We werden netjes op de hoogte gehouden mbt de status, op tijd gewaarschuwd het pakket bij aankomst te controleren - op inhoud, zit er ook alles in en op een vraag mijnerzijds werd meteen geantwoord. B... Vis mer
Het is een mooi, stevig bord. Ook na regen en wind. Ik heb voor de zekerheid extra plakkers geplaatst, maar bij nader inzien onnodig. Enige minpunt is dat ik een spoedbestelling heb geplaatst, maar... Vis mer
Super leuk raambord besteld en werd heel leuk ontvangen!! Bedankt voor het snelle leveren en tot de volgende gelegenheid! Jos Freriks
Toen het raambord binnen kwam zat er maar 1 zuignap bij, gelijk een mailtje gestuurd. Dezelfde dag antwoord en de volgende dag werden er 4 zuignappen nageleverd. Het bord heeft inmiddels een paar dag... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Heel feestelijk
Snel geleverd, goede kwaliteit van het materiaal en het is origineel. Het “geslaagd” raambord maakte het huis én de dag extra feestelijk. Heel blij mee!
Pride geslaagd bordje.
Mooi op bestelling gemaakte geslaagd bordje. Snelle service en mooi resultaat!
Snelle levering goede service
Een geslaagd raambord voor onze…
Een geslaagd raambord voor onze dochter, maar dan wil je het net even anders (niets nieuws in mijn leven zouden andere zeggen). Contact opgenomen met de vraag of een eigen ontwerp ook mogelijk is. Snelle reactie en het was mogelijk. Even wat moeite om het juiste formaat en kwaliteit te krijgen, maar met hulp via de e-mail (best vaak) is het gewoon gelukt. Dank jullie wel voor jullie geduld en hulp. Nu afwachten wat mijn dochter zegt van haar Geslaagd raambord!
Super leuk bord voor aan het raam
Super leuk bord voor aan het raam. Echt een eyecatcher. Netjes geleverd. Ik
Moest alleen wat extra dubbel plakband gebruiken, anders bleef het bord niet goed hangen.

Svar fra Raambord.nl
Snel geleverd
Snel geleverd, nog geen gebruik van gemaakt. Dus weet niet of goed bevestigd kan worden.
Maar ziet er stevig uit.
Super snel geleverd en superkwaliteit
Top!
Snel in huis, makkelijk te bevestigen en na een week hangt het nog steeds aan het raam, ondanks weer en wind 😊👍🏻
Mooi raambord en op tijd bezorgd.
Snelle levering, goed mooi stevig product
Snelle levering, raambord van geslaagd ziet er prima uit. Leuke reacties gehad.
Mooi groot bord en snelle levering.
Super handig
Het is een super alternatief als je geen vlag op kunt hangen als je zoon/dochter is geslaagd.
Super dus.
Betrouwbare site
Zeer goede service. Ik had in de avond een vraag gesteld over mijn levering en die werd vrijwel direct beantwoord. En de volgende dag nog eens bevestigd.
Ik zou zeker weer bij hun bestellen.