Qwertee Anmeldelser 35 852

4,6

Behagelige t-shirts med trykk som varer. De eldste jeg har er flere år gamle, og trykket holder seg fortsatt rimelig godt. Levering tar et par uker, men de har bestandig levert som avtalt. Har... Vis mer

Det har blitt en del t-skjorter herfra. Kunne kanskje ønsket at det var litt tykkere stoff i dem, men de holder godt og trykket tåler vask bra. Kommer nok til å kjøpe mer!

T skjorter som er av god kvalitet, som er kule og rimelige på pris. Levering tar litt tid, men det er verdt å vente. Har bestilt flere ganger, like fornøyd hver gang! :-).

Selve produktet er ok. Men jeg misliker at de lokker deg med en rabatt, så er det bare på én t-skjorte. Litt lureri, følg med!

1. Butikk for klær med trykk
  2. T-skjortebedrift
  3. T-skjortebutikk

Here at Qwertee we only do two things: We sell incredible t shirts for a limited time only (or until they sell out) for as little as the incredible price of £9/€11/$13 We provide the best service of anywhere you have ever shopped, online or otherwise When it comes to tee shirts here at Qwertee we offer "One Day Only, One Incredible Price". We work with some of the finest artists/designers in the world to bring you an amazing new design every day of the year. Our shirts are incredibly Limited Edition, after the timer reaches zero they are gone from Qwertee FOREVER, most likely never to return again. Though our shirts cost a mere £9/€11/$13 they are ethically produced, made of supersoft ringspun cotton and printed locally. Once a design has finished being on sale, if we have incredible demand, we will put it on sale in our tee shop! Here, the most popular designs of all time remain on sale for a slightly higher price but make sure you hurry as we might still run out of stock!

4,6

Enestående

36k anmeldelser

Selve produktet er ok

16. mai 2025
Logoen til Qwertee

Svar fra Qwertee

Hi there

Thanks for taking the time to leave us a review!

I'm very sorry to hear about this! We run many different types of promotions and sales, most are across the entire store. It's only really the Facebook/Instragram ad campaign ads that have this limitation :)

You can always contact us at help@qwertee.com if you have any further questions!

Thanks
Tara
Qwertee Customer Support

Behagelige t-shirts med trykk som…

Levering tar et par uker, men de har bestandig levert som avtalt.

Har bestilt flere ganger, aldri vært noe krøll med bestillingene.

7. mai 2025
Logoen til Qwertee

Svar fra Qwertee

Hi there

Thanks for taking the time to leave us a review!

I'm very sorry to hear about this! If you haven't already, please email us about this and we'll be happy to make sure this is sorted out ASAP!

You can always contact us at help@qwertee.com

Thanks
Tara