Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den bestilte vare (om natten) blev pakket og sendt til levering allerede næste morgen! Varen er nu modtaget og er helt tilfredsstillende. Alt i alt - super god oplevelse!

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Købte vandfilter. Bestilte ved middagstid og modtog det næste dag, leveret med Postnord. Q Living giver en fyldestgørende og overbevisende beskrivelse af filterets funktioner og dokumenterede effekt... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Helse og medisin

Skrevet av virksomheten

Q Living Aps tilbyder et udvalg af produkter og rådgivning, som understøtter sund livsstil og sunde boligmiljøer. Vi er en dansk familievirksomhed, med base i Øko-samfundet Hallingelille udenfor Ringsted.

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Fantastiske produkter og kundeservice

Jeg bestilte et vandfilter, og det gør virkelig en massiv forskel i forhold til smagen på vandet til det bedre. Varen kom desuden hurtigt og kundeservicen er fantastisk. Jeg ser frem til at bestille mere i fremtiden.

18. februar 2021
Logoen til Q Living Aps

Svar fra Q Living Aps

Kære David,
Det er dejligt at høre at du er så tilfreds med både vores service og med vandfilteret! Tak for anmeldelsen :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin service og gode produkter

Fin service, hurtig levering, gode beskrivelser af produkterne, som er af høj kvalitet

26. august 2020
Logoen til Q Living Aps

Svar fra Q Living Aps

Kære Succise
Tak for din anmeldelse. Vi gør os umage på de 4 parametre du nævner (plus pris), så det luner altid i firmaet når vi får en positiv tilbagemelding :-)

QLiving thank you!

The entire QLiving team is very professional, extremely friendly and during my time as tenant, everything I needed was solved instantly.
Kathrine, my rental Agent is very capable and always prepared when I needed it.
Overall it was a very pleasant experience, very clear, easy and unproblematic.
Thank you for your great work!

17. februar 2020

Top service

Gode kvalitets produkter og perfekt Info om varerne både på nettet og via telefon. Ikke en finger at sætte !!

6. desember 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dejligt med en unik butik

En rigtig fin butik, hvor vi kunne få D-vitamin spray til en fornuftig pris og hvor fragten også er rimelig.

Mon ikke vi skal handle der igen næste gang vi løber tør ;)

Og tak for den lille chokolade der kom med.

1. desember 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Spændende produkter og god, personlig service.

Det dejlige ved Q Living er at man kan mærke det ikke kun handler om at tjene penge. Medarbejderne tester og bruger selv produkterne, så man kan være sikker på at alt er af højeste kvalitet. Og der kigges også på om sagerne produceres på bæredygtig vis, noget der er vigtigt for mig. Jeg tror på at små, landlige webshops som denne er en del af en bæredygtig fremtid :)

23. oktober 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

omgående ekspedition, en kærlig hilsen og et stykke chokolade fra leverandøren

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Q Living. Ordren blev ekspederet samme dag, som jeg bestilte varen og den ankom på min adresse før middag næste dag.
I pakken var vedlagt et lille stykke økologisk chokolade med en kærlig hilsen fra leverandøren.
Sammen med min nye Hurom Slow Juicer var vedlagt en skrivelse med en masse gode råd til, hvordan jeg får fuldt udbytte af juiceren. Velskrevet og med en oplevelse af, at det er skrevet til mig af en god ven. Dejligt!

12. september 2014

Fantastiske produkter

Meget venlig betjening, samt hurtig levering. Har købt bla. earthing produkter. Efter 2 dage at have sovet på lagen fik jeg utrolig meget energi samt minskede smerter i hele kroppen. Har haft mange smerter i over 16 år og det er som om jeg har fået mit liv tilbage igen. Specielt mine ben har det fantastisk. Jeg er meget følsom overfor trådløs strøm. Kan varmt anbefales.
De bedste hilsner
Wivi

9. august 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fin service og betjening.

Købte en Juicer i deres webshop, og afhentede samme dag i Valsømagle. De gør ikke så meget ud af at skilte at de ligger der - inde på en gårdsplads - men er vel baseret på webshop, så det er ok.
Betjeningen i butikken var yderst tilfredsstillende, sød venlig smilende ekspedient, som gav sig tid til at forklare og ydermere lagde en lille økologisk chokolade i posen, med en lille smiley på.
Kan kun anbefale at handle hos Oliving - jeg er i hvert fald tilfreds og så gør det jo ikke noget at varen ikke kunne findes billigere andre steder.

13. juni 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

virkelig kompetance dygtige konsulenter!

Jeg har haft en opmåling af højfrekvens stråling i min lejlighed. Konsulenten var meget grundig og forklarende, og gav efterfølgende en rigtig god rådgivning og forslag til at mindske den stråling, jeg ønskede nedsat. Efterfølgende bestilte jeg en rapport på det udførte konsulentarbejde, og den var meget fyldestgørende, uddybende og forklarende, så "almindelige" mennesker også kan forstå det omfattende i rapporten.
Jeg kan kun varmt anbefale Q-living til andre, der ønsker rådgivning eller vejledning inden for deres felt.

31. mai 2014

Gennemført

Sad og surfede lidt rundt på hjemmesiden en weekend og fandt en blender jeg ville købe. Kiggede lige på deres leveringsbetingelser, hvor der stod, at hvis man bestilte inden mandag kl. 12, blev det sendt mandag med modtagelse tirsdag. Det gik helt efter bogen og jeg kunne hente pakken tirsdag på posthuset. Jeg er meget tilfreds med forløbet. Køb på internettet når det er bedst :-)

28. mai 2014
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv