Ik ben heel tevreden . Ze hebben heel goed werk geleverd en snel . ook al was het heel warm . Echte vakmannen ookal zijn het buitenlanders wat somige mensen misschien bang zou maken . Mijn ervaring is... Vis mer
Se hva andre synes
Wij hebben onze ramen laten plaatsen bij ramengoedkopen. De plaatsing was heel snel en proper gedaan. Erna hadden we beetje problemen met het sluiten van de voor en achterdeur. Bij het melden hie... Vis mer
Onbekwame vakmannen! ze hebben hier muren afgebroken omdat ze de schroeven zonder plug in de muren hebben gestoken, er komt overal koude wind rondom de kaders,venster sluit met moeite moet het vanonde... Vis mer
Selskapet har svart
Ik ben echt tevreden met de nieuwe ramen die recent bij ons zijn geplaatst. Vanaf het eerste contact tot de plaatsing zelf was de service top. Het team was professioneel, vriendelijk en werkte effic... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Helpt sinds 2014 professionelen en particulieren te renoveren door betaalbare PVC ramen aan te bieden met installatie en advies.
Kontaktopplysninger
Belgia
- ramengoedkopen.be
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Raam besteld bij deze handelaar en voor…
Raam besteld bij deze handelaar en voor 334€ had ik een Aluplast raam van 130X75, hoog rendementsglas en binnen en buitenkant in de gewenste antraciet kleur !! Alles prima, één kleine opmerking en dat is dat het afhaalpunt beter kan.

Ramengoedkopen zeker geen aanrader
Afblijven van deze firma, hun offerte is goedkoper omdat ze ramen leveren met uitwendige scharnieren. Mensen hebben het niet door tot ze de plaatsing komen doen. Tevens laat de afwerking ook te wensen over. Schande dat zulke firma's mogen blijven bestaan. Hun website zou beter aangepast worden. Heel slechte ervaring mee. Twee maanden na de plaatsing zijn ze nog bezig het blijft maar duren.

Svar fra BV Ramengoedkopen
Er wordt beweerd door de…
Er wordt beweerd door de vertegenwoordiger dat het gaat om een Belgische firma, maar het blijkt Poolse makelij te zijn en afspraken en communicatie gaan moeizaam door het taalprobleem
Ook veel vergetelheden en fouten en geen correcte afhandeling van een dispuut.

Svar fra BV Ramengoedkopen
Ramen en deuren na 7 offertes die…
Ramen en deuren na 7 offertes die telkenmale verkeerde maten of draairichting of uitzicht dan toch nadat er heel veel werd beloofd maar niets werd uitgevoerd dan toch maar besteding geplaatst met als resultaat dat er verkeerde en niet door ons deur werd geplaatst met de melding dat ze deur die wij hadden besteld niet kunnen maken.
Dit bedrijf noch hun vertegenwoordiger Didier is absoluut niet te vertrouwen en laat mensen gewoonweg in de kou staan. Zodra offerte is getekend is Didier niet meer bereikbaar en doet zelfs de moeite niet meer emails te beantwoorden.
Denk tweemaal na voor je met dit bedrijf in zee gaat.

Svar fra BV Ramengoedkopen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.