Fantastisk uge
Fantastisk uge!
Min datter havde en helt fantastisk uge og kom hver dag glad (og også lidt træt) hjem.
Hun har virkelig hygget sig med både børn og skønne voksne ❤️
Jeg kan kun anbefale dette til andre også 😍
Pulsskolen er en idrætsuge for alle børn fra 1.-9. klasse, der foregår i skolernes sommerferie. På Pulsskolen prøver dit barn minimum 9 forskellige sjove idrætsaktiviteter og får en masse sjove oplevelser sammen med alderssvarende børn.
Mågevej 2B, 3400, Hillerød, Danmark
Fantastisk uge!
Hun har virkelig hygget sig med både børn og skønne voksne ❤️
Jeg kan kun anbefale dette til andre også 😍
Godt med forskellige idrætsformer
Det var sjovt.
Søde holdkammerater og søde instruktører.
Vores børn var virkelige vilde med Pulsskolen i Struer. De havde de sejeste trænere og glædede sig hver dag til at prøve noget forskelligt. Fedt med sådan en aktivitet, hvor de kan prøve så mange forskellige sportsgrene.
Fantastisk energi!
Min datter har været med 2 år nu og vil blive ved indtil I smider hende ud fordi hun er for gammel😁 Elsker den energi instruktørerne lægger i det og børnene får så mange oplevelser med bekendte og nye mennesker.
Fantastisk! Intet medmindre.
Topmotiveret instruktører hele vejen igennem.
Jeg havde en meget glad pige fra start til slut.
Hun glæder sig allerede til næste år
Glade og imødekommende instruktører, der gjorde det nemt at finde venner også for dem, der ikke kendte nogen i forvejen. Sjove og nye aktiviteter! Virkelig god oplevelse. Bedste “sommerferie-skole” vi har prøvet!
Min datter på 7 år kom meget glad hjem hver dag. Hun havde en fantastisk uge. Hun følte sig tryg ved instruktørerne og brændte en masse krudt af.
Er fantastisk uge for vores aktive søn. Trænerne var top-motiverede og evnede at lave et super program, trods et massivt regnvejr fyldte hele ugen . Vore søn og kammerat har meddelt at det vil de rigtig gerne med til igen næste år 👍
Sendte min datter på 10 en uge på pulsskole. Hun var så glad og træt hver dag hun blev hentet. Fik prøvet en masse sportsgrene, fik nye venner og ikke mindst søde og engagerede instruktører.
Da vi kom hjem efter sidste dag var det første hun sagde : jeg vil gerne tilmeldes næste år !
De havde en super god oplevelse, og de var meget aktive.
Fantastisk dejlig uge for vores datter på 6,5
Astrid på 12 år havde en fantastisk uge med sjove oplevelser med skønne trænere og andre børn/unge.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.