Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed en vakkundig bedrijf. Na een goed advies van Stefan, besloten om een laadpaal aan te schaffen en te laten plaatsen. Klus was netjes en snel geplaatst!! Na een tijdje laadpaal error…. Conta... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De kabel van onze laadpaal is te kort voor een 2e elektrische auto die op straat moet laden en moest vervangen worden. Geholpen door Kevin die correct en concreet advies gaf, inclusief de contact deta... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De ratio-solar wallbox functioneerde in eerste instantie goed. Maar omdat de wifi verbinding steeds uitviel as door de installateur een vaste ethetnet kabel aangesloten. Verbinding met internet is... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gisteren de nieuwe Ratio Solar geïnstalleerd met de nieuwe Ratio Sense p1 er bij. Vandaag nog 10% ruimte is da auto acuut dus ongeveer 7 kwh. Het starten, stoppen en regelen in de Pure So... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Ladestasjon for elektriske biler
  2. Elektronikkprodusent

Skrevet av virksomheten

Ratio Electric ontwikkelt, produceert en verkoopt elektrische aansluit- en distributiesystemen. Ons bedrijf is in Nijkerk gevestigd en actief in Europa. Gedurende een halve eeuw hebben we een enorme hoeveelheid ervaring opgedaan in ontwikkeling en productie die gebruikt wordt om aan de laatste eisen in onze markten te voldoen. Zo hebben we een traditie opgebouwd in innovatie met state-of-the-art, betrouwbare, gecertificeerde en betaalbare producten. We maken EV, Shore Power en Power Solutions laadoplossingen.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Prima service

Vanochtend onze 2e Ratio laadstation opgehangen welke met App te programmeren is. Prima service vanuit Ratio met instellen. Met name de dame die opnam wist hoe en wat. Bedankt.

5. mars 2025

Dank, goed te horen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gisteren de nieuwe Ratio Solar…

Vandaag nog 10% ruimte is da auto acuut dus ongeveer 7 kwh.
Het starten, stoppen en regelen in de Pure Solar mode verloopt erg soepel zo te zien!
De laatste druppels worden er momenteel in gepropt.

Zeer tevreden:
- snelle en duidelijke communicatie met Charge24.nl
- soepele plaatsing en aansluiting
- koppelen met de Sense
- even door de instellingen

Et voíla, het werkt!
Bedankt Ratio.

1. mars 2025

Dank, goed te horen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De laadkabel zat vast in het openbare punt

Ik had een probleem met mijn laadkabel die vastzat in een (semi) openbaar laadpunt. Het was erg frustrerend dat er geen contactgegevens beschikbaar waren. Gelukkig heeft Ratio mijn review opgepakt en het probleem naar tevredenheid opgelost. Ze hebben bovendien toegezegd contactgegevens op de laadpalen te plaatsen om dit soort situaties in de toekomst makkelijker op te lossen. Dit waardeer ik enorm en geeft vertrouwen dat ze klanten serieus nemen.

4. januar 2025

Svar fra Ratio Electric

Hi! Vervelend dat de laadkabel er niet uit kwam. Dat ligt niet per se aan de (leverancier) van de laadpaal. Weet je zeker dat het een Ratio laadpaal is? Staat er Ratio op het klepje? Het kan ook zijn dat wij enkel het klepje heben geleverd. Ratio maakt geen openbare laadpalen, enkel thuis laadpalen en semi-openbare. Mocht het een paal van ons zijn: Wij
leveren enkel de hardware; zaken als de verrekening met de laadpaal gaan via een backoffice/CPO. Zij pakken dan ook de eerste lijns support op. Heb je hun al gebeld?

Fantastische service

Daar waar de installateur het liet afweten heeft ratio Electric mij uitstekend geholpen met het oplossen van een probleem met de laadpaal. Alles werkt weer goed. Top service!

22. november 2024

Ratio Electric is super

Ratio Electric is modern in de technologische oplossingen die ze bieden maar ouderwets in het persoonlijk contact en de dienstverlening, daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen.
Ik ben zeer goed geholpen en kan ze echt aanbevelen, hulde aan Ratio en mey name aan Jaap Berg👍

12. november 2024

Prima onderdelenservice!

5 jaar geleden een laadpaal besteld en zelf geïnstalleerd voor eigen gebruik. Laatst werd de display onleesbaar, en heb ik gebeld. Ze zouden langs kunnen komen, maar op mijn verzoek hebben ze een printplaat opgestuurd die ik zelf geïnstalleerd heb. Alles werkt weer, en nog gratis ook. Prima service, buitengewoon tevreden.

30. oktober 2024

Svar fra Ratio Electric

Bedankt voor de review, fijn dat de service gewaardeerd wordt en helemaal mooi dat je weer zorgeloos kunt laden!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Perfecte laadpaal maar communicatie moet beter

Perfecte laadpaal. Toch vanavond ineens een probleem. De App meldde dat deze ineens (gisteren werkte nog alles perfect) geen contact kreeg met de paal.

Uiteindelijk was de oplossing een nieuw wachtwoord instellen. Nu is ineens meer nodig dan letter en cijfers. Dus ook een tekens als # of %. Kortom nieuw wachtwoord aangemaakt en toen deed alles het weer.

Mijn advies aan Ratio Electric: gezien het feit dat jullie onze emailadressen hebben, is het toch eenvoudig om jullie gebruikers van de Ratio Solar via email op de hoogte te stellen dat er een ander wachtwoord moet worden ingesteld omdat enkel letters en cijfers niet meer voldoen?

Goede communicatie met je gebruikers is écht de sleutel tot succes. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst in een zeer compentatieve markt. Kortom mijn advies: besteed daaraan meer aandacht. Jullie product verdient dat.

25. september 2024

Svar fra Ratio Electric

Hi Martin, dankjewel voor de feedback!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slechte service bij defect

Defect aan onze laadpaal sinds 31 augustus.
Mail gestuurd via contactformulier op Ratio website....ik wacht nog steeds op antwoord!!!!

Mail gestuurd via verkooppunt (een dikke 10 voor Wallboxdiscounter....zei hebben een zeer snelle reactietijd en super inzet) welke als tussenpersoon fungeert.
Maar het blijft een op en neer gesteggel met Ratio.
We hebben nu al 3x de kabels doorgemeten, een nieuwe sensorbox ontvangen en ze blijven de "schuld/fout" maar bij ons leggen.
Of we nog even iets willen checken wat helemaal niet op het apparaat zit.....weten ze bij Ratio wel wat ze verkopen?

Al bijna een jaar laden we probleemloos, nu een foutmelding en dan ligt het aan ons.
Nu mogen we het apparaat retourneren voor reparatie/controle....mogen we de kosten daar zelf van dragen.
Hoezo goede service.
Dit is een apparaat van nog geen jaar oud en ik moet vechten voor mijn rechten en mag dan ook nog zelf betalen.
Ik had meer verwacht van Hollands fabricaat.
Heel jammer dit, sponsor je ook een keer je eigen economie.
Wordt vervolgd........

18. september 2024

Svar fra Ratio Electric

Hi Michelle, de foutmelding die je ziet in de Ratio App gaat over de communicatie tussen de Sensorbox en de laadpaal. Als het probleemloos gewerkt heeft en nu is er ineens een probleem is dat wel vreemd. Ik zie dat mijn collega's een ticket hiervoor hebben aangemaakt. Je mag de lader naar ons terug sturen en dan gaan wij uitzoeken wat er aan de hand is.

Als de communicatie tussen laadpaal en sensorbox het niet goed doet kan dit inderdaad aan meer zaken dan alleen het apparaat liggen. Ik hoop dat we snel de oorzaak kunnen vinden zodat je snel weer probleemloos kunt laden.

Super snelle service

Na gebeld te hebben met helpdesk ivm defecte laadpaal direct aan de telefoon geholpen. De conclusie was dat hij opgestuurd diende te worden ter inspectie/reparatie. Versturen,reparatie en retour binnen een week afgehandeld

16. september 2024

Svar fra Ratio Electric

Dankjewel voor de review Daniël, veel laadplezier!

Geweldige service

Geweldig bedrijf met uitstekende service.
Super geholpen met ontbrekend onderdeel van een laadpaal.

9. april 2024

Svar fra Ratio Electric

Bedankt voor de review Henk!

Een ‘fantastische service’

Een ‘fantastische service’ bij een defect aan een Ratio walstroom inbouwcontactdoos [MP16-10-SQ] op ons zeiljacht.
Door het ‘uitvallen’ van de leverancier nam Ratio zonder discussie meteen het probleem over door de complete walstroomaansluiting te vervangen.
Dit noem ik ‘TÓP service, bedankt.
^Ruben
myflow.nu

21. november 2023

Hi Ruben, dankjewel voor je review. We denken graag mee,

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv