Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nadat ik de plant binnen kreeg was ik…
Nadat ik de plant binnen kreeg was ik enorm teleurgesteld over de kwaliteit, echt enorm. Ik had het idee dat ik nu opgescheept zat met een plant die niet gezond was en dus mijn geld weggegooid had. Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die proberen je iets te laten houden, maar het bleek inderdaad dat de leverancier niet helemaal leverde als hoe het bedoeld was. Ik wist niet hoe dit proces ging, nu dus wel, en na een menselijk telefoongesprek en wederzijds uitleg heb ik mijn geld terug gekregen en Pureplant heeft laten zien dat ze kwaliteit en tevredenheid willen bieden :)
Gebruik wel de voorschriften!!!
Ik heb de plant op een plek staan waar hij het beste moet doen. Indirect licht en de grond is vochtig en zeker niet nat.
Nadeel is dat het wel bladeren verliest. Vond het wel een prijzige plant dus ik verwacht wel dat hij mij niet in de steek laat na een week of 2

Svar fra Pureplant
Mooie planten en netjes geleverd.
Mooie planten en netjes geleverd.
Heel tevreden.

Svar fra Pureplant
Goed verpakt en goede kwaliteit planten
Plantjes heel goed verpakt en ook waren de planten in een goede staat bij ontvangst.

Alles goed in orde!
Prima beantwoording vragen (ook op zondag), prima kwaliteit van de planten en goed en degelijk verpakt! Kortom; super ervaring (nu kijken hoe de planten het gaan doen!)

Goed geleverd.
Plantjes goed verpakt. Een hele vlotte levering. Ik raad dit bedrijf enorm aan!

Svar fra Pureplant
Snelle reacties op de mail
Snelle reacties op de mail, planten waren goed verpakt en goede kwaliteit!

Svar fra Pureplant
Mooie plant en netjes verpakt.
Voor de tweede keer een plant besteld om cadeau te geven, en opnieuw tevreden. Mooie plant zoals omschreven en netjes verpakt. Ik ben tevreden.

Weggegooid geld
Kwam totaal futloos aan. Zag zelfs dood uit. Bedrijf in kennis gesteld. Foto’s van dooie boel toegevoegd. Bedrijf beweerde dat dat normaal was, en dat wij de planten in de grond moesten zetten, water geven. Zou een week duren. Maar nee, een dode plant komt in een week heus niet tot leven. Jammer, best veel geld in gestopt.

Svar fra Pureplant
Contact gehad via de app
Contact gehad via de app. Gelijk reactie. Bestelling gedaan en tevreden met de geleverde plant. Deze was ook goed verpakt. Echte aanrader!

Meer dan tevreden
Eerste keer besteld vandaag en ben meer dan tevreden. Hele snelle reactie op vragen en berichten en alles netjes verzonden. Wat mij betreft een aanrader

Svar fra Pureplant
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.