Goed geholpen door de klantenservice en…
Goed geholpen door de klantenservice en ik zou hier zeker vaker bestellen
PromoXL is de webshop voor al je promotionele artikelen en relatiegeschenken. Of je nu op zoek bent naar een bedrukte pen, rugzak, notitieboekje, voetbal of werkkleding met je logo of bedrijfsnaam? Met meer dan 10.000 artikelen staan we dagelijks voor je klaar om van jouw promotie een succes te maken. Daar worden we blij van!
Ambachtweg 75, 5731AE, Mierlo, Nederland
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed geholpen door de klantenservice en ik zou hier zeker vaker bestellen
Een bestelling geplaatst voor koffers, waarop mij verteld werd dat deze in de eerste week van dec geleverd zouden worden, niet gebeurt dus zelf gebeld over stand van zaken: het wordt vrijdag dus een extra week erbij. Dus vrijdag weer gebeld en toen werd er klakkeloos gezegd dat het maandag werd! Zo enorm belachelijke klantenservice, mijn verhaal 4x uitgelegd aan verschillende mensen. Reden: het is erg druk en het ligt allemaal aan SuitSuit en niet aan ons. Totaal zinloos! Ze tonen nul initiatief wb de vertraging. Wat een blunder, ik bestel hier nooit weer! Heb dit nog nooit meegemaakt.
Complimenten voor Casper en Tom die me goed geholpen hebben!
Had een krappe deadline, maar voor PromoXL is dat geen probleem.
Ben erg blij met de ontvangen producten en ga hier zeker vaker bestellen.
Fijne ervaring!
Denken goed met je mee.
Ook met een deadline die er aan zat te komen hebben ze me goed geholpen met het vinden van een juist product dat aansloot op mijn wensen én ook nog voor mijn deadline binnen was.
Al met al, top.
Prettige klantenservice, denken goed met je mee en een breed scala aan producten. Snelle service en nette prijzen.
Complimenten voor de betrokkenheid en service! We hebben custom made caps besteld en er was duidelijke communicatie en veel bereidheid tot onze diverse verzoeken tot aanpassing van het ontwerp. Er werd goed meegedacht om tot een super mooi resultaat te komen. We zijn dan ook erg blij met de ontvangen caps en komen zeker terug!
Op 28 mei heb ik om 08.55 een bestelling geplaatst met 5 werkdagen levertijd. Vandaag bel ik zelf na voor een track and trace en hoor dat de bestelling op 10 juni geleverd wordt, zonder enige verdere info (tien werkdagen) later dus. Je kunt niet bouwen op hun beloofde levertijden of communicatie. Relatiegeschenken bestel ik niet meer hier!
Heel prettig contact gehad met de klantenservice. Ze hebben goed meegedacht om ons logo zo mooi mogelijk op de kelnersmessen te kunnen bedrukken. Resultaat ziet er top uit! Hier kom ik zeker weer terug wanneer ik weer artikelen met opdruk wil bestellen!
Denken goed mee in oplossingen. Mijn eerste wens was oo basis van wat ik zelf bedacht had. Ze dachten hierover goed mee en producten werden correct en snel geleverd.
Een webshop die erin slaagt om bedrukte artikelen met logo snel te leveren in combinatie met een persoonlijke en vriendelijke aanpak!
We hebben snijplanken laten graveren, vooraf een proefdruk ontvangen zag er netjes en strak uit, maar het eindresultaat jammer genoeg niet. 25 % van de producten was het logo nauwelijks te zien. Reactie van PromoXL het is een natuurproduct. Wat ons betreft een productiefout, de laser heeft het hout niet voldoende genoeg geraakt.
Ontzettend goede service. Speelkaarten met logo besteld, online een logo ge-upload en dezelfde dag een persoonlijk en op maat gemaakt voorstel ontvangen, terwijl we alleen maar een logo op de kaarten verwachtten. Prijs is goed en keurig op tijd geleverd. Niek bedankt voor de service!
Heel prettig contact gehad en er werd goed meegedacht om het logo zo goed mogelijk te kunnen bedrukken. Producten werden snel en volledig naar wens geleverd! Zeer prettige ervaring.
Duidelijke en nette offerte van 2000 rode petjes met opdruk. Snel geleverd. Zeer concurerende prijs/ kwaliteit.
Heel last minute was PromoXL de enige die gegraveerde glazen nog op tijd kon leveren. Top!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.