Pureplant Anmeldelser

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nadat ik de plant binnen kreeg was ik…

Nadat ik de plant binnen kreeg was ik enorm teleurgesteld over de kwaliteit, echt enorm. Ik had het idee dat ik nu opgescheept zat met een plant die niet gezond was en dus mijn geld weggegooid had. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die proberen je iets te laten houden, maar het bleek inderdaad dat de leverancier niet helemaal leverde als hoe het bedoeld was. Ik wist niet hoe dit proces ging, nu dus wel, en na een menselijk telefoongesprek en wederzijds uitleg heb ik mijn geld terug gekregen en Pureplant heeft laten zien dat ze kwaliteit en tevredenheid willen bieden :)

17. august 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Gebruik wel de voorschriften!!!

Ik heb de plant op een plek staan waar hij het beste moet doen. Indirect licht en de grond is vochtig en zeker niet nat.
Nadeel is dat het wel bladeren verliest. Vond het wel een prijzige plant dus ik verwacht wel dat hij mij niet in de steek laat na een week of 2

12. august 2026

Svar fra Pureplant

Bedankt voor je review en vervelend om te horen dat je plant bladeren verliest. We kijken natuurlijk graag even met je mee om te beoordelen of dit door de verzorging komt of dat de plant mogelijk niet in de juiste staat bij je is aangekomen.

Zou je ons een mailtje willen sturen naar info@pureplant.nl met een paar foto's van de plant? Dan kunnen we samen even kijken wat er aan de hand is. We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht blijken dat de plant kwalitatief niet goed is, dan lossen we dit uiteraard netjes voor je op en kunnen we een nieuwe plant naar je opsturen.

We horen graag van je! 🌿

Alles goed in orde!

Prima beantwoording vragen (ook op zondag), prima kwaliteit van de planten en goed en degelijk verpakt! Kortom; super ervaring (nu kijken hoe de planten het gaan doen!)

14. juli 2026

Svar fra Pureplant

Bedankt voor je recensie Mikke!

Goed geleverd.

Plantjes goed verpakt. Een hele vlotte levering. Ik raad dit bedrijf enorm aan!

22. juni 2026

Svar fra Pureplant

Bedankt voor je recensie!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle reacties op de mail

Snelle reacties op de mail, planten waren goed verpakt en goede kwaliteit!

12. juni 2026

Svar fra Pureplant

Bedankt voor je recensie Lotte!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie plant en netjes verpakt.

Voor de tweede keer een plant besteld om cadeau te geven, en opnieuw tevreden. Mooie plant zoals omschreven en netjes verpakt. Ik ben tevreden.

16. juni 2026

Svar fra Pureplant

Bedankt voor je recensie Jan!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Weggegooid geld

Kwam totaal futloos aan. Zag zelfs dood uit. Bedrijf in kennis gesteld. Foto’s van dooie boel toegevoegd. Bedrijf beweerde dat dat normaal was, en dat wij de planten in de grond moesten zetten, water geven. Zou een week duren. Maar nee, een dode plant komt in een week heus niet tot leven. Jammer, best veel geld in gestopt.

15. juni 2026

Bedankt voor je review.

Jammer om te lezen dat je nog steeds niet tevreden bent over de ontvangen aardbeienplanten.

Naar aanleiding van je eerdere melding hebben wij op 8 juni contact met je opgenomen en uitgelegd dat aardbeienplanten na transport soms tijdelijk slap of beschadigd kunnen ogen. Daarbij hebben wij gevraagd om ons na een week opnieuw te berichten als er geen verbetering zichtbaar zou zijn, zodat we samen naar een passende oplossing konden kijken.

Tot op heden hebben wij hierover geen vervolgbericht of nieuwe foto's van je ontvangen. Omdat wij je review serieus nemen, hebben wij vandaag (22 juni) opnieuw per e-mail contact met je opgenomen met het verzoek om alsnog contact met ons op te nemen, zodat we de situatie kunnen beoordelen en indien nodig tot een passende oplossing kunnen komen.

Wij helpen je graag verder en zien je reactie tegemoet.

Ilse van Pureplant

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Contact gehad via de app

Contact gehad via de app. Gelijk reactie. Bestelling gedaan en tevreden met de geleverde plant. Deze was ook goed verpakt. Echte aanrader!

10. juni 2026

Svar fra Pureplant

Bedankt voor je recensie!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Herzhoorn

Grootte viel tegen, gezien de prijs

4. juni 2025

Svar fra Pureplant

Bedankt voor je review, Inge. Jammer om te horen dat de grootte van de plant tegenviel. We begrijpen dat dit invloed heeft op je ervaring.

Op onze website vermelden we in principe altijd de hoogte en potmaat bij elk product, zodat je vooraf een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten. De prijzen zijn inclusief gratis verzending én een speciale verpakking die ervoor zorgt dat je plant veilig en onbeschadigd aankomt.

Mocht je vragen hebben of samen met ons naar een passende oplossing willen kijken, dan kun je altijd mailen naar info@pureplant.nl. We staan graag voor je klaar.

Ilse van Pureplant

Meer dan tevreden

Eerste keer besteld vandaag en ben meer dan tevreden. Hele snelle reactie op vragen en berichten en alles netjes verzonden. Wat mij betreft een aanrader

8. mai 2025

Svar fra Pureplant

Bedankt voor de recensie!

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv