Banner for Purebob

Purebob Anmeldelser

1 463

4,7

Nadat we onze bestelling geplaatst hadden, ging alles heel snel. De volgende morgen werd onze hond haar eten geleverd met de nodige instructies erbij. We zijn nu 1 dag verder maar wonder boven wonder,... Vis mer

Super goede service, vlot bereikbaar en ze denken echt mee! Mijn zeer kieskeurige en zeer allergische Tibetaanse terriër Penny heeft het proefpakket zalm met heel veel smaak opgegeten. Nog wat extra i... Vis mer

Supersnelle levering .Gisterenavond besteld en vandaag al in mijn brievenbus. Pure Bob houd via Whatsapp contact zodat je op ieder moment weet waar de bestelling zich bevind. Dit is echt super! Wat be... Vis mer

Enestående

1k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

(1 463)

1 079 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Dubbeldik tevreden

Goede klantenservice.
Snelle reactie en duidelijk antwoord op een paar vragen die ik had.

Ik heb een kieskeurige eetster, tot nu toe bevalt het voer haar heel goed.

Qua bezorging iets minder enthousiast. Fout ligt niet bij PureBob maar bij het postorderbedrijf.

6. juli 2026

Het gebit van mijn Boomer knapt…

Het gebit van mijn Boomer knapt langzaam op.
Je ziet de achterste kiezen schoner worden.
Mijn Boomer stinkt niet uit haar bekje en de rest van haar gebit ziet er ook nog goed uit!
Gelukkig neemt ze haar eten wel met het poeder,maar ik moet er wel iets lekkers bij in doen.

Het eten is perfect

Het eten is heel goed verzorgd
Mijn hondje een dwerg teckel is een heel moeilijke eter hoeveel merken heb ik wel nie geprobeerd en nu heeft ze pure bob en dit eet ze wel graag dus prima voer voor kieskeurige honden ook andere hoor ben blij dat ik het geprobeerd heb top

9. juli 2026

Proefpakket zeer snel geleverd

Proefpakket zeer snel geleverd, was wel wat aan de kleine kant :-)! Nijo (dwergteckel) was meteen fan van de Purebob-voeding! Ik neem normaal Hills maar ga nu afwisselen met Purebob-voeding. Voorlopig dus heel tevreden!

Persoonlijke opvolging

Persoonlijke opvolging, snelle levering. Angel onze Franse bulldog was heel nieuwsgierig toen ik haar proefpakket opende. Ik heb haar eten in haar eetbak gedaan en ze heeft het onmiddellijk allemaal opgegeten.🥰

8. juli 2026

Bestelling tijdig geleverd

Last minute geinformeerd om een uitgestelde bestelling toch nog uit te leveren...geen probleem.. de levering arriveerde nog netjes op tijd , dankjewel!

13. juli 2026

Geen garantie bij niet bevallen na 60 dagen

Ik heb al een paar keer app gestuurd en aantal mails naar diverse mail adressen maar kom niet meer in contact. Ik had een bestelling ontvangen voor heupen en gewrichten. Ze geven aan dat ze een leveringsgarantie hebben. Nu heb ik trouwe 60 dagen mijn retriever een supplement gegeven en het heeft niets geholpen, dus heb mail gestuurd en app gestuurd maar geen reactie tot opvolging hierop.

13. juli 2026

So far, so good

Op dit moment kan ik enkel oordelen over het bestel- en leveringsproces : perfect.
Daarnet voor de eerste keer aan Peanut gegeven en ze vindt het lekker.
Binnen enkele weken kom ik met een update of de jeuk en het likken verminderde.

Goedgekeurd door Faye, ALD

Deze morgen eerste portie gegeven aan Faye, Australian labradoodle van 4 jaar. In 1-2-3 was alles op, andere brokjes blijven dikwijls 3 dagen staan. ‘s avonds krijgt ze wel dego meat, vers vlees (diepgevroren) met groenten, wat ook vlot wordt opgegeten.
De brokjes zien er zeer smakelijk uit en ruiken heerlijk.

9. juli 2026