Ze kwamen aan de deur bij ons in de buurt. Erg vriendelijk geïnformeerd en geholpen met de subsidie aanvraag. De medewerkers die de spouwmuur isolatie aanbrachten waren ook erg vriendelijk. Tip voor... Vis mer

Wij hebben dakisolatie laten doen door randstadisolatie.nl⁠�. Wij kregen vooraf een duidelijke en goede uitleg van Ruben. Vandaag kwamen Jacobus en Jeffrey de isolatie plaatsen. Wat zijn dat twee h... Vis mer

Fijne ervaring gehad met Randstad isolatie. De intake aan de deur was erg prettig en communicatie verliep duidelijk i.c.m. hulp subsidie. Het dak is vandaag netjes geïsoleerd en we hebben ook de s... Vis mer

Afgelopen tijd door Randstadisolatie onze bodem, spouwmuur en ons dak laten isoleren. Telkens super vriendelijk, netjes gewerkt en vlot geregeld. Speciale dank naar Jeffrey en zijn team die zelfs op... Vis mer

1. Isolasjonsentreprenør

Welkom bij Randstad Isolatie! Uw partner in isolatieoplossingen voor een comfortabel en energiezuinig thuis, én voor bedrijfspanden en Verenigingen van Eigenaren (VvE's)! 🏡 Bent u op zoek naar de meest effectieve isolatie voor uw huis? Vraagt u zich af welke isolatiemethode het meest bespaart? En hoe zit het eigenlijk met de impact op lokale fauna zoals vleermuizen? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die bij isolatie komen kijken... Gelukkig staan wij klaar om u te begeleiden! Bij Randstad Isolatie bieden we een uitgebreid scala aan isolatiediensten, waaronder vloerisolatie, spouwmuurisolatie, kruipruimte-isolatie en dakisolatie. Bovendien hanteren wij een natuurvriendelijke benadering in ons isolatieproces.

4,8

Enestående

Ik ben maximaal tevreden

Ik ben maximaal tevreden! De dakisolatie is zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Het is duidelijk dat dit een professioneel team is; alles is volgens afspraak verlopen. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen!

2. april 2026

mijn ervaring is heel positief de…zeer blij

mijn ervaring is heel positief de begeleiding en hulp en de uitvoering van de isolatie heel goed fijne mensen eerlijke en duidelijke uitleg zal iedereen dit bedrijf aanraden mensen bedankt een heel tevreden klant

6. mars 2026

De mensen waarmee ik primacontact heb gehad…

De mensen waarmee ik contact heb gehad binnen Randstadisolatie . Hebben verstand van zakken en helpen je snel en goed .
Ook de jongens die het komen uitvoeren op locatie zijn netjes en vriendelijk. Al met al een aanrader.

12. februar 2026

Recomand

They were very prompt, did a good job. They have been very helpful with subsidy infoirmation.

2. februar 2026

Toppers

Van af het eerste tot het uitvoerende contact , een goed gevoel.
Duidelijke communicatie, en de werkers zijn super.
Denken mee, maken zo weinig mogelijk vuil , en de problemen lossen ze super op. Wij zijn blij met deze keus.

15. januar 2026

Super service en aardige mensen

Ze hebben heel zorgvuldig, hard en netjes gewerkt en het in 1 dag klaar gekregen. Alles is schoon achter gelaten en ik merk het meteen nu al in het gasverbruik.

13. januar 2026

Top samenwerking gehad!

Top samenwerking gehad. Alle vragen die we hadden werden vrijwel direct beantwoord. Daarnaast werd alles voor ons uitgezocht en werden we goed begeleid met het aanvragen voor de subsidies.

7. november 2025

Onlangs mijn dak laten isoleren met PIF

Onlangs mijn dak laten isoleren met PIF en afgewerkt met gipsplaten. Echt strak werk geleverd! Ik vroeg of ze ook meteen het plafond van het nieuwe dakkapel konden betimmeren, omdat dat nog open lag. Dat hebben ze gedaan, en toen ik vroeg wat ze ervoor wilden hebben, zeiden ze: “Dat krijg je van het huis!” Super service!

29. oktober 2025

spouwmuur en kruipruimte laten isoleren

Wij hebben onze kruipruimte en spouwmuur door Randstad Isolatie laten isoleren.
Ze waren collectief bezig in de wijk, leuke dame aan de deur gesproken, daarna kwam er snel een advies gesprek.
Er was flink wat subsidie beschikbaar deze aanvraag hebben hun ook gedaan voor ons. We waren niet veel kwijt na de subsidie. De uitvoer verliep ook netjes.

6. august 2025
Logoen til Randstadisolatie

Svar fra Randstadisolatie

Beste Ingrid,

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat zowel het adviesgesprek, de subsidieaanvraag als de uitvoering naar tevredenheid zijn verlopen. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen goed worden geholpen, maar ook zorgeloos kunnen genieten van het resultaat.

We wensen u veel comfort en besparing toe met de isolatie, en staan natuurlijk altijd voor u klaar als u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groet,
Het team van Randstad Isolatie

De uitvoering was uitstekend

De uitvoering was uitstekend, gebeurde in nog geen 4 uur voor 92vkmtr.

3. april 2025
Logoen til Randstadisolatie

Svar fra Randstadisolatie

Beste Wim,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Geweldig om te horen dat de uitvoering zo soepel en snel is verlopen. We streven er altijd naar om efficiënt en zorgvuldig te werken, en het is fijn om te weten dat dit bij u goed is aangekomen.

Met vriendelijke groet,
Het team van Randstad Isolatie