Pronto Wonen - Tilburg Anmeldelser

Bytt filial

Aabe-straat 41, 5021 AV Tilburg, Noord-Brabant, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vanmorgen weer hartelijk ontvangen in Tilburg. Robert begreep meteen welke meubels wij zochten en wat bij ons past. Geen verkooppraatjes, gewoon eerlijk advies. Gewoon een eerlijke prijs. Wij zij... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2 augustus 2026 was de dag dat wij Leo de interieurspecialist van Pronto in Tilburg mochten ontmoeten en wat was dit een aangename ontmoeting! Leo bleek een expert te zijn in het perfect samenstellen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben geholpen door verkoper Yaniek en ben enorm tevreden daar waar het gaat over klantvriendelijkheid en meedenken. Echt top service. Ik kom zeer zeker terug in deze winkel.

Informasjon om virksomheten

1. Husholdningsbutikk
  2. Interiørbutikk
  3. Møbeltilbehør
  4. Møbelbutikk
  5. Sofabutikk

Om Pronto Wonen - Tilburg

Skrevet av virksomheten

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.

✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.

✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.

✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!

✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

784 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Eindelijk geslaagd!

We zijn vandaag bij Pronto geweest en we hebben eindelijk onze perfecte eetkamerstoelen gevonden! Na een lange zoektocht in allerlei winkels was dit dé plek waar we zijn geslaagd. Het personeel was ontzettend vriendelijk, dachten echt met ons mee en hielpen ons bij het samenstellen van de stoel en het uitzoeken van de stoffen. We kregen zelfs een kopje koffie aangeboden terwijl we rustig alles af konden wegen. Echt topservice en we zijn superblij met onze aankoop. Een echte aanrader!"

19. april 2026

Beste mevr. Habraken

Eetkamerstoel zelf samenstellen

We werden goed ontvangen door Leo. Hij hielp ons met het zoeken naar eetkamerstoelen waar we al heel lang naar het zoeken waren. We kwamen uit bij een stoel die je helemaal kon samenstellen volgens je eigen wensen. Helemaal top. Hij adviseerde ons goed en zorgde voor een heerlijk kopje koffie erbij. Heel relaxt en fijn de stoel kunnen samenstellen en kunnen onderhandelen. De winkel is overigens mooi ingericht. Sfeervol en compleet.

19. april 2026

Beste Geert,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij zien u graag nog eens terug in onze winkel. Fijn dat u geslaagd bent.
We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Bezoek Pronto Tilburg, bij Yaniek

We werden hartelijk verwelkomd door Yaniek, kwamen met een doel, werden goed begrepen en al snel tot de conclusie gekomen dat het een slaapbank werd. Luisterde naar het feit dat er een bepaald budget was, en daar is ze prima onder gebleven. Kortom een hele fijne en gezellige service! Yaniek BEDANKT!

16. april 2026

Beste mevrouw Struys,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat u zo fijn bent geholpen door Yaniek.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goed geholpen aan onze droombank!

We zijn langsgeweest bij Pronto Wonen in Tilburg, waar wij goed zijn geholpen door Jan. Dankzij Jan hebben wij de perfecte bank gevonden welke goed aansluit bij onze wensen. De open eindjes zijn goed doorgenomen met Jan die ons goed begeleiden in de vele keuzes.
De service is erg goed en je er valt genoeg te zien in de winkel, zonder dat het druk oogt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top winkel met goed en vriendelijk…

Top winkel met goed en vriendelijk personeel blij met onze aankopen

Beste Ivo,

Fijne ervaring

Fijne ervaring. Prettige verkoopster en rustig de tijd voor ons nam en mee dacht in onze wensen!

4. april 2026

Beste mevrouw Eekhof,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Wij zien u graag terug in onze winkel.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen met onze nieuwe bank door…

Goed geholpen met onze nieuwe bank door Yanick.

4. april 2026

Beste meneer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.
Wij zien u graag nog ens terug in onze winkel.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij zijn gezellig geholpen door Jan…

Wij zijn gezellig geholpen door Jan leijs. Hij nam ruimschoots de tijd om ons te helpen bij het uitzoeken van een hoekbank en een stoel. Vriendelijke man en behulpzaam. Gerard en Gerry

27. mars 2026

Beste heren,

Hartelijk bedankt voor jullie positieve review.
Fijn dat Jan zo goed heeft geholpen.
Wij zien jullie graag nog eens terug in onze winkel.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ben fantastisch geholpen door Robert !!!

27. mars 2026

Beste Consumer,

Hartelijk bedankt voor uw vijf sterren review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie bank en vriendelijke medewerkers

Mooie ruime winkel, we hebben lekker de tijd kunnen nemen om een bank uit te zoeken en zijn goed geholpen door Jan bij de aankoop van onze nieuwe bank. Er werd goed tijd genomen voor onze vragen en er werd goed meegedacht in wat voor stof/kleur het beste past bij onze wensen.
7 jaar terug een viertal stoelen aangeschaft en hier zijn we nog steeds heel blij mee. We kijken erg uit naar de komst van onze mooie nieuwe bank!

Beste mevrouw Dijs,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u zo goed geholpen bent, alvast heel veel plezier met uw nieuwe bank!
We zien u graag nog eens terug in de winkel.

Pronto Wonen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We waren opzoek naar een nieuwe bank en…

We waren opzoek naar een nieuwe bank en werden al snel aangesproken of we hulp nodig hadden. Hierbij zijn we goed geholpen en alles is duidelijk uitgelegd. Ook met het ophalen van de bank ivm bevallen, mocht het langer in het magazijn blijven staan wat voor ons een fijn idee was. Hij heeft ons goed geholpen in wat het beste was qua maten en daar zijn eerlijke mening over gegeven. Dat is altijd fijn.
Nu we de bank binnen hebben zijn we er heel blij mee!

4. januar 2026

Beste Paulien,

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Fijn dat u zo goed geholpen bent in onze winkel.
We zien u graag nog eens terug!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Superblij met de hulp bij alle keuzes

We zijn erg fijn geholpen. We wisten ongeveer wel wat we wilden maar dan komt er toch nog veel op je af wat betreft keuzes.
Onze bank is nu zo samengesteld met behulp van Robert dat we helemaal tevreden zijn!!

1. mars 2026

Beste Bianca,

Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren review.
Fijn dat Robert u zo fijn geholpen heeft.

We zien u graag nog een terug in onze winkel.

pronto wonen Tilburg

De zoveelste keer

We waren voor de zoveelste keer bij Pronto wonen in Tilburg. We kwamen voor het dressoir wat we nog op ons lijstje hadden staan voor ons interieur.
We hadden hem snel gevonden.
Een (nieuwe) jongen heeft ons geholpen, hij kende het computer systeem nog niet helemaal en vroeg hulp aan collega en kon weer verder en het was snel geregeld. Nu afwachten wanneer we het dressoir bezorgd krijgen. Zal niet lang duren want hij was op voorraad

1. mars 2026

Beste Els.

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
We wensen u alvast veel plezier met het nieuwe dressoir.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Relaxt en zeer vriendelijk geholpen

Ben 1 keer geweest om te orienteren.
Ben geholpen door Jan.Hij gaf heel goed advies en dacht ook mee van hoe en wat je het beste kon kopen voor een kleine ruimte.
Na rond gekeken te hebben in andere winkels toch weer hier terug gekomen
Nu geholpen door Marijn.ook van hem weer heel goed uitleg en advies gekregen.
Heb hier mijn bank besteld.Alles ging heel relaxt .Raad deze winkel zeker aan

25. februar 2026

Beste Thea,

Hartelijk bedankt voor de 5 sterren review.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Mooie spullen maar niet goedkoop

Wel geslaagd voor nieuwe spullen maar geen sympatieke verkoopster. Wel diegene aan de kassa die mee afgerekend heeft en de mannen waren met het kopen van mijn meubels de keer daarvoor ook zeer behulpzaam

26. januar 2026

Beste mevrouw Copehorst,

Hartelijk bedankt dat u de tiojd heeft gemnomen een review te schrijven.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij komen graag bij Pronto in Tilburg.

Wij komen graag bij Pronto in Tilburg.
Vaak voor de leuke en betaalbare accessoires.
Deze keer zijn we gaan kijken voor een nieuwe bank en los fauteuiltje.
We werden aangesproken door Robert , die gelijk door had op welke problemen wij stuitten.
Namelijk hebben wij een korte zit nodig. En dan is de keus vaak beperkt.
Robert heeft ons zo goed wegwijs gemaakt dat we dezelfde middag al geslaagd zijn voor een tweezitter en een relaxfauteuil . Goed kleuradvies ,goede uitleg qua stoffen . Kortom een prettige vriendelijke behandeling .
Hiervoor dank!
Henny en Annne-Marie uit Waalwijk

15. februar 2026

Svar fra Pronto Wonen - Tilburg

Beste Henny en Anne-Marie Bedankt voor jullie positieve review die jullie geplaatst hebben, super fijn om te horen dat jullie zijn geslaagd! We zien jullie graag terug in onze winkel!
MVG Pronto Tilburg

Heldere uitleg

Robert heeft ons geholpen bij het bestellen van een hoekbank en relax stoel met heldere uitleg wat wel en wat niet mogelijk is. Ook de levering en het meenemen van oude spullen is top geregeld

31. januar 2026

Beste meneer Jansen,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima uitleg over producten en…

Prima uitleg over producten en servicevoorwaarden.

Aardige verkopers.

31. januar 2026

Beste meneer/mevrouw Van Rijswijk,

^Bente

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Marijn heeft ons fantastisch geholpen

Marijn heeft ons geholpen . Hij was heel vriendelijk en geduldig. Hij legde alles heel goed uit wat de verschillen van de stoelen waren en welke opties er waren. Hij was niet opdringerig en gaf ons alle tijd om alles te overdenken. Een hele fijne man!
Toen we een uurtje later terug kwamen omdat we nog vragen hadden nam hij daar weer alle tijd voor tot we tevreden waren . Dat gaf de doorslag om tot de koop over te gaan. We hadden er alle vertrouwen in
Jan en Yvonne Van Son uit Waalwijk

30. januar 2026

Svar fra Pronto Wonen - Tilburg

Beste meneer en mevrouw van Son,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat u zo goed geholpen bent.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie meubels die vervolgens op de…

Mooie meubels die vervolgens op de afgesproken dag werden bezorgd! Vriendelijke en behulpzaam personeel. Wij gaan zeker nog een keer shoppen in jullie winkel.

24. januar 2026

Beste meneer Kempink,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review.
Fijn dat u zo goed geholpen bent.

Pronto Wonen Tilburg

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv