Na 2 jaar terug gekozen voor qurtinz om een gordijn te hangen deze keer. Wederom zeer tevreden van de kwaliteit, uitvoering en correcte prijs.
Selskapet har svart
Ik heb gebeld, en snel een afspraak kunnen vastleggen, ze belden of dat ze vroeger konden komen dan verwacht en het is heel goed en snel vervangen
Selskapet har svart
Ik heb al verschillende keren gordijnen laten maken en laten plaatsen, en altijd heel tevreden geweest! Qurtinz is wel niet goedkoop, maar ze werken met goede kwaliteit en de plaatsing is ook top!
Selskapet har svart
Zoals altijd is alles tip top in orde als je samenwerkt met Qurtinz. Ze regelen alles van A tot Z, geven goed en eerlijk advies en voeren perfect uit. Een bedrijf met de service zoals Qurtinz is de... Vis mer
Selskapet har svart
Qurtinz, uw specialist in raamdecoratie. Bent u op zoek naar binnenzonwering of gordijnen? Dan is het belangrijk dat u iets kiest dat perfect aansluit bij uw interieur. Daarom brengt Qurtinz de winkel bij u thuis! Elke woning is verschillend en elke inrichting is persoonlijk. Stof en productkeuze moet mooi aansluiten bij uw stijl en uw interieurkeuze. Daarom komen wij naar u toe met ons professioneel advies. Door onze full-service komen wij vrijblijvend bij u langs met onze catalogus en onze kleurstalen. Wij meten gratis op en maken vrijblijvend een gedetailleerde offerte. Naast de populaire producten; vouwgordijnen, overgordijnen en rolgordijnen, bevat ons productengamma ook alle andere soorten raamdecoratie. Bezoek onze website en klik op de knop “producten” voor meer gedetailleerde uitleg en fotogalerij. Interesse? www.qurtinz.be en maak snel een afspraak via ons contactformulier.
Doornzeelsestraat 72, 9940, Evergem, Belgia
Alles is correct verlopen.
Een kwalitatief produkt en een goede plaatsing.
Bedankt

Svar fra Qurtinz
Na 2 jaar terug gekozen voor qurtinz om een gordijn te hangen deze keer.
Wederom zeer tevreden van de kwaliteit, uitvoering en correcte prijs.

Svar fra Qurtinz
Altijd super afgewerkt, vlotte levering.
Heel vriendelijk personeel.

Svar fra Qurtinz
Snel, proffesioneel geholpen bij bezoek aan huis met onmiddelijke offerte.
Zeer tevreden met het resultaat!

Zeer vriendelijke medewerkers
Goede afspraken
Zeer mooi en proper resultaat!

Svar fra Qurtinz
Alles vlot verlopen vanaf 1 ste contact tot met de plaatsing. Proficiat met jullie uitstekende service.

Svar fra Qurtinz
Goede service ondanks mijn kleur er niet meer was van de overgordijnen een goede oplossing geboden en zijn blij met het resultaat

Svar fra Qurtinz
Heel correct bedrijf. Goede techniekers en perfecte dienstverlening. Ik zou iedreen dit bedrijf aanraden.

Svar fra Qurtinz
Heel mooi afgewerkte gordijnen. Heel sympathieke medewerkers met oog voor detail. Waardevolle hulp gehad bij de keuze van mijn gordijnen, rekening houdend met mijn wensen.

Svar fra Qurtinz
vriendelijke en corectte installatie.
Alles was inorde en goeie uitleg als er problemen moesten komen.

Hele goeie service!!
Een behulpzame Magda met raad en daad.
Installateurs waren supervriendelijk!
Aanrader!

Svar fra Qurtinz
Van eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering (en zelfs kleine aanpassingen), allemaal zeer vlot verlopen. Bedankt, ik ben zeer tevreden met de aankoop.

Svar fra Qurtinz
Alles was zoals afgesproken en proper gewerkt tijden de plaatsing.

Svar fra Qurtinz
Verkoop, advies, planning, levering, etc allemaal goed. En zeer tevreden over eindresultaat.

Svar fra Qurtinz
goed en correct contact , professioneel

Svar fra Qurtinz
heel professioneel, goed advies, en uitstekdne plaatsing en afwerking

Svar fra Qurtinz
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.