1 year ago I booked a service. Almost 1 month before the appointment I tried cancelling twice via phone and email. They never replied to my emails. Now, I suddenly received an invoice for the service... Vis mer
Se hva andre synes
Københavns bedste vinduespudser! Jeg har brugt flere firmaer men ingen slår QWC. Venlig høflig ansat og mine vinduer har aldrig været så rene før. Kom med det helt rigtige udstyr med kalkfrit vand, så... Vis mer
Havde desperat brug for en vinduespudser og kontaktede QWC. Jack fik mig presset ind i deres travle kalender og resultatet er super! Hele forløbet var nemt og professionelt - og mine meget beskidte... Vis mer
Skrev til firmaet igennem deres kontaktformular, og blev bedt om at bruge en booking-funktion på en anden relateret side, og gjorde det for en måneds tid siden, hvor datoen for arbejdet var en uge sen... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
QWC står for Quality Window Cleaning. Det er nemlig kvalitet, god service, god dialog, fleksibilitet og evnen til at klare de mest besværlige opgaver, som QWC er garanti for. Vores dygtige vinduespudsere sætter en ære i deres håndværk og strækker sig derfor altid ekstra, for at yde den høje kvalitet, som er vores kendetegn. Det betyder, at ingen opgave er så besværlig, at vi ikke kan klare den. QWC er specialister i vinduespudsning. Derfor uddanner vi vores personale i rappelling (klatring), lift og gondol kørsel, rent-vands anlæg ( Stænger op til 32m) og snart droneflyvning. Disse kompetencer gør, at QWC står klar med netop ”din” løsning. Hos os, er det ikke kun helt rene vinduer du får. Men, du for en fleksibel / og løsningsorienteret vinduespudser, som skræddersyr en løsning ud fra dine behov.
Kontaktopplysninger
vasekær 10, 2730, herlev, Danmark
- kontakt@qwc.dk
- qwc.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vindurdpudseren
Vindurdpudseren, det var en venlig og serviceminded mand.
Jeg ser frem til at mine vinduer bliver pudset af jeres firma.🙂
Københavns bedste!!
Københavns bedste!!
Ikke første, og heller ikke sidste gang vi kommer til at bruge Qwc. Fantastisk service fra første kontakt. Kommer til tiden og udfører arbejdet til præcision. Tak for min rene vinduer.
Klar anbefaling fra mig
Har aldrig haft pænere vinduer! Tak. kan varmt anbefales.
Vindurdpudseren
Vindurdpudseren, det var en venlig og serviceminded mand. Kundeservice kontoret, oplevede jeg også, som servicemindede medarbejdere.
De har ændret min aftale uden problemer og hurtigt.
Jeg ser frem til at mine vinduer bliver pudset af jeres firma .
Kan klart anbefales
Vi har brugt dem et års tid nu (privat kunde), og det fungerer bare godt. Vinduerne bliver pæne, varsel i god tid, og generelt top professionel kommunikation hele vejen igennem.
Første gang
Første gang. Ud af 7 fag var et enkelt ikke pudset ordentligt. Lange striber, MEN meget hurtig respons og tilbud om at komme forbi igen. Det syntes jeg dog var lidt for meget.
Nu har jeg indgået fast aftale til en meget konkurrencedygtig pris. Hurtigt svar ved henvendelse.
Svingede mellem 3 og 4. Grundet hurtig responstid svingede jeg mig op til 4. Holder vores fremtidige aftaler, så ryger jeg op på 5.

Helt ubeklagelig proces
Selvom vinduespudseren var forsinket var det intet problem for mig, da jeg ikke behøvede at være hjemme. Det var en nem proces.
Flink mand
Flink mand
Hurtigt og præcist arbejde
Gjorde mere arbejde end aftalt
Super tilfredsstillende arbejde
Super tilfredsstillende arbejde. QWC var inden opgaven ude at besigtige vores ejendom, og forsikrerede at de kunne klare opgaven. De kom dagen efter og polerede alle vinduer på 20 etage.
Stor anbefaling herfra!
Nej tak herfra
Vinduerne blev desværre ikke rene og var helt plettet (kalk).
Vinduespudseren rykkede tiden og kom alligevel ikke til aftalt tid.
Jeg anvender dem ikke igen.

Svar fra QWC
Havde firmaet i min lejlighed for ca 9…
Havde firmaet i min lejlighed for ca 9 uger siden, super flot og lækkert resultat, og selv om jeg desværre måtte flytte den 1. aftale på ret kort varsel, var der god forståelse.
Har bestilt dem til ny pudsning imorgen ♥️
Det var ikke for godt
Det var ikke for godt! Ud over tider, der blev lavet om et par gange, så er resultatet under lavmål. Vores store ruder på 5.sal blev vasket nedefra og dels ikke vasket/pudset overalt og så er det fyldt med striber og pletter. Desuden er der dryppet vaskevand på vores trægulv flere steder med nogle grimme pletter, som vi håber går af igen.
Jeg kan bestemt ikke anbefale QWC og vi bruger dem i hvert fald ikke mere.
Dårlig service
Dårlig service. Det er ikke muligt at få telefonisk kontakt. Kun booking gennem formular, der tilsyneladende ikke bliver læst.

Svar fra QWC
Høj kvalitet fra første opkald.
Høj kvalitet fra første opkald til aflevering af opgave. Det er absolut ikke sidste gang vi bruger QWC vinduespudser til vores projekt og privat.
Murermester Bastian aps

Verdensklasse service og kvalitet
Verdensklasse service og kvalitet. Meget fleksibel, omhyggelig og professionel. Har løst umulige opgaver på umulige tidspunkter med godt humør. Kæmpe anbefaling herfra. 👍💪😁
Helt igennem en fantastisk oplevelse
Helt igennem en fantastisk oplevelse, firma der virker meget professionelt. Vinduer glasklare, uden løbere. 5 ⭐ herfra👍
Alt den bedste oplevelse
Alt den bedste oplevelse, nu har jeg læst de andre anmelderser og tror de forvekles med nogen andre
Det er nu tredje gang vi har fået…
Det er nu tredje gang vi har fået vasket lejlighedens vinduer. Altid præcist, med et smil på læben og omhyggelige. Og det til en helt rimelig pris
Jeg kommer ikke til at bruge andre til.
Gør det selv, resultatet bliver bedre !!
Dårligste vinduespudsning nogensinde....!
Striber, kalkpletter og ingen pudsning i hjørnerne
samt 3 vinduer der blev "glemt"
BETAL IKKE, FØR DU HAR SET RESULTATET OG GODKENDT ARBEJDET.
QWC svarer ikke på mail, telefon eller sms.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.