Flotte kvalitetsproduker og enkel bestilling
Flotte kvalitetsproduker og enkel nettbutikk, og i tillegg førsteklasses service hvis man ringer dem for hjelp.

Svar fra Qvesarum
Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.
Slogstorp 10:36, 241 61, Löberöd, Sverige
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke

Svar fra Qvesarum
bra utvalg, det som trekker ned tregt svar på mail. men når først fikk tak på personale så trivelig og proffsigt

Svar fra Qvesarum
Den verste kjøpsopplevelsen på nett! Forhåndsbetale en dyr vare, og ble fortalt at den skulle bli sendt innen 14 dager. Det skjedde ikke noe. Purret igjen, og fikk samme svar. Etter å ha ventet en måned og purret flere ganger får jeg beskjed om at de ikke har mottatt varen de solgte til meg for en måned siden. Så jeg har finansiert hele kjøpet for de. De gjør innkjøp for kundene sine penger!!! Dette kan umulig være lov. Anbefaler å styre unna denne butikken. Jeg fikk ikke noe kompensasjon for at de beholdt mine 25.000,- i to måneder. Jeg kunne fått renter ved å fortsatt hatt pengene i banken. Så være forsiktig med hva du kjøper i denne butikken.
Har ikke fått hentet pakken ennå, men jeg er sikker på at jeg er fornøyd med innholdet for jeg pleier å like det aller meste jeg kjøper fra Qvesarum! 😄
Veksthuset er veldig pent, men dessverre defekt og umulig å sette sammen på en tilfredstillende måte. Skruer så brukt ut (ødelagte gjenger), var feil størrelse og gjengene på panelene var ødelagte. Til å være et veksthus som koster mer enn det dobbelta av andre er det utrolig skuffende! Etter å ha pratet med kundeservice fikk jeg som forslag at jeg selv kunne reparere drivhuset og at de kunne sende meg nye skruer og et borr... lim måtte jeg selv fikse. Jeg har forsøkt å montere taket, som spriker med 3cm åpning, dørene er skjeve og håndtakene passer ikke til (og er heller ikke like som på nettsiden).
Löste ett problem med leveransen på ett föredömligt sätt