Jeg har været super glad for at handle på QNTS! Shoppen har et bredt udvalg af lækre varer. Jeg fandt en jakke, som jeg har ledt længe efter. Den kom meget hurtigt, var flot pakket ind og med en... Vis mer
Se hva andre synes
Godt produkt, god service, god pris og alt er godt😊
Selskapet har svart
Modtog den fineste pakke fra Jer, samt en personlig hilsen. Kan varmt anbefale dette firma.
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Om QNTS
Skrevet av virksomheten
Hos QNTS sættes pris på et inspirerende mix af høj kvalitet og cool designs af spændende danske og internationale brands. Trine er ikke bare ejer, men hjertet bag QNTS, og hun udvælger særligt til butikkens sortiment og webshop. Hver enkelte style er udvalgt med øje for dig som forbruger, at du får glæde af vores varer i længere tid end bare en enkelt sæson. Alle produkter hos QNTS er nøje udvalgt på både baggrund af design, men i ligeså høj grad på baggrund af kvalitet. Det er Trines ønske, at bæredygtighed skal fylde mere og mere i QNTS’ univers. Hos QNTS vil du som kunde derfor opleve at alt fra butik, til webshop og indpakning, vil være præget af mere bæredygtige, genanvendte materialer og tiltag. QNTS ønsker at være til for de piger, som har kant, er personlige og kan lide at style deres unikke stil ved hjælp af mange forskellige brands. Så vores målgruppe kan altså lide at lege med udtrykket af brands, og ser hver dag som en ny mulighed for at udtrykke sig gennem tøjet. Det betyder også, at der findes tidspunkter som er lig med full dress-up dage, og dage hvor afslapning består i lækkert loungewear.
QNTS har opbygget et rigt shoppingunivers online, men for at holde tro med Trines vision om at være lokalt nærværende og få en oprigtig interaktion med kunder, har QNTS en fysisk butik i Aarhus på Ankersgade 12C. Her er et unikt brandmix, hvor fire ud af fem af de brands, der er, ikke findes samlet under ét tag i Aarhus i dag samt er der ALTID plads til god vejledning, en snak eller bare lidt hygge-kiggeri. Vi sætter en ære i at komme dig til undsætning, uanset hvad! Hos QNTS vil du som kunde altid være i centrum, fordi der ville ikke være nogen os, uden jer.
Hos qnts.dk sætter vi en ære i at yde en god, personlig service, så du får den bedste oplevelse, når du handler hos os.
Husk altid fri levering på ordre over 600,- og nem retur!
QNTS kundeservice
Fri fragt over 600,-, 1-2 dages levering og nem retur

Vi sender pakker med GLS. Levering er gratis i Danmark ved køb over DKK 600,-
Hurtig levering: 1-2 hverdage
Vi leverer inden for 1-2 hverdage. Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag.
Nem retur
Du har altid 30 dages gratis returret fra den dag, du modtager din ordre. Det betyder, at du frit og uden at oplyse grund kan bytte varen eller få dine penge retur. Anvend blot vores returportal, som du finder på vores hjemmeside.
Kontaktopplysninger
Ankersgade 12C, kld. 6, 8000, Aarhus, Danmark
- kundeservice@qnts.dk
- qnts.dk
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jeg har været super glad for at handle…
Jeg fandt en jakke, som jeg har ledt længe efter. Den kom meget hurtigt, var flot pakket ind og med en sød og nærværende seddel vedlagt. Jeg synes, det er rart at kunne bakke op om en lille webbutik.
Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen.
Modtog den fineste pakke fra Jer

Alt i orden :-)
Pakken kom lynhurtigt, og alt var som det skulle være. Kun rosende ord herfra :-)

Svar fra QNTS
Supergod service og perfekt levering på…
Supergod service og perfekt levering på ganske kort tid. Kan ikke være bedre☺️

Svar fra QNTS
Hurtig forsendelse, pakken var som forventet, med en personlig hilsen og generelt en god service - kan klart anbefales :-)
Handlet med QNTS via Miinto.no
Handlet med QNTS via Miinto.no. Varen var som beskrevet. Varen kom innen 5 virkedager. Var positivt overrasket over at fortolling ble tatt hånd om av forhandler og at det ikke påløp ekstra kostnader utover det man betalte i kassen. Alt i alt veldig fornøyd!
Dårlig på levering
Bestilte varen for over to uker siden. Posten har ikke en gang mottatt pakken.

Svar fra QNTS
Alt var som det skulle være
Alt fungerede så effektivt og med god …
Alt fungerede så effektivt og med god service!!
varerne kom til tiden
varerne kom til tiden, og alt var i den skønneste orden:)
Hurtig levering og en vare der levede op til forventningerne
Kan klart anbefaled
5 store stjerner fra mig
Det virker - helt enkelt😊
Super
Super service og ekspedition. Varen kom fint indpakket som ønsket. Vil helt klart anbefale siden til andre
Perfekt levering og hurtig
Bestilte om torsdagen og det kom fredag. Perfekt
Super service og hurtig levering.
Kunne faktisk ikke være bedre.
Super
Bestilte fredag og tirsdag lå pakken i postkassen
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.