PsiBufetAnmeldelser

3 401
TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi p... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Psi bufet poznałam przez polecenie. Mój piesek to niejadek trudno jej dać coś co zjada z chęcią. Na ten moment uczymy się jeszcze bufetu ale na ten moment bardzo pozytywnie oceniam zarówno proces usta... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Moj pies jest na etapie testowania, jak do tej pory wszystko szybko znika z miski i jeszcze sie ogląda za dokładką. Byc moze musiałabym zwiększyć kaloryczność jedzenia. Jestem bardzo zadowolona, jedze... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Dyrefôrbutikk
  2. Matlevering
  3. Dyrebutikk
  4. Dyreutstyr

Skrevet av virksomheten

Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3 401)

1 087 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jedzenie znika w mgnieniu oka

Jedzenie znika w mgnieniu oka, pies nie wykazuje oznak alergii ani problemów żołądkowych, 33kg zwierza, porcja dzienna 0,5kg karmy PB + sucha, nie tyje, nie chudnie. Pół roku bez problemu. Dostawa w nocy, rano zawsze zmrożone jedzenie, dobrze zabezpieczone.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zamówienie dla naszego łaciatka Mailo…

Zamówienie dla naszego łaciatka Mailo zawsze przychodzi terminowo. Wszystko jest zapakowane należycie w taki sposób, by nic nie uległo zepsuciu. Firma dba o renomę z pożytkiem dla konsumenta:) Przykładem jest dodatkowe zabezpieczenie żywności w postaci dodatkowych pojemników z lodem. Jerst ciepło, więc to zrozumiałe... Mała rzecz a cieszy:)

Recenzja jedzenia

Mój piesek totalnie uwielbia wasze jedzenie. Widać, że niesamowicie mu smakuje miska znika dosłownie w chwilę, a po jedzeniu czuje się super i ma pełno energii. Jak tylko widzi, że szykuję mu posiłek, to dosłownie skacze po ścianach z ekscytacji. Nigdy wcześniej aż tak nie czekał na jedzenie. I naprawdę widać ogromną różnicę w porównaniu do zwykłej suchej sklepowej karmy zarówno po jego zachowaniu, energii, jak i samym apetycie :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Moje doświadczenie z PsiBufet było…

Moje doświadczenie z PsiBufet było bardzo pozytywne. Firma świetnie dba o jakość posiłków i wygodę klientów — zamówienia są zawsze dobrze zapakowane i dostarczane na czas. Duży plus za skład karmy i podejście do zdrowego żywienia psów. Widać też, że firma naprawdę dba o klienta i szybko reaguje na pytania czy problemy.

Jedzenie bardzo smakuje…

Jedzenie bardzo smakuje pieskowi,skończyły się również problemy żołądkowe,odkąd korzystamy z Psiego Bufetu Tofik ani razu nie miał rewolucji żołądkowych a wcześniej były one bardzo częste i męczyły pieska

Karma jest bardzo dobra

Karma jest bardzo dobra, świeża, pachnąca...aż przyjemnie podawać ja psiakowi. Nasza Lusia ma refluks i wydaje się, ze po tej karmie objawy znacząco się zmniejszyły. Czego nam brakuje - opcji wyjazdowej np. w słoiczkach. Trudno dowieźć 1200 km na 7 dni wakacji karmę w odpowiedniej temperaturze. Co byśmy zmieniły - pudełka, w których przychodzi karma - aż szkoda ich wyrzucać. Fajnie gdyby PB je odbierał i były one wielorazowego użytku.

Świetna jakość

Mila ma 14 i dwa zapalenia trzustki za sobą, w jej przypadku jakość karmy ma krytyczne znaczenie. Tutaj nie ma się do czego przyczepić. Psinka jest zdrowa aktywna i zadowolona 😀

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bardzo polecam karmę psi bufet

Bardzo polecam karmę psi bufet. Karma bardzo Ale niestety jest mało smaków i po pół roku się nudzę psu. Sugeruję aby Firma zmieniała jakieś dodatki do jedzenia np. jeżeli jest kurczak to ziemniaki bataty za pół roku Groszek i marchewkę. Jeden minus który mogę dać to cena

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Posiłki są smaczne ale mam zastrzeżenia do ostatnia dostawy…

Posiłki są smaczne ale ostatnia dostawa była lekko rozmrożona, tzn. Saszetki będące na spodzie paczki były rozmrożone.
Szkoda, że nie dajecie Państwo lodu na spód paczki; wierzchnie saszetki były ok.
Paczka była dostarczona rano ok. g. 9.00 więc nie przeleżała gdzieś w dostawie.
Proszę pomyśleć bo idzie lato.

27. mai 2026
Logoen til PsiBufet

Svar fra PsiBufet

Dziękujemy za opinię.
Cieszymy się, ze posiłki przypadły Twojemu pieskowi do gustu 💛
Bardzo nam przykro z powodu problemów z dostawą naszych posiłków jakich doświadczyliście. Dokładamy wszelkich starań, aby paczki były dostarczane do klientów na czas i w odpowiednim standardzie.
Posiłki PsiBufet są zabezpieczone tak, aby w czasie 50h pozostały zamrożone. Zdarza się jednak, że z różnych przyczyn zawartość naszych przesyłek zdąży się rozmrozić podczas dostawy. W takiej sytuacji zawsze zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami, abyśmy mogli wszystko sprawdzić, udzielić wskazówek oraz zaproponować rozwiązanie danej sytuacji. Zapewniamy, że do każdego klienta podchodzimy indywidualnie.
Bardzo się cieszymy, że udało nam się z Tobą skontaktować. 💌
Pozdrawiam
Ekipa PsiBufet 🐾

Zmywarka

Luna wyczekuje każdego posiłku, co w jej przypadku nie było wcześniej takie oczywiste. Po jedzeniu miska jest czysta jakby wyszła ze zmywarki 😁

28. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv