på det. ( CHARLOTTA Cannabisolie 10%)
Her i Norge er det muligens forbudt å innføre CBD uten resept, men for min del gikk det bra denne gangen.Men er usikker på reglene rundt det pr dags dato. CHARLOTTA inneholder også 0,2 % THC så da hadde jeg vel antagelig flaks ved at det ikke ble stoppet i tollen kanskje, men jeg måtte betale avgift så de må jo ha visst hva jeg kjøpte

Vennlig hilsen

Svein Fagerthun

23. juli 2024

Fast delivery

Fast delivery. Very satisfied. A little early to rate the oil, only used it for 2 days,

22. september 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (637 anmeldelser)