Puur* Amsterdam Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos! Boottocht geboekt met pubquiz en een snack. Nou, de snack is men vergeten… Restaurant geregeld in dezelfde boeking. Kom je aan met 13 personen, weet het restaurant alleen dat er 13 perso... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zaterdag in Amsterdam. Wat een leuke ervaring. Het was echt goed voorbereid. Dmv een leuke ‘op de groep afgestemde kaart’ met Bingo-vragen maakte we een prima start. Prachtig weer. Leuke sfeer, lek... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Afgelopen vrijdag hebben we met Puur Events een hele leuke wandeling door de Amsterdamse Jordaan gedaan met een echt sympathieke topgids, mooie anekdotes en veel humor en veel inhoudelijke kennis... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Eventarrangør
  2. også i
  3. Eventbyrå

Om Puur* Amsterdam

Skrevet av virksomheten

Wil je een leuk event organiseren in Amsterdam?

En wil je de hulp inschakelen van een evenementenbureau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu voor 15 of voor 750 gasten een event wilt plannen: wij regelen het voor je. Ook voor team- en bedrijfsuitjes kun je bij ons terecht. Al sinds 1996 organiseren wij de leukste evenementen in Amsterdam. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen een onvergetelijke dag wordt. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor! Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat voor events organiseren wij?

Geen event is voor ons te gek. Denk aan jubileum– of bedrijfsfeesten, openingen, personeelsfeestjes, bedrijfsuitjes, productpresentaties, online evenementen, maar ook aan stadswandelingen, quizzen, sportieve activiteiten, citygames en boottochten. Er is voor iedere gelegenheid, en budget, genoeg keuze. Ga bijvoorbeeld naar een wijn- of chocoladeproeverij. Wil je liever iets actiefs doen? Kies dan voor een van onze sportieve activiteiten of een heerlijke walking dinner. Annemiek van HMSHost International ging je voor: “De walking dinner was top! De organisatie was op korte termijn en toch is met al onze wensen rekening gehouden. De gids was super en liet ons een heel ander deel van Amsterdam zien, waardoor zelfs de ‘locals’ nieuwe dingen hebben geleerd. Heel leuk om te doen en zeker een aanrader!” Lees meer reviews van tevreden klanten!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

16 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super!

Via Puur* Amsterdam hadden wij een boottocht met lunch en wandeling door de oude binnenstad geboekt. We waren zelf erg lastminute, maar er werd goed meegedacht en snel geschakeld door Anouk. De boottocht vanaf het Leidseplein met de GStar Raw boot was perfect. Goede service aan boord van zowel de serveerster als schipper. Heerlijke broodjes! Uitgestapt bij CS en daar stond de zeer enthousiaste gids al op ons te wachten. De wandeling werd aangepast aan onze wensen en zelfs de Amsterdam-kenners hebben nog nieuwe feitjes en wetenswaardigheden opgestoken. Kortom, een super goed verzorgde middag!

4. mars 2016

Erg leuk!

We hebben met een groep van 15 internationale collega's een leuke kookworkshop gedaan.
De begeleiding is erg vriendelijk en behulpzaam. De recepten waren lekker, niet te moeilijk maar ook niet te eenvoudig en het is erg leuk om samen te werken aan een lekker diner en het vervolgens ook samen op te eten.
Erg gezellige en leuke avond!

11. februar 2016

Geweldige dag!

De organisatie was geweldig, alles is vlekkeloos verlopen. De gps-tocht was erg leuk om te doen.

De door Puur* Amsterdam uitgezocht / aanbevolen restaurants waren in één woord top!

Puur* Amsterdam denkt mee over het invullen van de dag maar staat open voor eigen ideeën. Het bedrijf is zeker een aanbeveling waard!

16. november 2015

Zeer geslaagd!

Hilarische bingo rondvaart, zaterdag 7 november 2015:

Het was enig! Blonde Sjaan deed het super.
Bediening en hapjes op de boot ook prima verzorgd.

Was trouwens ook een hele leuke boot.

Bij van Puffelen was het ook heel gezellig.
Lekker gegeten.

Kortom: Het was geslaagd.

Ga zo door.

9. november 2015

Leuke en originele workshop

Wij hebben via Puur een bedrijfsuitje geregeld, een Bob Ross workshop op maat. Door internetproblemen bij Puur en afwezigheid van onze contactpersoon (tip: afwezigheidsmelder aan!) kwam het iets haperend op gang, maar uiteindelijk kregen wij alle informatie die we nodig hadden, op enthousiaste wijze en met zorg gecommuniceerd. En het belangrijkste was dat onze workshops superleuk en goed georganiseerd was. De ruimte was helemaal klaar en aangekleed, er was een muziekje bij zoals gevraagd, en er was nagedacht over onze vraag om in teams te werken (ook al bleek met groepjes aan één schilderij werken, zoals was besproken, niet haalbaar, er was een goed alternatief en er was zelfs aan presentjes voor de winnaars gedacht). Vooral docente Sanne deed het erg goed - ze vond de juiste combi tussen jolig en serieus, en tussen vakmanschap en een knipoog. Erg geslaagd dus!

10. november 2014
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super event door Puur georganiseerd!

Puur organiseerde voor ons een super event, zowel eten en drinken bij Fifteen als de boot waren geweldig!
Leuk was dat meer bedrijven op het idee gekomen waren hun gasten Amsterdam vanaf het water te tonen tijdens de beurs waarop wij stonden – er waren maar liefst 4 boten bij Stand Zuid toen we moesten inschepen met onze gasten. Wij waren echter de enige duurzame, elektrische boot en om eerlijk te zijn ook de mooiste! De Couperus is een prachtige schuit met uiterst vriendelijke bemanning.
Dus dankzij Puur zijn we geslaagd in onze opzet, een event met een duurzaam tintje. Bij een volgende gelegenheid weten ik Puur zeker weer te vinden….

22. oktober 2014

Voortreffelijke avond

SABA Dinxperlo BV – floating dinner
Internationaal gezelschap ca. 70 personen

De “floating dinner” was een onderdeel van een 2-daags internationaal bedrijfsevent. Het was een zeer geslaagde dynamische avond. Het merendeel van onze gasten was voor het eerst in Amsterdam. Iedereen vond het geweldig: korte wandelingen en varen in combinatie met een lekker hapje en een drankje in de restaurants. Wat een geweldig concept! Onze gids Ellen was zeer behulpzaam en paste zich meteen aan de groep aan. Mede door de dynamische setting had iedereen de mogelijkheid om diverse mensen te spreken. De keuze voor de locaties was zeer goed, natuurlijk speelde het weer ook een rol. Wij konden genieten van het diner op het balkon van Schreirstoren, en dat op 15 oktober. Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen. Nogmaals onze complimenten en wellicht tot een andere keer.

22. oktober 2014

Pure vakmanschap

Voor een zakenrelatie moest op het laatste moment vervoer en diner in het centrum van Amsterdam worden georganiseerd voor een grote internationale groep van 100 personen. Bij toeval heb ik PUUR gevonden via Google. Met name Monique heeft zich uiterst professioneel over deze opdracht ontfermd en alles tot in detail geregeld. Resultaat was een tevreden zakenrelatie en een ontspannen avond met 100 gasten.
Zonder de hulp van PUUR was dit niet mogelijk geweest. Ook een tweede aanvraag om voor 2 dagen later vervoer en diner voor een groep van 25 personen te organiseren is zonder problemen opgepakt en uitgevoerd. Ik ben dan ook erg tevreden met PUUR en zal niet nalaten deze organisatie bij mijn relaties aan te prijzen.

17. oktober 2014
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer geslaagde familiedag, met dank aan Puur!

Ons jaarlijkse familieuitje werd mede door Puur*Amsterdam een heel geslaagde dag. Prima communicatie en meedenken vooraf, en de dag zelf vlekkeloos geregeld. De prgrammaonderdelen waren kwalitatief zeer goed. Rene, nogmaals bedankt voor jouw adviezen en de vormgeving en uitvoering van ons programma. Het was top.

20. juni 2013
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Steken laten vallen

Op 8 september hebben we met een groep meiden via Puur Wie Kent de Mol gespeeld in Amsterdam. Ondanks dat de uitvoering in principe prima was, zijn er helaas een aantal dingen mis gegaan. De communicatie vooraf voelde rommelig aan, meermaals moest ik Puur mailen/bellen om alles vooraf geregeld te hebben. Helaas bleek op de dag zelf dat niemand van de deelnemers vooraf was gemaild, terwijl dat wél was afgesproken. Bovendien bleek De enige persoon die uitgesloten was van de Mol-functie deze functie tóch te hebben gekregen, terwijl ik er speciaal over had gemaild. Deze persoon moest eerder weg dan de rest en heeft dus de taak doorgegeven aan een ander, die daardoor onvoorbereid moest mollen. Dit heeft zeker veel invloed gehad op de activiteit.

Wat ook erg jammer was was dat het café waar gestart en geëindigd werd meermaals kwam met cola zonder prik danwel zonder smaak, waar uiteindelijk wel betaald moest worden.

Al deze kritiekpunten heb ik neergelegd bij Puur, die aangeeft het erg jammer te vinden en voor een volgende keer korting aanbiedt. Wat natuurlijk een sigaar uit eigen doos is, bovendien zou ik er niet over peinzen nog eens bij hen te boeken. Korting op de activiteit die is tegen gevallen zou natuurlijk logischer zijn, maar helaas, daar heeft Puur niet meer op gereageerd.

10. oktober 2012

Prima service

Ik ben bij Puur terecht gekomen voor een bedrijfsfeest. Ik ben zelf niet van het plannen en regelen dus geef dat graag uit handen. Daarmee was ik bij Puur aan het juiste adres.
Vanaf het eerste contact ben ik uitstekend geholpen. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken goed mee. De mogelijkheden zijn eindeloos. Uiteindelijk was alles tot in de puntjes geregeld en het feest is een daverend succes geworden.
Kortom, Puur gemak.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

"Beleving", Puur* Events snapt hoe je dat in een evenement naar voren brengt!

Zelf heb ik het genoegen gehad om een aantal soorten evenementen te mogen ervaren, welke georganiseerd waren door Puur*. Vanaf het eerste contact met het kantoor of de begeleiding op locatie, merk je direct dat zij veel kennis en liefde voor hun producten hebben en met je meedenken om jouw speciale dag met collega's, familie of vrienden zo'n gepast mogelijke invulling te geven. Of het nou gaat om reguliere programma's of geheel maatwerk, Puur* komt altijd met een originele benadering voor jouw behoeften. Top!

Fantastisch feest!

Ik heb gevraagd om Puur Events voor ons een groot bedrijfsfeest te organiseren. Zij hebben dit fantastisch en op een professionele manier aangepakt. Het is altijd moeilijk om iedereen het naar zijn zin te laten hebben maar Puur Events is daar zeer goed in geslaagd.

Geweldige ervaring!

Puur amsterdam verzorgde voor ons een tot in de puntjes verzorgd evenement. De werknemers van Puur zijn flexibel en professioneel. Ook was de crew tijdens ons vaartje super gemotiveerd en zorgde in het geheel voor een perfecte avond!

Meedenkend en creatief

Puur Amsterdam heeft zich voor mij al vele malen bewezen als organisator van diverse events. Puur heeft zich voor mij vooral onderscheiden door de creatieve en meedenkende instelling van het bedrijf. Na al een aantal feesten in handen van Puur te hebben meegemaakt, weet hun team mij iedere keer weer te verrassen met nieuwe ideeën en oplossingen voor elke situatie. De communicatie met de medewerkers van kantoor is uiterst prettig, professioneel en snel.
Puur is voor mij de perfecte partner voor ieder feest.

5. juni 2012
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Denken ontzettend mee in wensen en behoeften

Er werd ontzettend meegedacht en de verschillende wensen en behoeften die we hadden en nooit kreeg ik het gevoel dat het lastig was of moeilijk, er werd continu in mogelijkheden gedacht en naar inventieve invulling gezocht. Heel prettig samengewerkt met een fantastisch eindresultaat. Mijn complimenten en dank.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een geweldige, goed georganiseerde en onvergetelijke ervaring!

Een aantal weken geleden heeft Puur een themafeest op maat voor ons bedrijf georganiseerd. Alles was aanwezig voor een geslaagd feest, een goede organisatie, leuke mensen en drankjes en hapjes! Wij waren zeer tevreden met de flexibiliteit en professionaliteit van de collega's van Puur Amsterdam. Hierdoor hebben wij zelf ook volop kunnen genieten van de avond zonder ons zorgen te maken of alles wel goed geregeld zou worden, echt een onvergetelijke avond! Een volgende keer zullen wij zeker weer voor Puur kiezen om ons feest te organiseren!

Super event!

We hebben genoten van een perfect georganiseerd evenement! Vooral het directe persoonlijke contact met de medewerkers van Puur was erg prettig.

Fantastisch!

Ik denk met veel plezier terug aan de goed georganiseerde, en prettig verlopen feestavond. Het personeel was erg vriendelijk en vakkundig. De locatie was helemaal naar onze wens en de sfeer en het entertainment waren top! Kortom; volgende keer weer bij Puur!

M. Kalmann
DAP Europe BV.

3. juni 2012
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv