Het was een goed en fijn gesprek waar men mij vanuit een professionele zienswijze mij duidelijk kon teruggeven wat onderzocht moest worden n.a.v. wat ik vertelde over mijn psychische klachten. Door... Vis mer
Se hva andre synes
Er is me gevraagd een review te geven maar ik heb alleen nog maar een tel. Intake van een kwartier gehad. Er werd niets uitgelegd of voorgesteld, ze ging direct haar vragenlijstje af. Daardoor... Vis mer
Om een intakegesprek met psycholoog te krijgen werd ik gebeld door psyned. Was een fijn gesprek. Lisa ging op zoek naar psycholoog die kennis heeft van NAH. Dat lukte. Op redelijk korte termij... Vis mer
Prima ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel. Heb zelf moeite met de ‘beoordeelcultuur’; alles moet maar beoordeeld worden, terwijl ik juist minder wil oordelen en daardoor niet graag dit soort... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Het is niet makkelijk om de juiste hulp te vinden bij je specifieke klacht of probleem. Welke psycholoog en welke therapievorm is het best voor jouw situatie? Wanneer wordt therapie wel of niet vergoed? Bij Psychologen Nederland helpen we je met al deze vragen. Plan nu je vrijblijvende adviesgesprek in!
Kontaktopplysninger
Maassluisstraat 2, 1062 GD, Amsterdam, Nederland
- 085 - 401 47 20
- beoordeling@psyned.nl
- psyned.nl
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Intake gesprek PsyNed
Ontzettend goede eerste indruk van Psyned. Ik kon op de dag zelf nog terecht voor een telefonisch intake gesprek, waarbij de beller heel erg begripvol was. Ze was echt bezig met mij, goede doortastende vragen en kon meteen met een suggestie komen waar ik terecht kon.
Nemen de tijd voor je en luisteren naar…
Nemen de tijd voor je en luisteren naar je verhaal.
Dankjewel!!
Heb telefonisch goed mijn verhaal kunnen doen.
Vandaag mijn intake gehad en kan niet anders dan zeggen, op basis van het eerste gesprek, dat Psyned voor mij een uitstekende match heeft gevonden om mij te helpen met de problemen waar ik tegenaan loop.
Dankjewel!
Bijzonder fijne telefonisch intake…
Bijzonder fijn telefonisch intake gesprek, afspraak was snel gemaakt. Bij nader inzien toch afspraak moeten verzetten en ook dat ging heel soepel.
Ik ben goed tespreken ik ben en was bij…
Ik ben goed tespreken ik ben en was bij Christian hennigsen en die heeft er nu voor gezorgd dat ik nu in emdr traject kom en ben goed tespreken over psyned
Er werd goed ingegaan op onze vraag
Er werd goed ingegaan op onze vraag. Daarna een afspraak gemaakt bij een passend persoon. Het gesprek was vriendelijk en open.
Deskundig
Vriendelijk, deskundig advies en zeer behulpzaam.
Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Zeer vriendelijk te woord gestaan.
Prettig onderhoud
Prettig onderhoud. Gevoel dat er echt naar je geluisterd wordt.
Luisterde goed naar de problemen en…
Luisterde goed naar de problemen en vroeg door om de richting van de oplossing te kunnen zoeken.
Duidelijk en professioneel
Duidelijk en professioneel
Super!
Aardig, duidelijk, meelevend, meedenkend en begripvol!
Zeer vriendelijke medewerker.
Zeer vriendelijke medewerker.
Zocht een passende psycholoog op korte termijn.
Binnen twee weken een afspraak.
Duidelijk, prettige kennismaking.
Er wordt mooi op tijd gebeld zoals besproken.
prettig persoon om mee te spreken, duidelijke vraagstelling, prettig alom.
Er werd goed geluisterd
Luisterend oor
Luisterend oor , behulpzaam , vriendelijk
Luisterend horen
De wijze van introductie, het contact zelf, de wijze van vragenstellen, en het luisteren was meer dan prima en prettig!
Positief en persoonlijk intake contact…
Positief en persoonlijk intake contact voor het maken van een eerste afspraak met een psycholoog.
Vriendelijke Vrouw die ik had
Ze luisterde echt naar wat ik zei, en liet me uitpraten. Was vriendelijk en ging goed kijken wat het beste voor me was :)
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.