An der Kommunikation darf gearbeitet werden, dennoch, am Ende ein guter Service zu unschlagbaren Preisen. Ware kam etwas verspätet an, ich bin happy damit!
Nummer 1 in Europa Top Kundenservice antworten immer Bestellungen werden schnell beantwortet Macht weiter so,werde nur noch bei euch bestellen
Ich hatte ein bisschen Probleme anfangen mit meiner Bestellung, da es ausverkauft war. Aber aufstockung war relativ schnell, der kunden service is top. Du hast immer jemanden den man erreicht und schn... Vis mer
Research peptides, precisely sourced. Buy peptides online from Europe with 99% HPLC purity and same-day dispatch. Precision compounds for the bench. EU-resident. Every lot identified, lyophilized, dispatched in 24 hours. For research use only.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Die Jungs geben ihr bestes
Die Jungs geben ihr bestes, war wohl mehr zu tun als gedacht.
Hat ein bißchen gedauert, aber es wurde auch kommuniziert warum es dauert.
Heute ist die Bestellung gekommen und alles wie bestellt.
Danke!
Unschlagbare Preise!
Habe schon 2 mal bestellt
Habe schon 2 mal bestellt. Lieferung war nach ca. 1 Wochen immer da. Bin mega zufrieden mit der Kommunikation auf Discord. Weiter so jungs 🤝🏾
Interesting that you answered on trust…
Interesting that you answered on trust trustpilot but you don't answer your support emails or in any other places. My order is still in the same status as the day I bought it... waiting hand off... Just trying to scam more people when they come to see your reviews on trustpilot? This days we can't buy anything online, just scammers everywhere.
I already reported to the relevant authorities responsible for letting you scam people.
They are very cooperative and kind
They are very cooperative and kind. If you have any questions it will be answered in less than half an hour to an hour.
Vor 2 Wochen bestellt und noch nichts…
Vor 2 Wochen bestellt und noch nichts angekommen schade…
Small company, big demand but they delivered
I have to absolutely disagree with the negative reviews here. Yes, shipping took a while (8 days for me), and I can't speak to email support since I didn't use it, but the Discord support is top-notch: insanely fast replies, good explanations with proof, etc. It's a small company that got way more orders than expected within a short window. Unlucky for those of us who ordered during that window, but my peptides arrived in great condition and function as they should. I even got a €20 voucher for my next order.
Best upcoming peptide company
Best upcoming peptide company. They are new and suddenly became very big so orders took a little longer but since they have stock now it all goes faster. Big W to the quality. Actually great communication through discord for me with updates.
I dont understand these recent reviews…
I dont understand these recent reviews here, i ordered bac and reta and received it after 6-7 days without any problems.
Es una estafa
Es una estafa. Tú pedido no llegará. Te roban el dinero y listo.

Scam
Scam, ordered 3 weeks ago and nothing. Support arent answering emails

wurde gescammt
wurde gescammt, 160€ weg kan nix an hab nichtmal ne bestellbestätigung bekommen und support hilft auch keiner. kanst dein geld gleich verbrennen hat mehr sinn.

Svar fra R-Phase Research Peptides
Most likely got scammed here
Ordered and payed with nexapay / moonpay.
No order confirmation received.
No product delivered.
Support is not reacting to mails.

Most likely scammers.
Most likely scammers.
- Payment was possible only in crypto, not by card as they claim.
- no order confirmation
- no shipping confirmation although claiming to ship within 24h, if ordered before 14:00 ( which I did) even same day shipping. Did not happen. Ordered 6 days ago
- two emails to customer service: no response so far

Nummer 1 in Europa
Nummer 1 in Europa
Top Kundenservice antworten immer
Bestellungen werden schnell beantwortet
Macht weiter so,werde nur noch bei euch bestellen
Alles top schnelle Lieferung
Alles top schnelle Lieferung
Alles perfekt abgelaufen Support immer…
Alles perfekt abgelaufen Support immer sehr hilfreich und direkt geantwortet erste seriöse Seite mit super Preisen
ATTENZIONE TRUFFA!!
ATTENZIONE TRUFFA!!! non comprate ho fatto un ordine di 255€ e non ho mai ricevuto nulla, provi a contattarli tramite e-mail ma è disabilitata, dopo aver risposto alla recensione ho ricevuto un e-mail, dove mi dicevano che non gli risultava nessun ordine, gli ho risposto inviandogli gli screenshot dell’ordine e del pagamento, e niente spariti nuovamente, CONFERMO TRUFFA STATE ATTENTIIII!!!