Rijlessen gevolgd in Zoetermeer en echt een top ervaring gehad bij deze rijschooll! De instructeur legt alles rustig en duidelijk uit en denkt echt met je mee. Door de fijne begeleiding voelde ik me z... Vis mer

Ik ben gewisseld van rijschool naar Quality drive beste keuze van me leven, veel geleerd en beter inzicht gekregen en daardoor zekerder gaan rijden. Ik had veel last van faalangst en stress, maar mijn... Vis mer

Super chille ervaring! Lekker kunnen kletsen onderweg met afwisseling van continue scherpe feedback. Door de afwisseling van rij instructeurs heb ik goed leren rijden ondat de een weer wat anders inza... Vis mer

1. Kjøreskole

Wij heten je van harte welkom bij Quality-Drive in Zuid-Holland. Een familiebedrijf met hoog slagingspercentage dat inmiddels al meerdere jaren bestaat als rijschool in Den Haag. Wij kunnen bij onze autorijschool jouw rijlessen volledig op maat verzorgen.

4,9

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

ik ben in 1 keer geslagen bij quality…

ik ben in 1 keer geslagen bij quality drive zonder rij ervaring binnen 2 maanden. De rij instructeurs geven precies wat je nodig hebt zodat je in 1 keer kan slagen. Goedkoopste en de beste in omgeving zoetermeer,denhaag, rijswijk. ik raad het aan iedereen AAAAN. super bedankt QUALITY DRIVE

30. oktober 2025

Dankbaar voor Quality-Drive

Dankbaar voor Nadeem. Juiste aandacht voor de leerlingen. 1 jaar bezig geweest bij een andere rijschool. Bij Quality-Drive binnen 4 maanden mijn rijbewijs behaald!

22. oktober 2025

Ik ben Nadeem dankbaar voor het behalen…

Ik ben Nadeem dankbaar voor het behalen voor mijn rijbewijs hij is erg geduldig geweest en mij tot aan de laatste stap begeleid voor het behalen van mijn rijbewijs ik raad deze rijschool aan iedereen aan Nadeem jij bent G.O.A.T. Bedankt voor alles

21. oktober 2025

Ik kwam van een andere rijschool

Ik kwam van een andere rijschool. Ik had daar een enorme angst voor motor rijden ontwikkeld. Ik heb toen een proefles gewoon bij Quality Drive en kreeg Shawan als instructeur. Na die proefles was ik zelf verzekerd genoeg om zelfstandig terug naar de box te rijden. Echt een hele fijne instructeur die naar je luistert, veel kennis heeft en een hele hoop slimme “trucjes” voor als een oefening niet lukt. Echt alleen maar positieve woorden en echt een aanrader!

24. juli 2025

Top school!

Top school. Hele goeie ervaring gehad. Proberen altijd zo vele mogelijk volgens jouw schema te volgen, geen klachten!

17. juni 2025

Hele goede ervaring met instructeur

Hele goede ervaring met instructeur Hosang waar mee ik mijn handschakel autorijbewijs heb gehaald! De administratie en instructeur proberen goed zich aan je schema aan te passen. Niet alleen het rijden wordt goed begeleid, maar ook het proces naar het examen zelf.

17. juni 2025

Passed!

I just passed my exam on my second attempt! Huge thanks to my instructors—Zunera, Shahwan, Nadeem—and the school. Their professionalism made all the difference!

23. mai 2025

Duidelijk en eerlijk

Duidelijk en eerlijk
Zeer vriendelijk en altijd te bereiken via mail of app direct antwoord
Lessen waren van top niveau
Materiaal prima in orde
Voor al mijn examens in een keer geslaagd

20. mai 2025

Passed the driving exam!!

honestly didn’t think learning to drive would be so difficult for me. I struggled a lot at first and definitely wasn’t an easy student. But thanks to the support and patience I received during the lessons, I was able to improve step by step. In the end, I passed my practical exam and got my driver’s license. Really thankful for the guidance and encouragement throughout the whole process!

20. mai 2025

Rijschool nummer 1

Top rijschool. Mega veel geleerd. Mijn Instructeur was duidelijk en zette je gelijk op het goeie pad om beide examens in 1 keer te halen. Dit is mij dan ook gelukt. Wel iets prijziger maar dat is het waard.

8. mai 2025

Duidelijk en persoonlijk

Bij deze rijschool kijken ze erg goed naar jouw denkproces bij de keuzes die je maakt. Iedereen is anders en dat weten ze hier wel, daarom raadt ik iedereen aan om hier naartoe te gaan! Geloof je me niet? Vraag dan een proefles aan en dan zie je het vanzelf.

6. mai 2025

Geweldige ervaring met een top rijschool

Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met Quality-Drive. Professionele instructeurs, duidelijke uitleg en altijd vriendelijk. Dankzij hun begeleiding heb ik mijn motorrijbewijs in één keer gehaald. Zeker een aanrader!

1. mai 2025