Fint, og rent center med nyere og velfungerende maskiner. De ansatte er oftest smilende og imødekommende. Jeg ville give en stjerne mere, hvis hold udbuddet var større. Der er meget få hold, selv om d... Vis mer
Beskidt, klistret, triste omgivelser og virkelig proppet. Ja, det billigt, men Puregym i Tilst var simpelthen for tarvelig et sted😒 Ikke 2kr værd
Godt sted med gode maskiner til cardio og styrketræning og venligt personale . Dog halter udluftningen nogen gange men borset fra det er jeg godt tilfreds med det jeg bruger det til.
Generelt et godt og rent center med gode moderne maskiner. En dag var min yndlingsmaskine i stykker. Jeg nævnte det i receptionen, og den blev hurtigt repareret.
Danmark
Har svart på 99 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Beskidt, klistret, triste omgivelser og virkelig proppet.

Svar fra PureGym Danmark
Lorte sted virkelig respektløs for de folk der er der og behandlingen er bare super dårlig ikke iorden. 😡

Svar fra PureGym Danmark
Fordi det hele bare svinger & så fordi chefen Ida forstør & styre det center til UG 😊

Svar fra PureGym Danmark
Fine lokaler, godt utstyr, hyggelig betjening.

Svar fra PureGym Danmark
Jeg har påtalt overfor centerlederen i Kokkedal at det er upassende at han snakker personalesager i mobilen når han går rundt i centeret. Det er en overtrædelse af GDPR.

Svar fra PureGym Danmark
Komplekst betalingssetup for unge. Ved udebleven betaling stoppes adgangen, men ikke kontigentet. Rykkergebyr kan jeg forstå, men ikke at adgangen stoppes, når kontigentet fortsætter.

Svar fra PureGym Danmark
Puregym har altid været godt. Men Puregym har fået nye maskiner som er virkelig dårlige og ikke praktiske. De er ikke ligesom normale andre maskiner.
#Not a fan.

Svar fra PureGym Danmark
Godt sted med gode maskiner til cardio og styrketræning og venligt personale .

Svar fra PureGym Danmark
Veldig bra senter. Ok pris på ukepass. God stemning, rent og pent. Hyggelig personale og bra utstyr!

Svar fra PureGym Danmark
Især i den tidlige morgenstund er det et godt sted. Maskinerne er mangfoldig og inviterende.

Svar fra PureGym Danmark
FOR DEM SOM HUSKER DET GAMLE LYONGADE FITNESS CENTER - I ER DE ÆGTE !

Super fint altsammen
5 stjerner 👏🌺🌺

Svar fra PureGym Danmark
Det er svært at man opsige medlemskabet online. De har mange forhindringer.

Svar fra PureGym Danmark
godt og lyst center gode maskiner venligt personale

Svar fra PureGym Danmark
Rent og pænt. Gode maskiner.
Venlig personale.
Badet er også fint

Svar fra PureGym Danmark
Super hyggelig atmosfære. God rengørings standard, fantastiske instruktører og maskiner, der bare fungerer.