Dzień dobry. Jestem bardzo zadowolona z obsługi zawarcia polisy ubezpieczenia nieruchomości w Rankomat. Pani Bożena Malec zasługuje na najwyższe uznanie. W sposob spokojny, rzeczowy wytlumaczyła... Vis mer
Se hva andre synes
Bardzo dobre doświadczenie. Konsultantka była miła, cierpliwa i wszystko dokładnie wyjaśniła. Pomogła mi dobrać korzystną ofertę ubezpieczenia, a cały kontakt przebiegł sprawnie i profesjonalnie. Obsł... Vis mer
Selskapet har svart
Do tej pory miałem negatywne doświadczenia z przedstawicielami RANKOMAT w przedmiotowej sprawie. Zostałem sam bez wsparcia, przez osoby, które sprzedały mi ubezpieczenie. Niemniej bardzo dziękuję Panu... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dziękuję za pomoc Pani Agacie Dudziak
Dziękuję za pomoc Pani Agacie Dudziak. Miał i rzetelna Agentka
Skorzystałem,znalazłem ofertę,wykupiłem…
Skorzystałem,znalazłem ofertę,wykupiłem (link4) podałem dane i mam za swoje przywalony reklamami - ostrzegam

Svar fra Rankomat.pl
Pani Natalia Dziedzic bardzo…
Pani Natalia Dziedzic bardzo profesjonalnie podeszła do tematu. Bardzo polecam.
Wiktoria Janiszewska jest królową…
Wiktoria Janiszewska jest królową ubezpieczeń Rankomatu. Jej rzeczowe wyjaśnienia oraz dobór ubezpieczenia do moich potrzeb sprawiły, że będę wracał w kolejnych ubezpieczeniach mojego parku ubezpieczeń.
Pan Michał Oleszczuk jest the best
Pan Michał Oleszczuk BARDZO pomógł mi w wyborze polisy. Chyba najmilszy agent ubezpieczeniowy z jakim miałem do czynienia polecam z całego serca. Pan wytłumaczył dokładnie co i jak dało się porozmawiać z agentem jak z drugim normalnym człowiekiem oby więcej takich agentów pan zasługuje definitywnie na premię daje z siebie wszystko!! Polecam bardzo profesjonalny szybki i bez problemowy proces zawierania polisy oc
Pani bardzo miła
Pani bardzo miła, komkretna i z dużą wiedzą oraz zaangażowaniem. Miała chęć pomóc i doradzić. Oby wszyscy pracownicy tacy byli. Dzięki jej podejściu na pewno wrócę do Rankomat. Tacy pracownicy powinni dostawać dodatkową premię.
Pozdrawiam Krzysztof
Niestety nie polecam
Niestety nie polecam. Bonusowe 50zł za kupno polisy to bzdura! Ps. Pisałem do was maila mam odpowiedź, że będzie trwało przelanie 50 zł 30 dni, odpowiedź od Pani Natalii Frątczak. Kłamiecie i tylko tyle. Przez tyle lat korzystałem, ale już nie będę! Wy zmusiliście mnie do zmiany!

Svar fra Rankomat.pl
Rozmowa z agentką Wiktoria Piekarz…
Rozmowa z agentką Wiktoria Piekarz przebiegła na bardzo profesjonalnym poziomie. Pani Wiktoria ma bardzo dużą wiedzę, zna odpowiedź na każde pytanie. Gdy miałem wątpliwości , Pani Wiktoria weryfikowała OWU danego towarzystwa i robiła to w mgnieniu oka. Polecam tego agenta każdemu kto poszukuje profesjonalnego podejścia do tematu a zarazem przyjemnej i bardzo wartościowej rozmowy.
Nie przesłano dokumentów polisy
Nie przesłano dokumentów polisy. Brak reakcji na reklamację zarówno przez formularz jak i email.

Svar fra Rankomat.pl
Pani Aneta Rembisz to bardzo…
Pani Aneta Rembisz to bardzo profesjonalna i kompetentna agentka, bardzo dobrze dobrała ofertę pod moje potrzeby, serdecznie polecam.
Bardzo jestem zadowolona z kontaktu z…
Bardzo jestem zadowolona z kontaktu z Panią Oliwią Pławecką, szybka reakcja, bardzo miła obsługa i pomoc! Bardzo cenię profesjonalnych ludzi dlatego zostawiam opinię, bo takich ludzi należy doceniać :)
Świetna
Świetna, szybka wymiana zdań z Panią Natalią - sprawa załatwiona. Polecam
Podejście do klienta
Podejście do klienta. Konkretna oferta.
cała operacja ubezpieczenia samochodu …
cała operacja ubezpieczenia samochodu odbyła sie super
Pani Aneta Rembisz znalazła idealną…
Pani Aneta Rembisz znalazła idealną ofertę dopasowaną do moich potrzeb w bardzo dobrych pieniążkach. Polecam i pozdrawiam Panią Anetę najlepszą agentkę ubezpieczeń.
Agent Pan Piotr Krupka - REWALACJA!
Agent Pan Piotr Krupka - istna rewalacja, człowiek konkretny, pomocny, wesoły, PROFESJONALY!
Taki Gośc powinien dostać podwyżkę. Az sie chce ubezpieczać auto :))) polecam z całego serca. Panie Piotrze! Zdrówka i zawsze dobrej energii, niechaj Pan tam działa jak najdłuzej!
Dziękuję agentce
Dziękuję agentce, pani Ameli S. za spokojne przeprowadzenie mnie przez proces zakupu polisy online. Agentka cierpliwie wyjaśniła różnice miedzy danymi ofertami oraz podpowiedziała co będzie najlepsze w ubezpieczeniu w mojej sytuacji.
Uczciwy agent
Z całego serca mogę polecić Pana Macieja Benesiewicz odpowiedzialnego w firmie Rankomat za sprzedaż ubezpieczeń OC i AC dla pojazdów mechanicznych. Dawno nie miałem styczności z osobą tak uczciwą i rzetelną w swojej pracy- z naciskiem na uczciwą, pomimo awarii w systemie wybranego przeze mnie TU nie zataił informacji o problemie i braku możliwości zakupu polisy czego nie mogę powiedzieć o agentach z innych multiagencji. Polecam.
Każdy szuka ubezpieczenia samochodu…
Każdy szuka ubezpieczenia samochodu najbardziej korzystnego dla własnej kieszeni, lecz wiele osób zawiodło się na tzw. wyjątkowych okazjach. W tym roku po raz pierwszy spróbowałem wybrać swoje OC i AC przez Rankomat. Kontakt telefoniczny z agentem to znakomita i w pełni profesjonalna obsługa, wyczerpujące odpowiedzi na każde pytanie czy wątpliwość. W rezultacie jestem pewien dobrego i bezpiecznego wyboru. Szczególne podziękowanie dla agenta p. Damiana Powalisza, brawo!
Witam
Witam, bardzo polecam Panią agentkę Natalię Pach-Lach. Bardzo konkretna i rzeczowa osoba.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.