Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag använder Ratsit både i jobbet för att kolla kunder och anställda, och privat för att följa min gamla släkt. Ett par gånger under de 18 år jag använt Ratsit har jag hittat fel och ibland hittar in... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De har dragit pengar men ingen mail eller verfikat att man beställt. Det går INTE nå företaget. De hänvisar till Klarna. Som inte kan göra något utan verifikat som man INTE får av Ratsit.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hjälpt mig vid jobbsökande extremt mycket. Vet vad jag kan efterfråga i lön och gör att jag känner att jag inte sitter i en svag sits vid förhandling. Bör användas av alla som söker jobb eller förhand... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Trots att jag sagt upp mitt abonnemang sedan 18 månader har dom fortsatt dra 59kr/mån. Upptäckte det tyvärr först nu. Ingen respons från deras kundtjänst. Dom frågar hur JAG vill det ska lösas. Efte... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Informasjonstjenester
  2. Databasestyringsfirma
  3. Nyhetstjeneste

Skrevet av virksomheten

Ratsit erbjuder enkel och prisvärd tillgång till offentlig information om företag och privatpersoner. Med över en miljon unika besökare varje vecka är Ratsit den ledande tjänsten för att söka efter personer och företag online. Att söka samt bli medlem på Ratsit är helt kostnadsfritt. Utöver det erbjuder vi kreditupplysningar, årsredovisningar, taxeringskataloger, löneinformation, anmärkningskontroller, registreringsbevis och bolagsordningar.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Halv stjärna från mig med...man tvingas…

Halv stjärna från mig med...man tvingas skicka en kopia på id kortet för att ta bort sina eller barnets uppgifter som ratsit publicerat utan att fråga dig. Sen göra samma övning igen efter tre år. Lätt som en plätt för kriminella att hitta var ungdomar bor och staten medverkar till det.

30. mai 2023

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Finns nog ingenting det här företaget…

Finns nog ingenting det här företaget gör som kan kallas bra, går inte att ta bort sina uppgifter på ett vettigt vis och mycket är felaktigt, gammalt och det uppdateras inte som det ska. Skärpning!

22. mai 2023

Hej Caroline,

Integritetskränkande

Extremt integritetskränkande sida som visar fullständiga personuppgifter och även känsliga uppgifter! Vad ger de rätten att använda våra privata uppgifter som marknadsföring och tjäna pengar på det?!! I detta land finns tyvärr ingen personlig integritet och privatliv pga av dessa sidor. Borde förbjudas omgående!

9. mai 2023

Hej Adam,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

En stjärna är egentligen för högt pga…

En stjärna är egentligen för högt pga deras obefintliga kundtjänst.

Som ett svar på Ratsits kommentar nedan kan det vara värt att förtydliga processen; Ratsits ”kundtjänst” svarar med att skicka en länk till en blankett som ska fyllas i och POSTAS till dem. Länken fungerar i en timme från att maila skickas och det går inte att svara med följdfrågor i samma slinga.

Min fråga var därför:
1. Varför kan du inte bara skicka blanketten?
2. Varför ha en tidsbegränsad länk?
3. Varför kräva att blanketten skickas med post?
4. Varför gäller det bara i tre år?

Alla frågor går att besvara med att Ratsit vill försvåra för mig att ta bort mina uppgifter. Men dessvärre svarade Ratsit aldrig på någon av mina frågor trots upprepade kontaktförsök.

Ratsit - Förtydliga gärna vad i ovan som gör att ni förtjänar mer än en stjärna (eller ens det)

14. april 2023

Hej Stefan,

Den 18/1 svarade vi dig hur du skulle gå tillväga för att dölja dig på Ratsit öppna sök. Om du har fler frågor så går det bra att höra av sig igen till kundservice@ratsit.se
/Kundservice på Ratis

Scammers - Avoid

Scammers. Signed me up for a monthly subscription without my consent. No email. Not T&C. I just paid for what was apparently a single purchase then got to pay it every month.

12. april 2023

Svar fra Ratsit

Hi, please contact kundservice@ratsit.se so that we can help you out.

Det luringar

Det luringar , Och sjuvar . Betalade 39kr men det går inte få någon information . Skam

18. mars 2023

Svar fra Ratsit

Hej Alfio, vi beklagar att du inte fått produkten du köpt.
Om du hör av dig till kundservice@ratsit.se så hjälper vi dig.

Unethical garbage company

Unethical garbage company. They upload your personal information and won't help you to remove it.

21. februar 2023

Svar fra Ratsit

Hi Tom, if you want help to remove your information from the open search please contact servicedesk@ratsit.se and we will help out
/Servicedesk på Ratsit

Scammed..Be careful!!..

27. januar 2023

Svar fra Ratsit

Hi, if you are not satisfied by our service or products please contact kundservice@ratsit.se so that we can help you.

Kräver Kopia av ID via brev för borttagning

Kräver att du ska skicka ett brev med kopia på ditt ID för att ta bort ifrån öppna sök. En kriminell organisation där Styrelsemedlemmar, VD finns på Flashback med adress och allt. Tror inte det dröjer länge innan något illa händer dessa individer som driver detta skandalösa företag. Finns öppenbarligen gott om vapen & bomber som skjuter in i lägenheter & spränger portar i detta land. Om ni vill ha kontaktuppgifter på VD på ratsit finns det på flashback.

16. januar 2023

Svar fra Ratsit

Hej Erik, kontakta gärna kundservice@ratsit.se om du behöver hjälp med att ta bort dig från vårt öppna sök.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Terrible company and probably illegal

They secretly take your subscription money without sending you any email or notification. When you end subscription they do not let you use the service until the subscription period ends which you paid for but instead immediately deletes your account.
Total fraud.

8. januar 2023

Svar fra Ratsit

Hi, sorry to hear that you have bad experience with our services. Please contact kundservice@ratsit.se so that we can help you.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Olaglig företag :måste rapporteras till…

Olaglig företag :måste rapporteras till IMY
har bett om att bli makulerat från sina uppgifter (de ger till och med information om hundar!!!!) men då de inte har råd med BankID ber de om fotokopior av ID och papper och skicka med vanlig post. Hoppas någon reagerar på detta integritets missbruk

26. november 2022

Svar fra Ratsit

Hej Max, Ratsit visar offentlig information som även finns tillgänglig hos olika myndigheter. Vi har bara samlat informationen på ett ställe – Ratsit.se. Utförligare beskrivning finns att läsa här https://www.ratsit.se/info/om-ratsit/lagar-och-juridik

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det fungerar inte kod som jag fick för…

Det fungerar inte kod som jag fick för att kolla lönen.

19. november 2022

Svar fra Ratsit

Hej, tråkigt att du inte fått lönekollen du köpt. Hör gärna av dig till kundservice@ratsit.se så ska vi hjälpa dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Noll koll på om en person är avliden.

5. november 2022

Svar fra Ratsit

Informationen om att en person är avliden finns det behov av ta del av bland företag, hyresvärdar, samfälligheter, myndigheter, släktingar, affärsrelationer mm. Vi väljer att ha med informationen i 3 månader av skälet att det finns ett behov av att detta som vi då tillgodoser. Exempelvis SVT gjorde en stor granskning om äldreboenden och överdödlighet i corona nyligen och då använde de Ratsit för att genomföra sin undersökning. Vårt syfte med publiceringen är inte att dödsbodelägare skall känna sig stötta utan det finns en praktisk efterfrågan på uppgifter om avlidna som vi tillgodoser. Vi gör bedömningen att allmänintresset går före enskilda personers intresse i frågan om avlidna, där av publicerar vi det som tilläggsinformation på personrapporten. Avlidna omfattas ej av GDPR.

-100000000 fula

1. november 2022

Svar fra Ratsit

Hej Alex, du får gärna kontakta kundservice@ratsit.se om du är missnöjd med våra tjänster eller produkter.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Betalat för att se löninkomst men efter…

Betalat för att se löninkomst men efter betalning krävs medlemskap och inloggning som kostar 39kr/mån. Går ej heller bli medlem och logga in med hotmail konto. Bortkastade pengar.

25. september 2022

Svar fra Ratsit

Hej, för att hämta en beställd Lönekoll behöver man skapa ett kostnadsfritt konto. Kontakta gärna kundservice@ratsit.se om du behöver hjälp.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Trots upprepade krav på att ta bort…

Trots upprepade krav på att ta bort mina uppgifter händer ingenting. Hur och var gör jag anmälan som leder till att detta bolag försvinner . Så intigritetskränkande.

5. september 2022

Svar fra Ratsit

Hej Ann, kontakta gärna kundservice@ratsit.se om du behöver hjälp med att dölja dig från vårt öppna sök.

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv