PureGym Danmark Anmeldelser 6 835

TrustScore 3 av 5

3,1

Se hva andre synes

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fint, og rent center med nyere og velfungerende maskiner. De ansatte er oftest smilende og imødekommende. Jeg ville give en stjerne mere, hvis hold udbuddet var større. Der er meget få hold, selv om d... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Beskidt, klistret, triste omgivelser og virkelig proppet. Ja, det billigt, men Puregym i Tilst var simpelthen for tarvelig et sted😒 Ikke 2kr værd

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Godt sted med gode maskiner til cardio og styrketræning og venligt personale . Dog halter udluftningen nogen gange men borset fra det er jeg godt tilfreds med det jeg bruger det til.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Generelt et godt og rent center med gode moderne maskiner. En dag var min yndlingsmaskine i stykker. Jeg nævnte det i receptionen, og den blev hurtigt repareret.

Informasjon om virksomheten

Om PureGym Danmark

Skrevet av virksomheten

TræningsinspirationPersonlig træning Holdtræning Bliv medlem

Danmarks største fitnesskæde

Vores mission er at gøre befolkningen sundere, og det ligger dybt i vores DNA, at der skal være plads til alle. Derfor kan du i PureGym hver dag træne i et center i nærheden af, hvor du bor, arbejder eller opholder dig.

Vi stræber efter at tilbyde det, der skal til for at skabe en sund krop via et stort udbud indenfor fitness og hold. For os handler fitness ikke bare at være fit, men om sundhed i bredeste forstand. Derfor tilbyder vi vores medlemmer en verden af træningsmuligheder med noget for alle, uanset om du træner for at tabe dig, komme i bedre form, blive stærkere eller blive strammet op.

Fordele i PureGym:
  • Fitnesskæden med flest centre i Danmark
  • Et stort og varieret holdudbud med fx Stram Op, Yoga, Bike, Cirkeltræning, Jam, Step og Boksning
  • Adgang til Bodytracker, der måler vægt, BMI, muskelmasse og fedtprocent
  • Fri adgang til vores fitness app, hvor du blandt andet kan lave dit eget træningsprogram, booke hold og deltage i challenges
  • Mulighed for køb af vand, energidrikke og proteinberigede produkter i alle centre
  • Mulighed for personlig træning
  • PureGym tilbyder flere typer medlemskaber, både med og uden hold og med adgang til dit lokale center eller til flere centre i landet
  • Mulighed for at købe ALL-IN, hvor du hver dag kan trække et produkt i automaten og frit vælge imellem proteinbarer og -drikke, energi- eller sportsdrikke samt kolde kildevand. Produkterne er fra FNCTNL, og hver måned har vi et gæsteprodukt.

Kontaktopplysninger

3,1

Middels

TrustScore 3 av 5

7k anmeldelser

Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ikke pengene værd

Beskidt, klistret, triste omgivelser og virkelig proppet.

16. mars 2026

Hej Carina

Tak for din anmeldelse!

Jeg er ked af at læse at centeret fremstår som beskrevet i ovenstående, det er naturligvis ikke det indtryk vi ønsker at give. Jeg har sørgede for at give din feedback videre til rette afdeling, såfremt du ønsker at uddybe yderligere - er du velkommen til at kontakte os på medlemsservice@puregym.com.

Rigtig god dag!

Ida / PureGym

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Lorte sted virkelig respektløs for de…

Lorte sted virkelig respektløs for de folk der er der og behandlingen er bare super dårlig ikke iorden. 😡

30. august 2025

Hejsa,

Jeg er ærgerlig over at læse, at det er din oplevelse af os. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker vores medlemmer skal have det. Jeg vil rigtig gerne høre mere om din oplevelse, så jeg kan hjælpe så godt jeg kan. Send gerne en mail til mig på dktrustpilot@puregym.com.

Rigtig god dag til dig

Frederikke / PureGym

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fordi det hele bare svinger & så fordi…

Fordi det hele bare svinger & så fordi chefen Ida forstør & styre det center til UG 😊

7. juli 2025

Hej Maja,

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for din dejlige kommentar! 😄 Vi er stolte af den gode energi i centret, og vi giver helt klart rosen videre til Ida – hun gør virkelig et fantastisk stykke arbejde 💪🙌 Vi glæder os til at se dig igen i centret!

Cille / PureGym

Fine lokaler

Fine lokaler, godt utstyr, hyggelig betjening.

20. februar 2025

Hej Egil

Det er super skønt at læse, at det hele bare spiller! Personalet gør sig rigtig umage med at sikre, at centeret er rent og pænt og behageligt at træne i - så dine ord betyder rigtig meget! 😊

Hav en rigtig dejlig dag

Upassende håndtering af personale

Jeg har påtalt overfor centerlederen i Kokkedal at det er upassende at han snakker personalesager i mobilen når han går rundt i centeret. Det er en overtrædelse af GDPR.

27. januar 2025

Hej Morten

Det lyder bestemt ikke optimalt, og vi tager det naturligvis videre til rette afdeling🤞

Rigtig go' dag!

Komplekst betalingssetup for unge

Komplekst betalingssetup for unge. Ved udebleven betaling stoppes adgangen, men ikke kontigentet. Rykkergebyr kan jeg forstå, men ikke at adgangen stoppes, når kontigentet fortsætter.

20. januar 2025

Hej Kristian

Det er korrekt, at der efter påmindelse og rykker 1, blokeres for adgang indtil betalingen er modtaget jf. vores medlemsbetingelser. Hvis betalingen ikke modtages inden for fristen, opsiger vi medlemskabet jf. vores opsigelsesvarsel.

Du ønskes en god dag

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Puregym nye maskiner er skod

Puregym har altid været godt. Men Puregym har fået nye maskiner som er virkelig dårlige og ikke praktiske. De er ikke ligesom normale andre maskiner.

#Not a fan.

14. november 2024

Hej👋

Øv, jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med de nye maskiner!

Matrix er blevet valgt, fordi PureGym i England har haft rigtig gode erfaringer med udstyret, og det oplever vi heldigvis også er tilfældet herhjemme - men jeg forstår selvfølgelig godt, at det er træls, hvis du ikke oplever at udstyret lever op til dine forventninger.

Vi tager feedbacken til os🙏

Rigtig go' dag!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Godt sted med gode maskiner til cardio…

Godt sted med gode maskiner til cardio og styrketræning og venligt personale .

31. august 2024

Hej Emma-Pil

Jeg er glad for at læse, at du er glad for centeret og vores søde personale. Hvis du oplever, at der er en dårlig udluftning igen, må du endelig tage fat i vores personale, så de kan undersøge sagen nærmere🙌

Du må have en dejlig dag

Veldig bra senter

Veldig bra senter. Ok pris på ukepass. God stemning, rent og pent. Hyggelig personale og bra utstyr!

29. juli 2024

Hej,

Det er rigtig godt at høre at du er tilpas med både pris og hygiejne i centeret!
Vi går op i at der altid er en god stemning mellem personale og medlemmer, så det er bare super fedt at høre!🤗
Du må have en fantastisk dag.

Oliver / PureGym

Okay

Okay sted til prisen

14. juli 2024

Hej Torben

Tak for din anmeldelse. Hvis du har feedback til, hvordan vi kan blive bedre, så må du endelig ikke tøve med at kontakte personalet i dit center 😊

Rigtig god dag til dig

den tidlige morgenstund

Især i den tidlige morgenstund er det et godt sted. Maskinerne er mangfoldig og inviterende.

26. juni 2024

Hej Florian

Mange tak for din fine anmeldelse🌞

Vi er glade for, at du er glad for vores center!

Det er rigtig vigtigt for os, at stemningen i centrene er god, så det er skønt at høre, at centeret er inviterende og et godt sted at være.

Rigtigt god dag!

meget dårliigt

dårliigt urent center

3. juni 2024

Hej Abdullah

Jeg er ked af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse i centeret. Vi vil meget gerne tage et kig på dette, hvis du vil uddybe hvilket center det drejer sig om. Du kan kontakte os på mail trustpilot@puregym.dk

Du må have en god dag

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gamle maskiner og underlige menneskee

29. mai 2024

Hej Karl Jens

Vi er ærgerlige over at høre, at du ikke er tilfreds med standen af maskinerne. Vi ved godt, at nogle af maskinerne i centrene er af ældre dato, hvorfor vi er i fuld gang med at få nyt udstyr ud i centrene.

Det tager noget tid, idet der er rigtig mange centre vi skal igennem, men du kan godt begynde at glæde dig🙌

Vi mener, at Fitness er for alle. Hvis du dog oplever, at andre medlemmer er direkte ubehagelige, kan du altid henvende dig til centerpersonalet. De står klar til at hjælpe.

Ha' en dejlig dag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

FOR DEM SOM HUSKER DET GAMLE LYONGADE…

FOR DEM SOM HUSKER DET GAMLE LYONGADE FITNESS CENTER - I ER DE ÆGTE !

26. mars 2024

Hej Toto

Tak for din anmeldelse✨

Dejligt at høre, at du har været et loyalt medlem så længe, det er vi glade for💪

Du må have en skøn dag

Super fint altsammen

Super fint altsammen
5 stjerner 👏🌺🌺

15. mars 2024

Hej Sussie

Tusind tak for alle dine flotte ord - det er fantastisk at det hele bare spiller! Det gør personalet sig rigtig umage med at sikre! 😊

Kan du have en fantastisk dag

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er svært at man opsige medlemskabet…

Det er svært at man opsige medlemskabet online. De har mange forhindringer.

5. mars 2024

Hej Osama,

Det er ikke meningen, at det skal være besværligt at opsige medlemskabet.
Du kan både gøre det inde på Mit PureGym, nede i centeret, eller ved at skrive til os på mail eller chat.

Kontakt os endelig, så vil vi gerne hjælpe.

Hav en god dag!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

godt og lyst center gode maskiner…

godt og lyst center gode maskiner venligt personale

26. februar 2024

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse✨

Jeg er glad for at høre at du er glad for centeret og vores søde personale!

Du må have en skøn dag.😊
Oliver / PureGym

Den er god hilsen Malene

17. februar 2024

Hej Malene,

Tak for din anmeldelse✨

Dejligt at høre at det går godt🙌

Du må have en skøn dag

Rent og pænt

Rent og pænt. Gode maskiner.
Venlig personale.
Badet er også fint

2. februar 2024

Hej Ellen,

Hvor er det skønt at læse, at du er glad for både centeret, maskinerne, rengøringen og personalet. Det er alle ting vi bestræber os efter skal være helt i top, så det er dejligt at du også oplever dette 😊

Jeg vil ønske dig en dejlig weekend.

Liv / PureGym

Super hyggelig atmosfære

Super hyggelig atmosfære. God rengørings standard, fantastiske instruktører og maskiner, der bare fungerer.

28. januar 2024

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at læse at du er glad for atmosfæren i centeret og at centeret og vores instruktører lever op til dine forventninger! Det er vi glade for🙌

Du må have en dejlig dag
Amalie / PureGym

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv