Ik begrijp die negatieve reacties niet zo goed. Er was in eerste instantie iets misgegaan met de bestelling (zal wel iets technisch zijn geweest, wat ik dan niet begrijp), maar na een telefoontje pri... Vis mer
Se hva andre synes
Ik zag een hoop negatieve beoordelingen dus voor ik mijn bestelling heb gedaan, heb ik het bedrijf even gebeld. Persoon aan de telefoon klonk vriendelijk en ik heb toen de bestelling geplaatst (draagt... Vis mer
Top bedrijf ! Wij bestellen hier al jaren en met het inwinnen van informatie gaat dat super goed via de chat of telefonisch. Laatste bestelling was verkeerd gedaan door ons zelf maar het wordt zonder... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
RAJAPACK Nederland is gespecialiseerd in de distributie van verpakkingen, magazijnbenodigdheden en kantoorartikelen voor élke professional. Om haar klanten tijd en geld te laten besparen, kunnen ze hun aankopen hier groeperen bij slechts 1 leverancier. In haar webshop kan u kiezen uit vele duizenden producten, altijd uit voorraad leverbaar. Als lid van de internationale RAJA Group is RAJAPACK Nederland bovendien actief in meerdere landen, verspreid over heel Europa.
Kontaktopplysninger
Postbus 9415, 4801LK, Breda, Nederland
- 0800-224 24 24
- Sales@rajapack.nl
- rajapack.nl
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle communicatie, goede service
Snelle communicatie, goede verpakking - netjes gewrapt in plastic - van grote hoeveelheid dozen op pallets plus heel snelle last minute levering
Ik had per ongeluk het verkeerde besteld
Ik had per ongeluk het verkeerde besteld. Dat kon ik probleemloos omruilen. Super behulpzame klantenservice. Niets dan lof.
Zeer ontevreden over dit bedrijf
Zeer ontevreden over dit bedrijf. Ik probeer al een paar dagen mijn bestelling te krijgen. Inmiddels al 6 keer gebeld en telkens worden er dingen gezegd die niet kloppen. Absoluut geen aanrader.

Svar fra RAJAPACK Nederland
Uitstekend en vriendelijk geadviseerd…
Uitstekend en vriendelijk geadviseerd en geholpen, supersnel geleverd, top!
Snelle en goede service
Snelle en goede service. Goede kwaliteit artikelen
Prima product
Prima product, snelle levering.
Zakelijk op rekening zonder minimaal orderbedrag.
Heel slecht
Heel slecht. Ze leveren niks (4 weken geleden besteld). Alles lijkt uitverkocht te zijn. Super fijn zo voor de feestdagen.. niet fijn om hier als bedrijf te bestellen.

Svar fra RAJAPACK Nederland
Fijn bedrijf dat zich aan z'n afspraken…
Fijn bedrijf dat zich aan z'n afspraken houdt. Uitgebreid aanbod met grote voorraad. In mijn geval werd mijn bestelling de volgende werkdag keurig verpakt geleverd.
De levering ging heel vlot
De levering ging heel vlot, en we kregen ook nog een leuk presentje meegestuurd. Daarna nog even een vraag gehad over een artikel uit de geleverde bestelling en er werd nagenoeg direct op mijn mail gereageerd. Blij met hoe alles ging.
Goed bedrijf maar werkt met…
Goed bedrijf maar werkt met transportbedrijf DPD, zij zijn ronduit waardeloos. Ik bestel voortaan dan ook elders mijn verpakkingsmateriaal.
Fijn contact met de afdeling om tape te…
Fijn contact met de afdeling om tape te bestellen met ons logo erop, goede tips ontvangen. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levertijd. prijs kwaliteit verhouding is goed. tape werkt super fijn
Slechte kwaliteit
Zeer slechte ervaring en zeer slechte kwaliteit. Voor onze grote magazijn hadden wij 25 inpaktafels nodig. Na wat zoeken ben ik bij dit bedrijf een tafel tegengekomen wat wij geschikt vonden voor onze magazijn. Nu hebben wij eerst 1 inpaktafel besteld, maar deze was helaas beschadigd. Mail gestuurd en een paar keer telefonisch contact gehad met de klantenservice dat ik een beschadigd product heb ontvangen. Na weken wachten, wordt er door Alp van de klantenservice gezegd dat ik het product zelf heb beschadigd door het te monteren en dat ze mij niet verder kunnen helpen. Monteren is niet eens gedaan. Het product is geleverd in 2 dozen, waarvan 1 doos nog helemaal dicht zit en alle onderdelen van de andere nog in verpakking. Ik heb helaas een advocaat moeten inschakelen. Kwaliteit is ver te zoeken.

Svar fra RAJAPACK Nederland
Zeer teleurstellende ervaring met Rajapack – administratieve chaos en slechte opvolging
Als professionele organisatie verwachten wij een betrouwbare partner in de levering van verpakkingsmateriaal. Helaas is onze ervaring met Rajapack teleurstellend verlopen.
Ondanks meerdere duidelijke en herhaalde verzoeken om correspondentie en facturen naar het juiste e-mailadres en de correcte organisatie te sturen, bleef Rajapack hardnekkig communiceren met een foutieve entiteit. Zelfs na telefonische bevestiging van de juiste gegevens werden er diezelfde dag nog opnieuw facturen verkeerd verzonden.
Dit leidde uiteindelijk tot onterechte incassotrajecten, terwijl de facturen gewoon voldaan waren. Een serieuze administratieve fout waar wij herhaaldelijk op hebben gewezen, maar die structureel werd genegeerd.
Wij hebben om die reden besloten geen zaken meer te doen met Rajapack en kunnen dit bedrijf niet aanbevelen aan andere professionele partijen die zorgvuldigheid, communicatie en administratieve betrouwbaarheid belangrijk vinden.

Svar fra RAJAPACK Nederland
Wil deel van order retourneren
Wil deel van order retourneren. Na een moeilijk telefoongesprek een retour bon ontvangen met de melding dat deze wordt afgehaald. nu bijna 3 weken later nog geen info of afhaal.

Svar fra RAJAPACK Nederland
Wij doen al jaren zaken met Raja
Wij doen al jaren zaken met Raja. Gewoon een geweldig bedrijf. Ze denken ook proactief met je mee! En ze leveren goede kwaliteit producten en een top service. Wij zijn blij met Raja!
Snelle en complete levering
veel op voorraad snel geleverd
Top bedrijf !
Top bedrijf !
Wij bestellen hier al jaren en met het inwinnen van informatie gaat dat super goed via de chat of telefonisch. Laatste bestelling was verkeerd gedaan door ons zelf maar het wordt zonder problemen weer opgehaald.
Netjes verpakt, attent en oog voor duurzaamheid
Bestelling netjes ingepakt plus een handig welkomstpakket ontvangen, heel attent. Daarnaast apart een catalogus ontvangen, overzichtelijk, goed om te weten wat ze nog meer in het assortiment hebben en super dat ze duurzame oplossingen aanbieden. Heel erg tevreden, ik zou Raja zeker aan anderen aanraden.
Bijzonder goed geadviseerd en geholpen…
Bijzonder goed geadviseerd en geholpen door medewerker Jordy. Zeer snelle levering.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.