Det går ikkje an å avmelde seg 😡

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Det går ikkje an å avmelde seg 😡
Blir frustrert!

Svar fra Pupvote
Kjempesøt og morsom side. Her kan man scrolle seg gjennom mange søte kjæledyr. Fint tidsfordriv, og gøy å kunne få inn stemmer på sine egne kjæledyr. Tommel opp og fem stjerner!

Svar fra Pupvote
En kjekk og grei måte å få promotert dyrene på. Og så får en litt show-følelse da det ikke er noen utstillinger i disse corvid 19-tider. At premien da går til å hjelpe noen som virkelig trenger den gjør at en synes det er ekstra kjekt å følge med på siden deres.

Svar fra Pupvote
Fantastisk tiltak for å donere penger til dyreorganisasjoner

Svar fra Pupvote
Morsomt dette her med så mange nydelige katter og hunder å se bilder av.Spennende også å følge stemmene egne dyr får også.Også er det supert at dyr som ikke har det bra får penger til mat og forhåpentligvis blir sjekket hos veterinær osv....Det jeg ikke helt skjønner er om f eks mitt eller andres dyr, blir vinneren av kr 4500 som jeg skjønner er første plass her,vil det si at dyret som blir vinner får disse pengene eller går pengene til dyr i nød.??jeg har ikke funnet ut av dette og håper du kan svare meg.Uansett så er dette morsomt å være med på!!Hilsen Vilde

Svar fra Pupvote
Jeg synes pupvote er en superfin konkurranse for våre kjæledyr❤️
Jeg liker veldig godt å se på alle de fine dyrene som er på pupvote ❤️😊
Og jeg liker veldig godt å se hvor mange som liker kattene mine 🥰 og jeg håper at mange flere vil stemme på mine katter ❤️🥰. Pupvote har en fin mulighet å synes jeg og det er at man kan kjøpe stemmer samtidig som man da donerer måltider til dyr i nød.
Så pupvote er veldig bra synes jeg.
Å hjelpe dyr samtidig som å stemme er en veldig snill og god gjerning å gjøre. Tenk så mange stakkars dyr som trenger sårt hjelp, og der bidrar pupvote til å hjelpe noe jeg synes er veldig bra tiltak.
Jeg er veldig glad for at jeg deltar i pupvote. Det er den beste konkurransen for kjæledyr je noensinne har sett 😊
Jeg håper flere vil gi stemmer til mine katter 😊 og jeg stemmer selvfølgelig på andre dyr jeg syns er søte❤️
Jeg kan ikke si noe annet enn at pupvote er Best 😊👍🏻👍🏻
Jeg har bare positive erfaringer med pupvote 😊 så koselig å kunne få kommentarer på sine kjæledyr og så koselig å lese dem😊 det varmer meg å se at mange liker dyrene mine❤️ Og så er det koselig å se så mange søte katter❤️ Jeg fikk ikke lagt til bilde av mine katter, men dem kan sees på pupvote sin side 😊❤️
Vennlig hilsen Karen Louise

Svar fra Pupvote
Gøy å være med.på. koselig å se alle flotte kjæledyr . Og vise frem sitt eget

Svar fra Pupvote
Moro og være med på, elsker og vise frem mine fantastiske små voffeloffaer, så ypperlig for min del ihverrfall.
Så er det jo helt klart litt ekstra stas og få tilbakemeldinger på hvor fine voffeloffaer jeg har, det varmer jo en hver dyre eiers hjerte 💜💙❤️💜💙❤️💜💙❤️💜💙❤️

Svar fra Pupvote
Et supert tiltak for å få vist fram våre kjære 4-bente😊 flotte premier og det er andre året jeg er med. Det eneste er at jeg ikke klarte å få til å bli med på instagram, klarte ikke å få lastet opp bilde, ellers bare positivt😊