We werden netjes op de hoogte gehouden mbt de status, op tijd gewaarschuwd het pakket bij aankomst te controleren - op inhoud, zit er ook alles in en op een vraag mijnerzijds werd meteen geantwoord. B... Vis mer
Se hva andre synes
Het is een mooi, stevig bord. Ook na regen en wind. Ik heb voor de zekerheid extra plakkers geplaatst, maar bij nader inzien onnodig. Enige minpunt is dat ik een spoedbestelling heb geplaatst, maar... Vis mer
Super leuk raambord besteld en werd heel leuk ontvangen!! Bedankt voor het snelle leveren en tot de volgende gelegenheid! Jos Freriks
Toen het raambord binnen kwam zat er maar 1 zuignap bij, gelijk een mailtje gestuurd. Dezelfde dag antwoord en de volgende dag werden er 4 zuignappen nageleverd. Het bord heeft inmiddels een paar dag... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede en snelle service
Ziet er top uit
Ziet er top uit! Goede service, goed verpakt. Hoop zo dat we hem volgende week kunnen gebruiken!🍀
Niet ontvangen toch goed geregeld!
Nadat we de bestelling niet hadden gekregen hebben ze heel snel een vervanging gestuurd! Top geregeld!
Mooi op tijd geleverd
Mooi op tijd geleverd, sl waren wij niet thuis. Raambordje heeft contact opgenomen met DHL om het probleem op te lossen. Erg fijn.
Bord is van goed materiaal. Verheug me nu al om het op te kunnen hangen!!! Geslaagd....
In eerste instantie geen bevestiging…
In eerste instantie geen bevestiging ontvangen van de bestelling, dus hierover iets gemeld op FB, waarna dit meteen werd opgepakt en opgelost. Binnen een paar dagen bestelling ontvangen.
Prachtig bord keurig bezorgd echter…
Prachtig bord keurig bezorgd echter viel het met de zuignappen steeds van het raam af.

Svar fra Raambord.nl
Kwaliteit is zeer goed en snel…
Kwaliteit is zeer goed en snel geleverd, wij waren heel tevreden en dochterlief was blij verrast 🤩
Raambord met handige zuignappen
Fijne raambord met handige zuignappen. Erg makkelijk om te bevestigen. Top!
Vlotte reactie en nazending van…
Vlotte reactie en nazending van vergeten op te sturen onderdeel. Prima!
Makkelijk te vinden op de site wat ik…
Makkelijk te vinden op de site wat ik wilde en een snelle service.
Super snelle service
Super snelle service. Had het bord eigenlijk binnen 2 dagen al in huis. Goede kwaliteit van bord. Zeer tevreden
Het bord was geweldig
Het bord was geweldig. Mooi groot makkelijk op te plakken en zeer zichtbaar. Voor mij persoonlijk leuker dan een vlag, omdat dit bord echt staatsdienst altijd duidelijk leesbaar.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.