Grymma produkter och snabb leverans. Är sjukt nöjd och eran telefon laddare till bil måste jag säga är helt världsklass bäst jag någonsin har provat sen att man fick en extra reklam reg skylt gjorde h... Vis mer
Allting var suveränt, lätt och enkelt och snabb support. Beställde en aux-bluetooth sändare som strulade lite och skickade ett Mail, och fick snabbt ett svar och en ny skickad. Snabb leverans också!... Vis mer
Beställde ett alcantara skal till min mobil samt glas rengöring med avrinning. Super nöjd med skalet, snyggt och grym kvalitet. Har dock inte hunnit testa glas rengöringen än, men har stora förväntnin... Vis mer
Snabb leverans. Jag hade en fråga och fick snabb hjälp inom 1 dygn med både video och skriftliga instruktioner. Mycket trevligt bemötande.
Har ikke svart på negative anmeldelser
Väldigt snabb leverans
Funkar klockrent
Funkar klockrent, kopplar upp sig på min androidtelefon bluxtsnabbt, har en i varje hobbybil
Jag undrar om detta företag är en…
Jag undrar om detta företag är en bluff. Haft problem med dem angående min retur, Jag har skickat tillbaka varorna men dem meddelar inte Klarna att dem mottagit returen.
Nu har jag både betalat frakten och fakturan ligger kvar hos Klarna då företaget inte anmält returen.

Svar fra Odiffat
Köpte en bt sändare som bara spelar…
Köpte en bt sändare som bara spelar musik på ena högtalaren i bilen!
Dålig kundtjänst
Dels tog det lång tid att få hem produkten man köpt, när man väl fått hem produkten så var den defekt men det värsta är att man får skicka mail fram och tillbaka en massor med gånger efter att man försökt reklamera trots att man bifogat all underlag som visar att produkten är defekt. Nu har man väntat på svar i 3 dygn utan resultat och har skickat flera mail för att påminna om mitt ärende. Kommer nog aldrig att handla från detta bolaget igen efter så dåligt bemötande. Rekommenderas verkligen inte.
Snabb leverans och Calle o Felix är…
Snabb leverans och Calle o Felix är riktiga kungar
Kom fram snabbt :)
Snabb leverans och bra grejer
Super service
Kan verkligen rekommendera! :)
Jag fick fel vara i min beställning och…
Jag fick fel vara i min beställning och inget svar så jag är inte nöjd.
Svinbra produkt och snabb leverans
Fick med extra grejer
Toppen service
Snabb leverans, riktigt schysst att man fick med 2 torkdukar gratis med skickat, grym service!
Snabb leverans och bra pris😃😃